Tereza: "Jag önskar att alla tjejer kunde må lika bra som jag gör nu!"

Tereza är 23 år gammal och jobbar som biträdande chef. Ett stressigt arbetsliv, humörsvängningar och osunda vanor fick henne att börja ogilla sig själv och sin kropp... Tills hon bestämde sig för att det var dags för en förändring!

image

"Innan jag påbörjade min förvandling tyckte jag inte alls om min kropp. Jag visste att jag behövde en förändring. Och jag var fast besluten att fixa det!"

Mitt största problem var festandet och alkoholen: "Min ursäkt var alltid att 'jag bränner kalorierna på dansgolvet' eller 'jag kommer inte att äta i morgon'... Men det fungerade uppenbarligen inte".

"Jag visste att jag ville få till en förändring"

Tereza gick igenom en svår period då hon inte tyckte om sig själv och kände att hennes partner inte heller tyckte om henne. Hon saknade självförtroende, upplevde tecken på psykisk ohälsa och var ständigt irriterad på sig själv, vilket påverkade både hennes arbetsliv och privatliv: "Det var då jag började bli uppmärksam på problemen. Den ohälsosamma livsstilen, festandet, alkoholen...". Till slut bestämde hon sig för att hon ville bli sundare och smalare: "Jag stod framför spegeln och sa till mig själv att nu räcker det"!

Hon var skeptisk till en början, men testade ändå...

"Som tjej är det svårt att må bra utan självförtroende. Jag såg inte hälsosam ut, jag såg inte ut som mig själv. Men sedan hittade jag TummyTox. Jag såg annonser på sociala medier och några tjejer som jag följer började rekommendera det. Jag tänkte att 'varför inte, jag har ingenting att förlora'. Jag hade redan investerat en hel del pengar i min viktminskning och jag hade ingenting emot att spendera lite till. Jag trodde inte helt och hållet på att det skulle fungera, men jag ville ändå testa..."

"Jag var förväntansfull när jag kollade runt på hemsidan och läste produktbeskrivningarna. Produkterna var naturliga och det verkade finnas många nöjda tjejer som rekommenderade dem".

Tereza testade vår populära te-duo och älskade den

"Jag drack Daily Kick Tea istället för kaffe på morgonen. Jag bytte kaffe mot te och jag kan säga att det var ett bra val. Jag hade mer energi hela dagen och mådde toppen. På kvällen drack jag Sleep Tight Tea, eftersom det hjälper till att rengöra och regenerera kroppen och förbränna kalorier medan man sover. Tack vare dess naturliga sammansättning sover jag som ett barn. Och jag vaknar utvilad och på gott humör".

De första resultaten kom snabbt


"Efter en vecka på en lättare diet hade jag gått ner 2* kg! Jag gick ner i vikt snabbt. Med tanke på att jag hade gått på diet i en månads tid innan dess utan att gå ner ett gram, så kom det som en överraskning. Det motiverade mig att fortsätta och vilja ännu mer... Och jag ville även testa andra produkter. Jag har testat flera av dem och har alltid blivit nöjd och återvänder gärna till dem!"

Terezas förvandling har fått henne att må toppen

"Jag känner mig lätt, frisk och framför allt full av energi. Jag har rekommenderat TummyTox till alla i min omgivning. Jag känner mig fräsch, frisk och smal. Jag är äntligen mig själv igen. Den gamla Tereza är tillbaka, med självförtroende i överflöd. Jag kan inte få nog av att se mig själv i spegeln!"

"Jag önskar att alla tjejer kunde må lika bra som jag gör nu. Jag känner mig äntligen bekväm i mitt eget skinn. Jag behöver inte tvinga mig själv att träna eller banta. Inga drastiska kostförändringar, inga känslor av frustration. Jag unnar mig själv när jag känner för det, jag tränar regelbundet och jag använder fortfarande produkterna från TummyTox eftersom jag tycker att de är helt fantastiska".

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.