När min vän berättade om sin märkliga ritual trodde jag att hon hade blivit tokig. Några veckor senare hade jag gått ner 10 kg, besegrat min trötthet och fått mitt liv tillbaka – vid 45 års ålder

image

Räck upp en hand om du kan relatera:

Det var måndag morgon, jag släpade mig ur sängen och kände mig mer utmattad än någonsin tidigare.

Jag betraktade mig själv i spegeln och tyckte INTE om det jag såg. En överviktig 45-årig kvinna som visade tecken på åldrande och trötthet, med framträdande mage och torr, kliande hud

"Vad har jag gjort för att se ut så här?!", tänkte jag.

Förutom det gräsliga magfettet kände jag mig konstant trött och svag, utan någon uppenbar anledning. Sedan jag passerade 40 kändes som om hela min kropp bara hade gett upp.

Alla mina problem – extrakilona, tröttheten, irritabiliteten och hudproblemen – kom samtidigt, nästan som om de gemensamt hade gaddat ihop sig mot mig.

Den där morgonen var jag ett känslomässigt och fysiskt vrak och önskade att jag kunde återvända till mitten av tjugoårsåldern, när allt var så enkelt.

image

Hej! Jag heter Petra Kohler, jag är 45 år gammal och i den här artikeln tänkte jag berätta hur en smärtsam insikt fick mig att gå ner över 10 kg på bara några veckor, utan några drastiska dieter eller intensiva träningsprogram.

Efter åratal med värdelösa dieter och otaliga koppar kaffe för att hålla mig vaken, så gjorde jag en överraskande upptäckt som fick mig att känna mig som en helt ny kvinna.

Jag fick reda på att nästan alla mina problem – tröttheten, irritabiliteten, magfettet och min torra hy – berodde på ett organ som ofta förbises. Levern ansvarar för över 500 funktioner i kroppen, till exempel att eliminera toxiner och bränna fett, men får sällan den uppmärksamhet den förtjänar.  

När levern är överbelastad med toxiner kan det påverka vår hälsa på många olika sätt. Man kan drabbas av konstant trötthet, viktuppgång (speciellt kring magen) och torr, kliande eller allmänt problematisk hud. Man kan till och med få förhöjda kolesterol- och triglyceridnivåer. Enligt min väns nutritionist har hela 25% av alla européer en överbelastad lever**, och många vet inte ens om det.

Som tur är har jag upptäckt ett enkelt trick som alla kan inkludera i sin dagliga rutin för att stötta detta kraftfulla organ och förbättra sitt liv, oavsett ålder. Jag var väldigt skeptisk när jag först hörde talas om det här hälsotipset, eftersom jag redan hade testat så många olika saker utan att lyckas.

Men efter att ha inkluderat denna vana i min dagliga rutin under några veckors tid märkte jag att jag fick mycket mer energi och att det plötsligt blev mycket lättare att gå ner i vikt. Tack vare min nya vana lyckades jag gå ner över 10* kg med envist fett, och jag kan stolt säga att jag känner mig mer levande, starkare och mer fokuserad än jag gjort på flera decennier.

Eftersom det fungerade så bra för mig tror jag att det även skulle kunna hjälpa andra kvinnor som är trötta på att känna sig missnöjda med hur de ser ut, utmattade och omotiverade. Det kanske visar sig att tricket jag kommer att berätta om inte är något för dig, men tro mig, det är definitivt värt att fundera på.

Dagen då jag insåg att jag MÅSTE få tillbaka mitt liv på rätt köl igen

image

Jag skulle beskriva mig själv som en helt vanlig kvinna. Jag har ett bra jobb, en fantastisk man och två döttrar som jag älskar mer än något annat i världen. Jag har allt man kan behöva för att känna sig lycklig.

Men då och då hör jag en elak inre röst som säger att jag är för fet, för lat och inte tillräckligt hälsosam. Jag hatar den där rösten, men samtidigt vet jag att den åtminstone har delvis rätt.

Fram till trettioårsåldern var jag alltid i toppform: platt mage, fin hud, full av energi – och det utan någon större ansträngning.

Men efter att min andra dotter Emilia föddes var det något som förändrades. Jag började gå upp i vikt och kunde inte gå ner hur mycket jag än försökte.

Samtidigt var min energi som bortblåst. Jag kände mig totalt utmattad från det ögonblick jag vaknade till det ögonblick jag gick till sängs. Det enda som höll mig vaken var de otaliga kopparna kaffe jag hällde i mig varje dag.

Det kändes som om jag var fast i en ond cirkel av viktuppgång, motivationsbrist och utmattning: mina viktproblem fick mig att känna mig nere, så jag tröstade mig mat som jag egentligen inte borde äta, vilket fick mig att gå upp ännu mer i vikt.

Vissa dagar lyckades jag hålla modet uppe genom att fokusera på livets ljuspunkter: min kärlek till naturen, trädgårdsarbete och min underbara familj.

Men allt jag kunde se i spegeln när jag vaknade för att gå till jobbet den där måndagsmorgonen var en utmattad kvinna som vägde 10 kg för mycket, med matt hy, livlöst hår och en total brist på viljestyrka.

Det var där och då som jag bestämde jag mig för att jag hade fått nog. Jag var tvungen att göra något för att förändra mitt liv.

Därför är de flesta viktminskningslösningarna värdelösa – den bittra sanningen som viktminskningsindustrin döljer

image

Om du försöker att gå ner i vikt, så vet du lika väl som jag att internet fullkomligen svämmar över av olika "mirakelkurer" för att gå ner i vikt.

Reklamen utlovar 20 kilos viktminskning på två veckor, utan behöva avstå från god mat, och utan att behöva gå till gymmet.

Det säger sig självt att de flesta av dessa "lösningar" inte fungerar. Och jag har själv fallit offer för de uppenbara lögnerna. Jag har testat dussintals olika metoder för att gå ner i vikt och förbättra min hälsa.

Jag har testat ketodieten, vegansk, kolhydratsnål och kolhydratfri kost, Dukan, Atkins och mycket annat. Jag började springa tre gånger i veckan och hoppade över måltider och körde periodisk fasta för att minska mitt kaloriintag med hjälp av appar.

Men det var samma sak varje gång – jag gick ner ett par kilo de första två till tre veckorna, för att sedan gå upp i vikt igen under de följande veckorna. Den berömda jojo-effekten, som alla pratar om, och som du säkert har råkat ut för själv någon gång.

Det stora problemet med alla dessa dieter och viktminskningsmetoder är att de inte håller i längden. Efter ett tag tröttnar kroppen på de drastiska restriktionerna.

Efter några veckor på en strikt diet drabbades jag alltid av oemotståndliga hungerattacker. Och inte nog med det, jag blev dessutom illamående, fick huvudvärk, kände mig svag, och kände mig inte alls lyckligare – snarare tvärt om.

Visst kan man gå ner i vikt på kort sikt med hjälp av dieter och olika produkter som utlovar snabba resultat. Men tyvärr är det svårt att upprätthålla resultaten, och de kanske inte det allra bästa för vår hälsa och våra energinivåer.

Och vad är det för poäng med att gå ner 15 kg om man bara känner sig svag och nedstämd? Det meningslöst.

En dag berättade jag för en vän som jag lärt känna på yogan hur frustrerad jag var, och då fick jag reda på något väldigt oväntat.

Något som visade sig vara ett trick för att förbättra min hälsa, och som även skulle kunna hjälpa dig. Det jag tänker berätta kanske kommer att låta lite märkligt till en början, men tro mig, det är väldigt effektivt.

Jag upptäckte att nästan alla mina hälsoproblem hade med detta förbisedda organ att göra

image

Min yoga-kompis berättade att även hon fram till nyligen hade varit konstant trött och haft problem med vikten. Jag frågade henne hur hon tog sig ur den onda cirkeln.

Hon svarade:

"Jag gick till en nutritionist. Hon förklarade att alla dessa problem – övervikt, trötthet, lågt humör och torr hy – ofta beror på en överbelastad lever. Det är ett relativt okänt problem som drabbar 1 av 4 européer**!

När hon sa det höjde jag lite på ögonbrynen.

"Jag vet att det låter konstigt, men när man förstår hur levern fungerar, så förstår man varför alla dessa problem uppstår samtidigt. Levern är ett av de viktigaste organen i kroppen och har över 500 olika funktioner.

När den fungerar som den ska bidrar den till att eliminera toxiner från kroppen, bidra till normal matsmältning, reglera aminosyror, bearbeta glukos och mycket annat.

Men när den blir överbelastad med toxiner på grund av vår ohälsosamma livsstil blir den oförmögen att rena kroppen ordentligt och oförmögen att bearbeta näringsämnen och fetter, vilket kan leda till drastiskt lägre ämnesomsättning och potentiellt även leda till allvarligare hälsoproblem. Eftersom vi inte får ont i levern kan man ha problem utan att veta om det. Men man kan märka av det i form av trötthet, övervikt (särskilt runt magen), hudproblem, förhöjda kolesterol- och triglyceridnivåer och problem att gå ner i vikt."

Jag hade aldrig hört talas om en "överbelastad lever" förut. Jag förstod inte hur ett organ som levern skulle kunde ha så stort inflytande på vår vardag. Men jag ville veta mer och frågade hur hon hade löst problemet.

"Det är precis vad jag frågade min nutritionist. Hon berättade att nyckeln till att stötta levern och se till att den fungerar som den ska är att hjälpa den bli kvitt toxinerna.

Ett effektivt sätt att göra detta är med en naturlig ingrediens som kallas mjölktistel. Silybin, en viktig aktiv beståndsdel i mjölktistelextrakt, har visat sig främja leverhälsan och avgifta levern genom att spola ut toxiner. Men dess kraft slutar där.

Det hjälper även till att regenerera och skydda levern, eftersom det främjar syntesen av de proteiner som behövs för att cellerna ska fungera ordentligt och stärker levercellväggarna för att förhindra att toxiner tränger in.

Det finns även andra naturliga extrakt och vitaminer som kan hjälpa till att stötta levern, som kronärtskocka, maskros, ingefära och många fler!"

Hon förklarade att hon lyckats stötta sin lever med hjälp av två naturbaserade produkter som hennes terapeut hade rekommenderat

image

"Så du menar att mina problem går att lösa genom att ta ett kosttillskott med de här ingredienserna?", frågade jag skeptiskt.

"Nja, det är inte riktigt så enkelt..." sa hon.

"Man kan göra det – men med obetydliga resultat. Saken är den att även om dessa ingredienser är väldigt fördelaktiga, så absorberas de inte nödvändigtvis särskilt väl av kroppen. Ta mjölktistel, till exempel. Som växt har mjölktisteln dålig biotillgänglighet, vilket innebär att kroppen inte kan tillgodogöra sig den särskilt väl, så effekten blir knappt märkbar."

"Så hur gör man för att dra mesta möjliga nytta av ingredienserna?"

"Min nutritionist rekommenderade de fantastiska produkterna Hepafar Forte och Hepafar Liver Cleanse Tea! Hepafar Forte är utformat för att avgifta levern så effektivt som möjligt. Det innehåller en revolutionerande, patenterad form av mjölktistel (silybin) inkapslat i fosfolipider. I den formen kan levern tillgodogöra sig det upp till 10* gånger mer effektivt – vilket innebär 10* gånger starkare avgiftande effekt!

Och det bara tack vare mjölktisteln och den avancerade fosfolipidformen. Sen innehåller det dessutom svartpepperextrakt med 95% piperin, som förbättrar absorptionen av andra växtextrakt med upp till 30*%. Och Hepafar Liver Cleanse Tea är en läcker teblandning med maskros. Det främjar avgiftningen, stöttar ämnesomsättningen och ökar fettförbränningen!

Jag har använt dem i 3 månader nu, och jag har aldrig bränt fett snabbare eller mått bättre. Både min matsmältning och min hy har blivit mycket bättre. Jag känner mig friskare och i bättre form överlag. Och som du ser har det även gjort skillnad på humöret!"

När jag fick höra detta blev jag ännu mer nyfiken. Jag visste att min vän hade haft svårt att komma i form tidigare, och om det fungerade för henne kanske trots allt skulle fungera även för mig.

Jag kollade upp Sensilab, företaget bakom produktserien Hepafar, och på hemsidan möttes jag av enastående recensioner och miljontals nöjda kunder.

Det var inte första gången jag testade den här typen av produkter, men jag bestämde mig ändå för att ge det en chans, av ren nyfikenhet.

Eftersom företaget erbjöd 100% nöjdhetsgaranti tänkte jag att om det inte fungerar, så får jag i alla fall pengarna tillbaka.

Min vän berättade att man bör använda produkterna från Hepafar i tre månader för bästa möjliga resultat. Jag valde att teckna en prenumeration för att få en ny leverans med Hepafar Forte och Hepafar Liver Cleanse Tea varje månad till 20% extra rabatt. Några dagar senare dök det första paketet upp.

Jag började dricka en kopp Hepafar Liver Cleanse Tea varje dag och tog en kapsel Hepafar Forte två gånger om dagen . Resultaten kom som en positiv överraskning.

Jag kan ärligt talat säga att jag har fått mitt liv tillbaka tack vare den här produkten

image

Så vad tycker jag om produkten? 

Jag ska vara ärlig – det hände inte så mycket under de första dagarna. Jag kunde inte känna någon särskild effekt. Men efter en vecka började jag märka rejäl skillnad.

Det första jag märkte var att jag hade mycket mer energi än vanligt. Till och med utan kaffe var jag betydligt mindre trött än vanligt och jag var mer produktiv på jobbet. Naturligtvis blir jag fortfarande trött då och då, speciellt om jag inte får tillräckligt med sömn.

Men jag skulle säga att sedan jag började använde de här produkterna, så har jag oftast mer energi än tidigare. Det andra jag har märkt är att min matsmältning har förbättrats avsevärt.

Eftersom jag började må bättre i allmänhet blev det även mycket lättare att börja äta mer hälsosamt och balanserat.

Några månader senare hade jag gått ner i vikt nästan utan att märka det, speciellt i mitt största problemområde – kring magen. Tack vare min nya och mer hälsosamma livsstil och min nyfunna motivation har jag även märkt att min hy ser bättre ut.

Sammanfattningsvis kan jag säga att dessa två produkter har hjälpt mig otroligt mycket, och det känns verkligen som att jag har fått mitt liv tillbaka.

Missförstå mig rätt – det är ingen mirakelprodukt, det tar ett tag innan det börjar verka. Men om du har problem med vikten och brist på energi, så kan det göra enorm skillnad att rena och stötta levern med hjälp av produkterna från Hepafar!

Jag vill inte kalla det för en mirakelprodukt, för det tar ett tag innan det börjar verka. Men för alla som är överviktiga, trötta och utmattade kan det inte skada att testa ThyroLux. Det kan ge ämnesomsättningen en rejäl skjuts i rätt riktning.

Det kanske låter fånigt, men ibland kan en liten förändring som denna göra stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande. Så var det i alla fall för mig, och jag hoppas att även du kommer att kunna säga detsamma.

Med vänliga hälsningar,

Petra

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

**Källa: Mitra, Souveek et al. “Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 Apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-50%
Specialpris 399,99 kr Ordinarie pris 796,99 kr
Visa produkt
LEVERHÄLSA
-55%
Specialpris 570,99 kr Ordinarie pris 1 259,99 kr
Visa produkt