Shelley hade en mycket positiv upplevelse med AdrenaLux

Shelley är en 41 år gammal socialarbetare från Storbritannien: ”Jag är en kurvig tjej, med storlek 42-44. Efter att jag blev socialarbetare för 6 år sedan gick jag upp mycket i vikt. Tidigare arbetade jag på sjukhus och jag var alltid på språng, så då var det inte ett problem. "

image

Att gå upp i vikt blev en börda för Shelley, eftersom hon ofta saknade energi. De främsta anledningarna för hennes viktökning var ökad aptit och konstant sockersug, mest på grund av en stressande arbetsmiljö. ”Min vikt störde mig. Jag försökte träna ett par gånger i veckan, men jag kämpade med brist på motivation efter en stressig arbetsdag."

Sedan kom AdrenaLux

När hon letade efter produkter för att hjälpa till med energi och vikthantering rekommenderade hennes vän AdrenaLux: ”Jag gillade idén att prova Adrenalux eftersom den innehåller naturliga ingredienser.

Efter 3 dagar märkte hon redan skillnaden

"Jag lade märke till att de hade en positiv effekt på mitt humör och fokus efter tre dagars användning - jag har använt AdrenaLux i en hel månad nu och jag kan säga att det har en riktigt bra effekt på mig. Och inga otäcka biverkningar i sikte! "

AdrenaLux förändrade Shelleys liv. Nu tolererar hon stress mycket bättre och lyckas hålla aptiten under kontroll.

”Mitt jobb orsakar utbrändhet konstant och jag känner en tydlig förändring i hur jag känner mig på morgonen. Min förmåga att hålla fokus hela dagen har också förbättrats. Jag skulle definitivt rekommendera den här produkten.”

AdrenaLux - det PERFEKTA stödet for för binjurarna (som producerar stresshormonet kortisol).

  • Balanserar symtom på fysisk och psykologisk stress
  • Minskar utbrändhetssymtom
  • Motverkar viktökning
  • Ökar energinivåerna
  • 100% naturlig produkt med extrakt av tre starka adaptogena växter som ökar resistensen mot stress