Mariarita: "Jag känner mig pånyttfödd!"

Mariarita är 26 år gammal och pluggar på universitetet. Hon har länge lidit av övervikt på grund av vätskeöverskott och jojo-bantning och nådde sin högsta vikt på 88 kg vid bara 21 års ålder. Då bestämde hon sig för att ta saken i egna händer – ett beslut som förändrade allt.Läs vidare för att ta del av hennes inspirerande berättelse!

image

“Varje diet jag testade slutade med jojo-effekten”

"Jag har alltid varit knubbig, till och med som barn. Och varje diet jag testade slutade med jojo-effekten. Jag pendlade mellan som mest 88 kg och som minst 65 kg."

Som många andra kvinnor gjorde Mariarita allt hon kunde för att gå ner i vikt och hålla vikten.

"Jag följde hälsosamma dieter, inklusive fastedieter och lågkaloridieter, men det enda de gjorde var att minska min ämnesomsättning och förstöra mitt förhållande till mat. Vid 17 års ålder hade jag gått upp alla kilon jag tappat och vägde över 80 kg."

“Jag kunde inte hejda och mitt självförtroende blev lidande”

"När jag började plugga på universitetet vägde jag mer än någonsin tidigare, då visade vågen 88 kg. Den siffran skrämde mig, så jag kontaktade en läkare som ordinerade en jättestrikt diet. Men efter en månad blev den dieten, precis som alla andra, alldeles för svår att hålla sig till."

Mariarita behövde hjälp

"En månad efter att jag påbörjade dieten började jag leta efter något som kunde hjälpa mig att fortsätta min viktminskning på ett enklare och mer hållbart sätt. Det var då jag hade den enorma turen att landa hos TummyTox, som inte bara erbjöd produkter för att påskynda och förenkla viktminskningen, utan också enkla måltidsplaner att följa!"

“Efter bara 2* månader var jag nere på under 80* kg!”

Mariarita började på 88 kg och gick ner över 8* kg på bara 2* månader!

"Jag bestämde mig för att testa produkterna från TummyTox på grund av de utlovade resultaten och för att det ingick måltidsplaner med produkterna. Det var verkligen bra värde för pengarna! Efter att jag hade testat, så fortsatte jag att använda dem, tack vare resultaten jag uppnådde när jag tog dem."

"Resultaten började märkas redan efter några dagar: uppblåstheten minskade, min energinivå ökade och efter 1* vecka började jag gå ner i vikt."

image

De fysiska förändringarna var inte allt

"Förutom de uppenbara fysiska förändringarna, som en mer skulpterad kropp och betydande viktnedgång, så har jag även fått mycket mer energi, vilket är perfekt för träningen. Min matsmältning har också blivit mycket bättre."

"Att kunna lita på dessa produkter har hjälpt mig att utveckla en mer hälsosam livsstil över tid. Och de har även hjälpt mig att bli av med skuldkänslan som jag brukar ha om jag råkar göra ett felsteg eller äta lite för mycket, eftersom jag vet att med deras hjälp kan jag snabbt komma tillbaka på rätt spår igen. Produkterna från Tummy Tox har blivit mina trogna följeslagare. Jag mår bättre i min egen kropp och har lärt mig att älska mig själv mer."

"Nu känner jag mig mycket mer bekväm i allmänhet och jag älskar mig själv och mina brister. Jag ser mig själv i spegeln och känner mig glad. Jag har gått från att hata min egen spegelbild, som stundtals kunde få mig att gråta och må jättedåligt, till att le när jag ser mig själv och älska min kropp. Jag känner mig pånyttfödd!"

Mariaritas bästa rekommendationer!

Efter 5 års tid är Mariarita fortfarande en trogen #TummyToxGirl, eftersom hon har sett med egna ögon vilken enorm skillnad produkterna kan göra!

Mariarita har testat många av TummyTox produkter, men är särskilt förtjust i bland annat Slim Tummy Caps, Draining Drink och Night Burner Drink.

Testa Mariaritas favoriter nu som en del av vårt stora 2-månadersprogram Extreme Transformation, så får du dessutom en gratis shaker, ett gratis träningsband, en gratis e-bok och fri tillgång till vårt onlinegym!

Kickstarta din viktresa nu och se fram emot samma fantastiska resultat som Mariarita, du också!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att ha enbalanserad kost och en hälsosam livsstil.