När min vän berättade om sin märkliga morgonritual trodde jag att hon hade blivit tokig. Några veckor senare hade jag gått ner 10 kg, besegrat min trötthet och fått mitt liv tillbaka – vid 45 års ålder

image

Vi är nog många som har varit med om det någon gång:

Det var måndag morgon, jag släpade mig ur sängen och kände mig mer utmattad än någonsin tidigare.

Jag betraktade mig själv i spegeln och tyckte INTE om det jag såg. En överviktig 45-årig kvinna, märkt av ålder och trötthet, med skört hår och fettvalkar på mage, midja och lår.

"Vad har jag gjort för att se ut så här?!", tänkte jag.

Jag var inte bara uppenbart överviktig, jag var dessutom utmattad, och det utan någon som helst anledning. Jag hade ständig hjärndimma. Ingen motivation. Till och med småsaker som att gå till affären kändes som en kamp.

Den morgonen kände jag mig så känslomässigt och fysiskt förvirrad att jag önskade att jag kunde återvända till mitten av tjugoårsåldern, när allt var så enkelt.

image

Hej! Jag heter Petra Kohler, jag är 45 år gammal och i den här artikeln tänkte jag berätta hur en smärtsam insikt fick mig att gå ner över 10 kg på bara några veckor, utan några drastiska dieter eller intensiva träningsprogram.

I åratal hade jag försökt att gå ner i vikt och förbättra min hälsa genom meningslösa dieter. Men så gjorde jag en märklig upptäckt som fick mig att bli en helt annan kvinna.

Jag fick reda på att nästan alla mina hälsoproblem – hjärndimman, viktuppgången, den ständiga tröttheten – berodde på ett litet organ.

Detta lilla organ ansvarar för att bränna överflödigt fett och hålla vår energinivå uppe under dagen.

Om detta organ fungerar "trögt" bromsas även vår ämnesomsättning, vi går upp i vikt snabbare och vår energinivå sjunker hastigt. Det har visat sig att över 20% av alla kvinnor lider av det här problemet, och 60% av dem vet inte ens om det själva!

Som tur är har jag upptäckt ett enkelt sätt att stimulera detta lilla organ. Det kan hjälpa till att få fart på ämnesomsättningen i alla åldrar.

Självklart var jag väldigt skeptisk när jag först hörde talas om det här hälsotipset, eftersom jag redan hade testat så många olika saker utan att lyckas.

Men efter att ha gjort det varje dag i några veckor märkte jag att jag fick betydligt mer energi och gick ner över 10 kg.

Jag kan med stolthet och lättnad meddela att jag känner mig mer levande, starkare och mer fokuserad i dag än vad jag gjort på flera decennier.

Eftersom det fungerade så bra för mig tror jag att det även skulle kunna hjälpa andra kvinnor som känner sig överviktiga, utmattade och omotiverade.

Det kanske visar sig att vanan jag kommer att berätta om inte är något för dig, men tro mig, det är definitivt värt att fundera på.

Dagen då jag insåg att jag MÅSTE få tillbaka mitt liv på rätt köl igen

image

Jag skulle beskriva mig själv som en helt vanlig kvinna. Jag har ett bra jobb, en fantastisk man och två döttrar som jag älskar mer än något annat i världen. Jag har allt jag behöver för att vara lycklig.

Men då och då hör jag en inre röst som säger att jag är för fet, för lat och inte tillräckligt hälsosam. Jag gillar inte den här rösten, men samtidigt vet jag att den har rätt.

Fram till trettioårsåldern var jag alltid i toppform: platt mage, fin hud, full av energi – och det utan någon större ansträngning.

Men efter att min andra dotter Emilia föddes var det något som förändrades. Helt plötsligt började fett att samlas över hela kroppen.

Min energi var som bortblåst. Jag kände mig totalt utmattad från det ögonblick jag vaknade till det ögonblick jag gick till sängs. Det enda som höll mig vaken var de otaliga kopparna kaffe jag hällde i mig varje dag.

Det kändes som om jag var fast i en ond cirkel av viktuppgång, lathet och utmattning.

Allt jag kunde se i spegeln när jag vaknade för att gå till jobbet den där måndagsmorgonen var en utmattad kvinna som vägde 10 kg för mycket, med trött hy, livlöst hår och en total brist på viljestyrka.

Det var där och då som jag bestämde jag mig för att jag hade fått nog. Jag var tvungen att göra något för att förändra mitt liv.

Därför är de flesta viktminskningslösningarna värdelösa – den bittra sanningen som viktminskningsindustrin döljer

image

Internet svämmar över av "mirakelkurer" för att gå ner i vikt.

Reklamen lovar att vi kan gå ner 25 kg på två veckor, utan behöva avstå från god mat, och utan att behöva gå till gymmet.

Det säger sig självt att de flesta av dessa "lösningar" inte fungerar. Och jag har själv fallit offer för de uppenbara lögnerna. Jag har testat dussintals olika metoder för att gå ner i vikt och förbättra min hälsa.

Jag har testat ketodieten, kolhydratsnål och kolhydratfri kost, Dukan, Atkins och mycket annat. Jag började hoppa över måltider och köra periodisk fasta för att minska mitt kaloriintag. Jag drack shakes och litervis med grönt te.

Men det var samma sak varje gång – jag gick ner ett par kilo de första två till tre veckorna, för att sedan gå upp i vikt igen under de följande veckorna. Den berömda jojo-effekten, som alla säkert har råkat ut för någon gång.

Det stora problemet med alla dessa viktminskningsmetoder är att de inte håller i längden.

Efter ett tag tröttnar kroppen på de drastiska restriktionerna och reagerar med hungerattacker som är omöjliga att stå emot.

Efter några veckor på en strikt diet kände jag alltid ett otroligt sug att kasta mig över fet mat. Och inte nog med det, jag blev dessutom illamående, trött, fick huvudvärk och kände mig allmänt olycklig.

Visst finns det en del produkter som kan hjälpa en att gå ner några kilo. Men det betyder inte att man blir smal, frisk och lycklig.

Och vad är det för poäng med att gå ner 15 kg om man blir svag och deprimerad under tiden? Det meningslöst.

En dag berättade jag för en vän som jag lärt känna på yogan hur frustrerad jag var, och då fick jag reda på något mycket märkligt.

Något som visade sig vara ett trick för att förbättra min hälsa. Det jag tänker berätta kanske kommer att låta märkligt till en början – så kände jag också.

Jag upptäckte att nästan alla mina hälsoproblem hade med ett litet organ i kroppen att göra

image

Min yogavän berättade att även hon fram till nyligen hade varit konstant trött och haft problem med vikten. Jag frågade henne hur hon tog sig ur den onda cirkeln.

Hon svarade:

"Jag gick till en terapeut som är specialiserad på kvinnors hälsa. Hon förklarade att alla dessa problem – övervikt, trötthet, depression, utbrändhet – ofta har en gemensam orsak. Trots att problemet är så vanligt är det fortfarande relativt okänt. Ungefär var femte kvinna drabbas, men över hälften av dessa kvinnor vet inte ens om det själva. Experter kallar det för en "trög sköldkörtel".

När hon sa det höjde jag lite på ögonbrynen.

"Jag vet att det låter konstigt, men när man förstår hur sköldkörteln fungerar förstår man varför alla dessa problem uppstår samtidigt...

Sköldkörteln är en liten hormonkörtel i halsen som ansvarar för att reglera vår ämnesomsättning.

När sköldkörteln fungerar som den ska producerar och lagrar den viktiga hormoner som hjälper oss att bränna kalorier, upprätthålla en bra energinivå och hålla igång ämnesomsättningen.

Men om sköldkörteln fungerar trögt blir ämnesomsättningen långsammare, kroppen bränner inte kalorier lika effektivt, hjärnans förmåga försämras och man känner sig trött hela tiden. Om du har svårt att gå ner i vikt, är konstant trött och ofta drabbas av hjärndimma, så kan det vara ett tecken på att du har trög sköldkörtel", förklarade hon.

Jag hade aldrig hört talas om en "trög sköldkörtel" förut. Men jag blev förstås nyfiken och frågade hur hon lyckades lösa problemet.

"Det var det terapeuten hjälpte mig med. Hon förklarade att nyckeln till en stark sköldkörtel är att förse kroppen med två viktiga ämnen: jod och L-tyrosin.

Dessa två ämnen fungerar som byggstenar för en frisk sköldkörtel. När det finns tillräckligt mycket av dem i kroppen använder sköldkörteln dem för att producera viktiga hormoner som sätter fart på ämnesomsättningen.

Men om sköldkörteln inte får tillräckligt med jod och L-tyrosin fungerar den mindre effektivt och hela kroppen blir långsammare. Resultatet? Viktuppgång, trötthet, utmattning, orkeslöshet, med mera.” 

Hon förklarade att hon lyckats öka sin ämnesomsättning med hjälp av en speciell formula som hennes terapeut hade rekommenderat 

image

"Så du menar att mina problem går att lösa genom att ta dessa två ämnen?", frågade jag skeptiskt.

"Nja, det är inte riktigt så enkelt..." sa hon.

"För det första är det viktigt att dessa två ämnena kommer från naturliga källor, t.ex. från växter. För det andra finns det studier som visar att det är bra att ta ytterligare ett ämne som kallas guggul för att främja sköldkörtelns upptag av naturligt jod."

"Och var får du tag på dessa ämnen?"

"Min terapeut rekommenderade ett naturligt kosttillskott som heter ThyroLux, som är särskilt utformat för att stärka sköldkörteln. Det är en tysk produkt som innehåller de tre ingredienserna jod, L-tyrosin och guggulharts i optimala mängder för att stärka sköldkörtelaktiviteten och öka ämnesomsättningen på ett naturligt sätt.

Jag har tagit det varje morgon i tre månader nu och bränner fett snabbare än någonsin tidigare. Jag har mer energi och mitt hår känns fylligare. Jag känner mig friskare och i bättre form överlag. Och det märks även på mitt humör!", tillade hon med en blinkning.

När jag fick höra detta blev jag ännu mer nyfiken. Jag visste att min vän hade haft svårt att komma i form tidigare, och om det fungerade för henne kanske trots allt skulle fungera även för mig.

Jag kollade upp Sensilab, företaget bakom ThyroLux, och på hemsidan möttes jag av enastående recensioner och miljontals nöjda kunder.

Det var inte första gången jag testade den här typen av produkt, men jag bestämde mig ändå för att ge det en chans, av ren nyfikenhet.

Eftersom företaget erbjöd 100% nöjdhetsgaranti tänkte jag att om det inte fungerar, så får jag i alla fall pengarna tillbaka.

Min vän förklarade att man bör ta ThyroLux i tre månader för att få bästa möjliga resultat. Jag valde att teckna en prenumeration för att få en ny levrans med ThyroLux varje månad till 20% extra rabatt. Några dagar senare dök det första paketet upp.

.

Jag började genast ta ThyroLux varje morgon efter frukost och varje kväll efter middagen. Resultatet kom som en riktigt positiv överraskning.

Jag kan ärligt talat säga att jag har fått mitt liv tillbaka tack vare den här produkten

Så vad tycker jag om produkten? 

image

Jag ska vara ärlig – det hände inte så mycket under de första dagarna. Jag kunde inte känna någon särskild effekt. Men efter en vecka började jag märka rejäl skillnad.

Det första jag märkte var att jag hade mycket mer energi än vanligt. Till och med utan kaffe var jag betydligt mindre trött än vanligt och var betydligt mer produktiv på jobbet. Naturligtvis blir jag fortfarande trött då och då, speciellt om jag inte får tillräckligt med sömn.

Men jag skulle säga att jag för det mesta har haft en rätt bra energinivå sedan jag började med de här kapslarna. Det andra jag märkte var att mitt sug efter skräpmat försvann.

Att känna mig mindre hungrig  har varit till enorm hjälp för att äta mer hälsosamt och balanserat, och låta bli onyttigheter.

Några månader senare hade jag tack vare min nya och mer hälsosamma livsstil och min nyfunna motivation gått ner i vikt nästan utan att märka det. Jag märkte även att min hud såg bättre ut och att mitt hår kändes friskare än tidigare.

Sammanfattningsvis kan jag säga att denna naturprodukt har hjälpt mig otroligt mycket, för sedan jag började ta den regelbundet varje morgon och kväll har otaliga aspekter av min hälsa förbättrats.

Jag vill inte kalla det för en mirakelprodukt, för det tar ett tag innan det börjar verka. Men för alla som är överviktiga, trötta och utmattade kan det inte skada att testa ThyroLux. Det kan ge ämnesomsättningen en rejäl skjuts i rätt riktning.

Det kanske låter fånigt, men ibland kan en liten förändring som denna görastor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande.

Så var det i alla fall för mig, och jag hoppas att även du kommer att kunna säga detsamma.

Med vänliga hälsningar,

Petra

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt