Hur man stärker sköldkörteln

Många av oss har hört talas om minst en av dessa: att "det är naturligt att gå upp i vikt efter man passerat 30", "efter graviditeten blir kroppen aldrig densamma igen", eller att "det är omöjligt att behålla samma figur som när man var 20 resten av livet." Men det finns en annan sida av dessa uttalanden och att behålla eller gå tillbaka till en storlek mindre, det är inte omöjligt.

image

Din sköldkörtel behöver stöd!

Om dina matvanor eller din fysiska aktivitet inte har förändrats men trots det har din vikt gått upp, då kan du ha problem med sköldkörteln. Det behöver inte vara allvarligt, det betyder bara att dina sköldkörtelhormoner är ur balans. 

Vad är sambandet med viktökning?

Sköldkörteln är ett fjärilsformat organ som ligger under struphuvudet. Den har en nyckelroll vid kaloriförbrukningen. Sköldkörteln är avgörande för ämnesomsättningen, den påverkar många andra kroppsfunktioner och kontrollerar energiförbrukningen. När sköldkörteln inte kan producera tillräckligt med hormoner kan det sakta ner alla dessa processer, inklusive fettförbränning..

Vad kan du göra åt det?

De vanligaste orsakerna till en underaktiv sköldkörtel är stress och brist på viktiga näringsämnen. Därför uppmuntrar vi dig att testa några metoder för att lindra symptomen. 

Det behöver inte vara yoga eller meditation, även om det är två mycket bra sätt att koppla av på. Det finns många sätt att ge din hjärna en paus: en promenad i naturen, läsa en bok, lyssna på musik, träffa vänner, en avkopplande massage...

Hitta ett klädesplagg som inte passar dig längre

Nu står du inför ett val: Att hålla dig till tron att inget kan göras åt situationen eller ta tillbaka kontrollen över ditt liv

Om du valt det andra alternativet har du förmodligen redan frågat dig själv: "Okej, hur gör jag det då?". Som start: du måste stimulera din sköldkörtel. Lyckligtvis hittade vi ett helt naturligt sätt att göra det.

ThyroLux - för en hälsosammare sköldkörtel

När det kommer till de viktigaste näringsämnena för en god sköldkörtelfunktion, är ThyroLux den enda produkten som optimalt stöttar din sköldkörtel tack vare dess naturliga ingredienser. 

ThyroLux kapslarna innehåller aminosyran L-tyrosin, blåstång (en bra källa av Jod), fjärilsranka och helig basilika för effektivare stressavlastning. Extraktet från guggul(Commiphoraväxt) säkerställer en hälsosam balans mellan sköldkörtelhormonerna och främjar absorptionen av jod och magnesium för att öka energin och mineralerna zink, selen, mangan och koppar. 

Se till att din sköldkörtel kommer i topp form med ThyroLux!

Produkter för dig