Katherin: “Jag gick ner i vikt och fick mer energi med hjälp av TummyTox”

Katherin är tidigare danslärare och jobbar numera med marketing. Hon älskar djur och god mat, men märkte för en tid sedan att vikten började påverka hennes hälsa. Tack vare TummyTox har hon fått både figuren och energin tillbaka. Här delar hon med sig av sin berättelse!

image

“Jag har alltid varit smal”, berättar Katherin. Första gången hon gick upp i vikt var för några år sedan, när hon började att resa, men då var viktuppgången tillfällig. Men läget försämrades på grund av den senaste tidens osäkerhet och diverse restriktioner.

“Situationen förvärrades och min övervikt började påverka min hälsa, det var därför jag bestämde mig för att påbörja viktminskningsprocessen”, förklarar hon.

"Jag gillar att varumärket erbjuder mervärde"

Precis som många andra, så upptäckte Katherin TummyTox på nätet. “Annonserna fångade mitt intresse och tyckte att företagets struktur verkade intressant, precis som produkterna och deras sammansättning, så jag bestämde mig för att testa”, berättar hon.

“En av de saker jag gillar är hur produkternas samansättning kommuniceras, plus all information som finns tillgänglig om dem”, förklarar hon. “Jag gillar också mervärdet som man får som kund – de skickar med träningsguider med mera”. “För mig tillför det mycket mervärde till produkten”, lägger hon till.

"Jag satte aldrig mina prioriteringar åt sidan"

En av de produkter som Katherin gillar bäst och även har använt mest är Slim Tummy Caps. “Med deras hjälp har jag gått ner i vikt och fått mer energi”, berättar hon. “Jag började att märka av de första resultaten inom de tre första veckorna*”, fortsätter hon.

Förutom sina fantastiska resultat är Katherin även stolt över att hon lyckats behålla fokus på det hon tycker är viktigt. “Jag satte aldrig mina prioriteringar åt sidan, jag bara lade till två nya, nämligen viktkontroll och hälsa”, säger hon.

*Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt att äta varierat och ha en hälsosam livsstil.

"Jag känner mig sundare och mer energisk"

Katherin har bara positiva saker att säga om sin resa. “Jag upplevde ingen förändring på det känslomässiga planet under viktminskningens gång – tvärt om så fick jag mer energi och kände mig mer avslappnad när jag såg de fysiska framstegen”, förklarar hon. “Jag känner mig sundare och mer energisk överlag”, tillägger hon.

“Jag har även ett meddelande till alla som fortfarande inte har bestämt sig”, säger Katherin. Och hennes budskap går inte att ta miste på. “Ge det en chans”, säger hon uttrycksfullt.

“Glöm inte bort vikten av att förbättra kosten och motionera, för det handlar inte om någon magisk formel”, påminner hon. "För att se resultat måste du ändra din livsstil – du kommer att se resultat med tiden och kommer aldrig att vilja återvända till hur det en gång var”, säger hon uppmuntrade.

Förvandla din kropp precis som Katherin!

Paketet Extreme Transformation innehåller allt du behöver för att kickstarta din viktminskning – inklusive Katherins favorit Slim Tummy Caps och inte mindre än TVÅ GRATIS GÅVOR!

Med detta fantastiska paket kan du bland annat se fram emot följande:

  • Intensivt 2-månadersprogram som hjälper dig med alla delar av viktresan
  • Eliminerar vätskeöverskott och toxiner för synliga resultat inom bara några dagar
  • Förbättrar matsmältningen, dämpar aptiten och minskar suget att småäta
  • Ökar fettförbränningen under såväl dagen som natten
  • Får dig att känna dig mer energifylld och motiverad

I paketet ingår dessutom ett GRATIS TRÄNINGSBAND för maxade träningsresultat och en GRATIS SHAKER för alla dina nya favoritdrycker.

Beställ till kampanjpris och påbörja förvandlingen redan idag!