Harri: "Jag har gått ner 7 kilo – jag har aldrig känt mig mer motiverad och jag är lyckligare än någonsin"

Harri jobbar som kurator på en grundskola i Finland. Hans självförtroende sjönk efter att han gått upp lite i vikt, och han kände att han behövde en förändring. Och han lyckades med hjälp av Hepafar!

Nyfiken på hur hans liv förändrades? Fortsätt läsa...

image

Harri gick upp i vikt och började känna av konsekvenserna av sin osunda livsstil. Han kände att något måste göras. “Min kropp påverkade mitt humör, min energi och mitt självförtroende. Jag behövde restaurera min kropp!” säger han.

Sensilab var lösningen

Harri hade använt Sensilabs produkter tidigare och han visste att han kunde lita på dem. Så när han ville genomföra en förändring valde han att testa Hepafar Komplett Detox – det perfekta paketet för leverrensning.

“Hepafar Fibers och Hepafar Forte hjälpte mig att nå mina mål”

Efter att ha använt produkterna från Hepafar märkte han resultat i alla aspekter av livet. “Jag var motiverad att förändra min livsstil, jag slutade dricka alkohol nästan helt och hållet, jag äter mer hälsosamt och jag har börjat träna mer”.

Han lyckades till och med gå ner i vikt, och hans humör förändrades helt: “Jag har äntligen börjat gå ner i vikt och känner mig lättare. Jag har gått ner 7 kilo! Jag har aldrig känt mig mer motiverad och jag är lyckligare än någonsin.”

Resultat både på utsidan och insidan

Han märkte till och med av positiva förändringar i sina blodvärden: “Det råkar vara så att jag tog många blodprover i början av året, och nu ser alla värden bra ut”.

Testa Hepafar Komplett Detox du också

Både Hepafar Forte och Hepafar Fibers är utvecklade för naturlig avgiftning av levern.

Hepafar Forte innehåller patenterat mjölktistelextrakt som gör dem 10x mer kraftfulla än liknande produkter på marknaden. Dessa kapslar hjälper till att avgifta, återställa och skydda din lever.

För bästa möjliga resultat innehåller paketet även Hepafar Fibers. Denna dryck med lösliga fibrer av akaciagummi hjälper till att eliminera toxiner från kroppen för en ordentlig leverrensning. Den binder toxiner som levern eliminerar under avgiftningen och avlägsnar dem från kroppen.

Nu kan du få båda dessa underbara produkter i paketet Hepafar Komplett Detox till ett fantastiskt pris:

Produkter för dig

DETOX & STRESSLINDRING
-55%
Specialpris 334,99 kr Ordinarie pris 738,99 kr
Visa produkt

Annat som kan intressera dig