Att bli av med viceralt fett borde vara en prioritet!

Att bli av med magfett kan inte bara få oss att se bättre ut, utan kan dessutom göra oss friskare.

Det är helt normalt att ha en viss mängd kroppsfett, men det finns en fiende i bukhålan som man bör bekämpa så snabbt som möjligt: visceralt fett.

image

Vad är visceralt fett och varför är det farligt?

Till skillnad från det inte lika farliga underhudsfettet (subkutant fett), som lagras precis under huden på magen, armarna och benen, så lagras visceralt fett runt levern, magsäcken och tarmarna.  Även om det bara utgör ca 10% av allt kroppsfettet, så kan det orsaka en mängd problem.

Överflödigt fett i allmänhet kan även innebära att vissa näringsämnen inte är optimalt tillgängliga för kroppen. Ett exempel är D-vitamin, som är ett av de viktigaste vitaminerna för immunförsvaret. Det fastnar i fettet vilket innebär att kroppen inte kan tillgodogöra sig det. Det är därför överviktiga personer behöver ett högre intag av D-vitamin.

Har du visceralt fett?

I stället för att vänta och betala för att mäta det viscerala fettet finns det några allmänna riktlinjer att använda sig av, även om de inte är helt definitiva eftersom en det finns en rad olika faktorer spelar in.

Du kan få en ungefärlig uppfattning genom att mäta ditt midjemått: för kvinnor är ett midjemått på 89 centimeter eller mer ett tecken på visceralt fett, medan siffran för män ligger runt 100 centimeter. Det andra alternativet är att beräkna ditt BMI: om det är 30 eller högre är du sannolikt överviktig, vilket kan vara ett tecken på visceralt fett.

Hur blir vi av med det?

De goda nyheterna är att det inte är omöjligt att bli av med visceralt fett. Genom att motionera regelbundet, äta hälsosamt, sova tillräckligt, minska på stressen och ta hjälp av rätt kosttillskott har du mycket goda chanser att lyckas!

Vårt viktminskningspaket mot magfett med de bästsäljande kapslarna Fat Out Thermo Burn är ett utmärt val för att bränna magfett och samtidigt förhindra fettcellernas tillväxt. Det som är så speciellt med Fat Out Thermo Burn är dess förmåga att aktivera det bruna fettet – det fett som ansvarar för termogenesen – och förvandla din kropp till en fettförbrännande maskin!

I kombination med en mer aktiv livsstil kan detta unika 45-dagarspaket hjälpa dig att minska ditt höft- och midjemått och få de resultat du alltid önskat dig! Nu tillgängligt till exklusivt specialpris!

Essentials Vitamin D3 4000 IE har en högpotent formula som kompenserar för det faktum att vi inte får i oss tillräckligt med D-vitamin via solen och maten. D-vitamin är viktigt under hela året, men särskilt under det kalla och mörka vinterhalvåret, när energinivåerna och immunförsvaret behöver en extra boost.

Att komplettera kosten med det så kallade "solvitaminet" kan vara särskilt fördelaktigt för överviktiga personer. Som vi nämnt tidigare tenderar överviktiga personer att drabbas av D-vitaminbrist eftersom det fastnar i fettvävnaden så att kroppen inte kan tillgodogöra sig det. Det gör det extra viktigt att välja ett högkvalitativt D-vitamintillskott!

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-65%
Specialpris 569,99 kr Ordinarie pris 1 628,94 kr
Visa produkt
VITAMINER & MINERALER
-44%
Specialpris 353,99 kr Ordinarie pris 629,96 kr
Visa produkt