Smalhormoner? Jodå, de finns!

Hormoner har många uppgifter i kroppen. Vi känner alla till att hormonell obalans kan leda till smärtsam mensvärk eller jobbiga acne utslag, men visste du att hormoner kan påverka viktnedgången? 

image

Kan vi gå ned i vikt med hormonell obalans?

Hormonerna avgör om det vi äter lagras i kroppen i form av fett.Forskare har funnit att främjande av vissa hormoner kan stimulera kaloriförbränningen i vår kropp.

Adiponectin - det “smala” hormonet

Adiponectin är ett hormon som bildas i "adipose" den bruna vävnaden och är involverad i reglering av lipid- och kolhydrat ämnesomsättningen. Det’ formas i vävnaden när det finns väldigt lite fett i kroppen - Och därmed ökar användningen av kolhydrater för energi.

Men’ det är inte allt - detta hormon påskyndar smältningen av fettvävnad, hjälper till att hämma aptiten och sänker risken för typ 2 diabetes.

Kroppens’ produktion av hormonet minskar med åldern.

Studier har visat att detta hormon produceras exklusivt i den bruna "Adipose" fettvävnaden och att produktionen av hormonet minskar när vi blir äldre. It’s Så det är inte så konstigt att det blir svårare att hantera vikten när vi blir äldre!

Växla upp ditt “smala” hormon ett snäpp!

Studier visar att stimulering av aktiviteten hos brun "Adipose" fettvävnad kan bidra till förbränningen av ytterligare 500 kalorier per dag!

Vill du känna dig självsäker vid stranden eller vid poolen i år? AdipoBurn EXTREME kapslar siktar in sig på de envisa fett avlagringarna. Test grupperna har fått kanon resultat:

  • Midjeomkrets reducerats med upp till 7.5 cm
  • Höft- och lår omkrets minskats med upp till 6 cm
  • Hela 50% mindre magfett

Produkter för dig