Luana: "Nu känner jag mig som mig själv igen"

För tre år sedan började Luana att gå upp i vikt och tappade såväl sin självkänsla som sin motivation. Här berättar hon om vägen tillbaka till sitt riktiga jag, och sin beundran för produkterna som hjälpte henne!

image

“För 3 år sedan började jag gå upp i vikt och tappade all min motivation. Jag ville knappt veta av mig själv, och så hade jag det i 3 års tid! Övervikten påverkade främst mitt självförtroende, eftersom det minskade min självkänsla och lusten att göra saker, till och med sånt som att gå ut på promenad. När jag började jobba tappade jag ännu mer lusten att byta till en sundare livsstil eftersom jag inte tyckte mig ha tid för det”.

Hittade TummyTox på nätet

“Jag vägde 70 kilo* och ville verkligen gå ner i vikt. Jag ville hitta en följeslagare för att lyckas med min diet och lägga till mer träning. Medan jag sökte på nätet hittade jag varumärket TummyTox. Det som fångade min uppmärksamhet mest med produkterna var de kliniska studierna och även det faktum att de är så enkla att använda”.

"Jag gick ner 5 kilo bara den första månaden"

“Jag började använda produkterna från TummyTox i februari 2021 och märkte av de första resultaten redan inom de första 2 veckorna. Det första jag märkte var att jag direkt kände mig mindre svullen. Sedan drog viktminskningen igång, svullnaden fortsatte minska och jag fick mer energi. När jag började vägde jag 70 kilo*, och bara en månad senare var jag nere på 65 kilo*.

image

*Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

"Jag har blivit mer aktiv igen"

“Jag var väldigt stressad innan, men i takt med att vikten minskat så har mitt goda humör ökat. Nu är jag mer självsäker och känner mig som mig själv igen. Jag har blivit mer aktiv igen”.

“Jag jobbar vidare, men nu lyckas jag kombinera jobbet med allt annat. Jag tror att det egentligen inte alls handlade om tidsbrist, utan brist på vilja och motivation”.

Pålitliga produkter som verkligen fungerar

“Jag rekommenderar TummyTox eftersom det är ett pålitligt varumärke som verkligen håller vad det lovar, med produkter som levererar fantastiska resultat. Tro mig, jag har letat och testat massor, men jag har aldrig hittat något liknande, som både är enkelt att använda och verkligen uppfyller den avsedda effekten”.

“TummyTox har vunnit en trogen kund för alltid. Dessutom har många av mina vänner börjat testa era produkter. Jag är så tacksam för den här möjligheten att visa andra människor att allt är möjligt om man verkligen vill”!

En helhetslösning från TummyTox – inklusive Luanas favoriter! 

Viktminskningspaketet Extreme Transformation innehåller allt du behöver för att lyckas med din viktresa och få den kropp du alltid drömt om – inklusive vätskedrivaren Draining Drink och de innovativa kapslarna Booty Tone som hjälpte Luana!

Med detta fantastiska paket kan du bland annat se fram emot följande:

  • Intensivt 2-månadersprogram som hjälper dig med alla delar av viktresan
  • Eliminerar vätskeöverskott och toxiner för synliga resultat inom bara några dagar
  • Förbättrar matsmältningen, dämpar aptiten och minskar suget att småäta
  • Ökar fettförbränningen under såväl dagen som natten
  • Får dig att känna dig mer energifylld och motiverad

I paketet ingår dessutom ett GRATIS TRÄNINGSBAND för maxade träningsresultat och en GRATIS SHAKER för alla dina nya favoritdrycker.

Beställ till kampanjpris och påbörja förvandlingen redan idag!