Melissa: “Jag fick 3,5 cm smalare lår på bara 1* månad!"

Melissa är en tjej i 30-årsåldern som under flera års tid har varit på desperat jakt efter den perfekta dieten för just henne. Något som skulle få henne att känna sig tillfreds med sig själv. Efter att ha testat flera dieter och lagt om sin träning ett antal gånger, så var det slutligen TummyTox som gjorde att hon kunde se konkreta resultat och hitta sin perfekta dagliga rutin!

Läs vidare för att ta reda på mer om Melissas fantastiska resultat och TummyTox-produkterna hon inte kan leva utan. Det här kan vara inspirationskällan som du har letat efter!

image

En kamp för att hitta rätt balans!

”Under åren har jag experimenterat med olika typer av kostplaner, och mitt fysiska utseende har förändrats flera gånger till följd av det, beroende på vilken typ av diet jag har följt vid olika tidpunkter. Jag har ofta begått misstaget att följa olika meningslösa dieter som jag läst om på internet, och som i slutändan gjort mig mer skada än nytta. Dessutom kände jag att jag saknade ett effektivt kosttillskott".

"Jag började må riktigt dåligt i min egen kropp – jag såg mig själv i spegeln och kände för att gråta, jag mådde inte bra runt andra människor och jag skämdes för att bära vissa klädesplagg. Allt detta hade en enorm påverkan på mitt humör och gjorde mig konstant ledsen och nedslagen. Min självkänsla var verkligen på botten och det började kännas som att det inte fanns något hopp om att hitta en lösning".

För 3 år sedan tändes en gnista av hopp

"En kväll när jag var full av ånger över ännu en sötsak som jag inte kunnat motstå och frustration över att se de där extrakilona som jag var så less på att bära runt på, så slog jag på min dator och började söka efter naturliga produkter som kanske skulle kunna hjälpa mig att lösa mina problem. Det var så jag upptäckte TummyTox och påbörjade min resa mot mitt nya jag. Detta hände för exakt 3 år sedan!"

"Jag bestämde mig för att ge produkterna från TummyTox en chans just för att de är helt naturliga och inte utgör någon risk för min hälsa. Men jag måste erkänna att förpackningarna också påverkade mitt val – jag tycker verkligen de är fantastiska"!

De första resultaten? Det tog bara 10* dagar!

"Jag började se de första resultaten redan cirka 10* dagar efter att jag börjat använda produkterna. Självklart kombinerade jag dem med en balanserad kost och lite motion, men jag måste säga att viljan att äta bättre och träna – åtminstone lite grann – den kom när jag bestämde mig för att börja med kosttillskotten från TummyTox. Utan dem tror jag inte att jag hade varit lika dedikerad".

image

"Jag märkte direkt att min mage tömdes lättare, och blev både smalare och plattare. Jag märkte också en betydande förbättring av uppkomsten av celluliter på låren, vilket alltid har varit ett stort problem för mig – de började minska efter 2* veckor och försvann helt och hållet med tiden. Totalt gick jag ner cirka 3,5 kilo och fick 3,5 cm smalare lårbara 1* månad"!

Produkterna som gjorde hela skillnaden

“De första 3 månaderna använde jag Draining Drink, vilket hjälpte mig att dricka mer vatten (något jag tyckte var omöjligt innan!). Sedan började jag med Fat Burner Drink (jag älskar mangosmaken) och My Skinny Tea varje morgon", berättar Melissa, som sedan starten även har hunnit med att testa flera andra produkter från TummyTox."

"Jag tror att utan TummyTox skulle jag fortfarande vara fast på samma ställe och se olycklig ut i spegeln. Jag kan med säkerhet säga att dessa produkter ger mig energi att gå vidare och jag tror att utan dem skulle jag tappa mycket av motivationen att fortsätta min resa. Att planera vilka produkter jag ska ta varje morgon gör att jag börjar dagen på rätt sätt, som om jag hade ett slags schema att hålla mig till. Utan min dagliga rutin skulle jag känna mig vilsen, som en droppe vatten i havet."

En helt ny Melissa!

"Alla positiva förändringar jag gått igenom sedan jag började min resa med TummyTox har fått mig att må bättre i mitt eget skinn – nu bär jag tajta kläder utan att skämmas, jag kan slappna av i sällskap med andra människor och jag får inte längre panik när sommaren kommer. Jag längtar faktiskt efter sommaren, så att jag kan visa upp min kropp"!

"Nu mår jag verkligen fantastiskt – jag känner att jag är rätt person i rätt kropp. Men det viktigaste av allt är att jag mår ännu bättre psykiskt! Dessutom känner jag mig otroligt vältränad, jag vill förbättra mig varje dag och jag har ingen avsikt att ge upp"!

image

Få tre av Melissas absoluta favoritprodukter till oslagbart paketpris!

Det bästsäljande paketet Burn, Baby Burn kommer garanterat att ge dig bästa möjliga start på din viktresa. Innehåller en perfekt kombination av kraftfulla, växtbaserade produkter för maximal fettförbränning dygnet runt – inklusive Malissas favoriter Draining Drink och Fat Burner Drink!

Fat Burner Drink – Kraftfull fettförbrännare med mangosmak som boostar förbränningen både med och utan träning

Draining Drink – Naturlig vätskedrivare som eliminerar överskottsvätska och toxiner för synliga resultat på bara några dagar

Night Burner Drink – Läcker limedryck som dämpar suget att småäta på kvällarna och hjälper till att bränna fett medan du sover

Beställ nu och påbörja din viktresa idag!

*Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs i texten.