Det vanligaste nyårslöftet? "Jag vill gå ned i vikt!"

Julledigheten är på väg mot sitt slut! Vi har njutit i ett par veckor, med god mat och dryck, utan att oroa oss över någon viktuppgång.

image

I en ny studie frågades 1102 personer om deras nyårslöften inför 2021. 473 av dem nämnde en hälsosammare diet och viktnedgång. När de frågades om vilken typ av diet som intresserade dem mest gav de följande svar:

  • 27.7% - en diet låg på kolhydrater 
  • 26.9% - diet baserad på kalorinedskärning
  • 16.9% - keto dieten
  • 15.9% - diet baserad reducera fettintaget
  • 12.6% - andra

Samma studie frågade också dietister om vilken diet de anser vara effektivast. Deras svar var: "tja, det beror på…”

Vad säger experterna?

Lågkolhydratdiet

Kolhydrater har fått ett dåligt rykte eftersom de tenderar att ha ett väldigt lågt näringsvärde och finns ofta i onyttig mat.

Att reducera intaget av kolhydrater kan bidra till viktnedgång, men vi bör inte försumma de  nyttiga kolhydraterna som vi hittar i frukt, grönsaker och fullkorn. Dessa spelar en avgörande roll i viktnedgången. Du borde dock undvika sötsaker, söt dricka och vitt mjöl.

Kaloribegränsning

Att reducera antalet kalorier som intas kan vara riktigt viktigt i viktnedgångsprocessen, men man får inte glömma att inte alla kalorier är likadana - det finns en stor skillnad mellan att äta en bit tårta och äta ett mål mat baserad på kvalitetsprotein, även om bägge har samma antal kalorier. Experter rekommenderar att inte stirra sig blind på antalet kalorier. 

Ketodieten

Ketodieten har blivit väldigt populär de sista åren. Fokuset ligger på konsumptionen av mat som har höga värden av fett och har ett lågt innehåll av kolhydrater. Det kan vara väldigt effektivt, men forskare rekommenderar inte denna typ av kost och diet under för långa perioder.

Diet med lågt fettintag

Alla fetter är inte dåliga! De kan bidra med energi och bidra med ett bättre upptag av vissa näringsämnen. Experter rekommenderar att hålla intaget av mättade fetter lågt och byta ut dem mot hälsosammare, omättade fetter - som finns i bland annat nötter, fröer, olivolja och avokado.

Oavsett vilken metod du väljer, rekommenderar inte dietister extrema dieter, att svälta dig eller beröva dig själv näringsämnen. En hälsosam viktnedgång går att lyckas med genom smarta val av mat, se till att hålla dig hydrerad, och fysisk aktivitet. 

Kliniska studier visar också att ett igensatt lymfsystem kan göra viktnedgången omöjlig!Du kan förbättra lymfsystemets funktion genom att eliminera vätskeöverskottet och toxinerna från din kropp.

Hur?

Detta 15-Dagars paket inkluderar WaterOut EXTREME och FatBurn EXTREME.

WaterOut kombinerar helt naturliga ingredienser för att erbjuda de snabbaste viktnedgångs resultaten och FatBurn kan drastiskt snabba upp fettförbränningen!

Produkter för dig

SNABBA RESULTAT
-64%
Specialpris 192,99 kr Ordinarie pris 529,99 kr
Visa produkt