De hittade balansen – med EstroLux

Det finns en anledning till att EstroLux har blivit en av våra absoluta bästsäljare. Denna kraftfulla och 100% naturliga produkt reducerar symptomen på östrogendominans och hjälper till att återställa den hormonella balansen.

image

Men låt oss lämna över ordet till våra kunder – för varför lyssna på oss, när du kan höra direkt från användarna om allt som EstroLux kan hjälpa till med...

Dana: "EstroLux var exakt vad jag behövde!”

"EstroLux var exakt vad jag behövde för att ta itu med mina problem – vätskeöverskott, hormonell obalans, viktuppgång... Jag märkte skillnad efter en månads användning, utan att göra några väsentliga förändringar i kosten, och trots att jag knappt tränade, så visade vågen plötsligt att jag hade gått ner 6 kg*, vilket var ett riktigt stort ögonblick för mig!”

image

Mitt liv har förändrats totalt sedan jag började med EstroLux, mitt humör har förbättrats, mina kläder sitter bättre, svullnaden i mina händer och fötter har försvunnit och min matsmältning har förbättrats.”

EstroLux har förändrat Danas liv.

"Nu mår jag fantastiskt, jag känner mig mycket lättare och är inte längre på lika dåligt humör som jag var tidigare på grund av min hormonell obalans, allt tack vare EstroLux! Jag kommer att fortsätta och kommer definitivt att testa fler produkter! Jag är glad att jag har upptäckt ert varumärke och tacksam över resultaten. Det känns äntligen som att jag och mitt liv är lite bättre och mer hälsosamt”!

Edith: “Jag blev chockad, jag märkte skillnad på bara en vecka*”!

Efter att ha kämpat med värmevallningar, humörsvängningar, uppblåsthet och, värst av allt, dålig sömn, så hittade Edith lyckligtvis en Facebook-annons för EstroLux – och det blev lösningen.

image

“Jag var lite skeptisk i början, men jag hade ingenting att förlora. Jag var beredd att göra vad som helst för att slippa värmevallningarna och få lite kvalitetssömn”.

EstroLux har förändrat mitt liv – jag är så lycklig! Den största skillnaden är sömnen: nu får jag minst 6 timmars sömn! Jag har mer energi, och det känns som att jag har fått en ny chans i livet! Jag är inne på fjärde månaden och kommer definitivt att fortsätta”.

Britta kämpade mot östrogendominans

Bukfetma, uppblåsthet, celluliter, trötthet och en allmän brist på motivation kan alla vara tecken på östrogendominans – och med hjälp av EstroLux lyckades Britta bekämpa dem alla.

image

Britta visste att sundare kost och träning skulle kunna hjälpa till att lösa många av de problem som hon upplevde, men precis som många andra, så hade hon svårt att hitta tid för dieter och träning.

Lyckligtvis upptäckte Britta Sensilab via sociala medier och bestämde sig för att testa EstroLux – och hon märkte skillnad redan efter 2 veckor*.

“Jag sover på morgonen och är mycket mer avslappnad på jobbet”.

Brittas hormonella balans har återställts, och hon tillägger: “Jag skulle definitivt rekommendera det”!

Tatjana: “Jag har inte varit så glad på jättelänge”

“Jag upptäckte att det var hormonerna som bar skulden”

image

"Mina fettdepåer har blivit mindre, min ämnesomsättning är mycket snabbare och min matsmältning är toppen. Jag är full av energi och känner mig som en helt ny person".

Tatjana är oerhört nöjd med hur hon mår både fysiskt och psykiskt. “Trots stress och tidsbrist, så mår jag toppen! Jag har rekommenderat Estrolux till en vän och hon älskar också produkten”.

En unik kombination av kraftfulla ingredienser för att bekämpa östrogendominans

EstroLux reglerar hormonbalansen, avgiftar levern och erbjuder lindring vid symptom på östrogendominans – som vätskeöverskott, celluliter, uppblåsthet och trötthet.

  • 100% naturlig produkt som balanserar östrogennivåerna
  • Främjar leverhälsan och avgiftningsprocessen
  • FRITT från soja och hormoner!
  • Med aktiverat broccoliextrakt och chlorella – den så kallade “detox-algen“

Gör som Dana, Tanya, Edith, Britta och mängder av andra användare, och hitta balansen med EstroLux!

Beställ nu och få 2 paket till priset av 1!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt