Att bli av med viceralt fett borde vara en prioritet!

Visste du att bli av med magfettet hjälper dig inte bara att komma i form utan också att bli hälsosammare & friskare?

Att ha kroppsfett är helt normalt, men det finns en fiende i magfettet som måste elimineras så snabbt som möjligt: visceralt fett.

image

Vad är visceralt fett och varför är det farligt?

Till skillnad från "säkert" subkutant fett, som lagras precis under huden på buken, armarna och benen, ackumuleras visceralt fett runt din lever, mage och tarmar. Även om det bara utgör cirka 10% av kroppsfettet, är det ansvarigt för ett antal problem.

Överskott av fett i allmänhet kan också innebära att vissa näringsämnen inte är optimalt tillgängliga för din kropp. Ett av de viktigaste vitaminerna för ett starkt immunförsvar, vitamin D, är förkapslat i fett, så din kropp har inte fri tillgång till det. Det är därför som övervitktiga människor behöver ett högre intag av vitamin D.

Har du visceralt fett?

Istället för att vänta och betala för mäta nivåerna av visceralt fett i kroppen, har du några allmänna riktlinjer, även om de inte alls är övertygande, eftersom det finns ett antal andra faktorer.

Du kan få en grov uppfattning genom att mäta din midjestorlek: hos kvinnor är 89 centimeter ett tecken på visceralt fett och hos män är det cirka 100 centimeter. Det andra alternativet är att beräkna ditt BMI: om det är 30 eller högre kan det vara möjligt att du är överviktig och även ett möjligt tecken på visceralt fett.

Hur blir vi av med det?

Den goda nyheten är att det inte är omöjligt att bli av med detta fett Tack vare en kombination av jämn träning, hälsosammare näring, tillräcklig sömn, stressminskning och rätt kosttillskott är dina chanser mycket goda!

AdipoBurn EXTREME är en produkt utformad för att bränna magfett och förhindrar samtidigt tillväxt av nya fettceller. En funktion som är särskilt användbar vid visceral fettförlust är att AdipoBurn EXTREME kan aktivera brunt fett - det fett som är ansvarigt för termogenes, vilket gör dig till en fettförbrännande maskin!

Tillsammans med övergången till en mer aktiv livsstil kan en ny, 30% starkare produktformel hjälpa dig att minska midje- och höftstorlekar och uppnå extrema resultat!

Vitamin D3 4000 IE har en mycket effektiv formel som kompenserar för det faktum att vi inte får tillräckligt med vitamin D från solljus eller mat. D-vitamin borde vara en följeslagare året runt, men dess effekter är ännu tydligare under de kallare och mörkare månaderna när vi behöver stödja vårt immunsystem ännu mer.

Detta så kallade "solens egna vitamin" kan vara särskilt fördelaktigt för överviktiga individer. Som vi redan har nämnt tenderar överviktga människor att drabbas av D-vitaminbrist eftersom det är förkapslat i fettvävnad och inte kan användas av kroppen. På grund av detta är det än mer viktigt att börja ta vitamin D kosttillskott, nu!

Produkter för dig

FETTBRÄNNARE MOT MAGFETT
-50%
Specialpris 329,00 kr Ordinarie pris 658,00 kr
Visa produkt