Kilona bara försvann

Jag arbetar inom vården, vilket ofta är så pass stressigt att jag inte äter regelbundet. Konsekvensen av detta har blivit att jag gått upp mycket i vikt och ofta känner mig uppblåst, förklarar 30-åriga Petra, om varför hon kämpat med att hålla vikten. Efter en rekommendation från sin vän till att testa dem nya, dränerande kapslarna WaterOut Strong NIGHT, som ökar takten på viktminskningen, “för att jag ville ha snabba resultat”

image

Jag har haft problem med vikten hela livet - jag tror att det är vanligt bland kvinnor att ha det”, säger Petra. “Det blev inte bättre av att jag inte åt regelbundet - vilket i sig var en följd av tidsbrist på jobbet.”

”Jag började må rätt dåligt, jag var ofta uppblåst och väldigt trött.

Petra, som förrutom jobbet, även pluggar, visste att hon aldrig skulle få tid till att kunna äta mer regelbundet. Hon visste även att hon måste göra något. “Vikten började vända upp och ned på vardagen, jag mådde sämre på grund av uppblåstheten, tröttheten och situationen blev bara värre.”

Hon berättar att hon höll detta för sig själv och funderade mycket och ofta på det. En dag fick hon nog, hon gick till bergen: “När jag behöver lite lugn och ro för att tänka, brukar jag gå till bergen. Där kan jag tänka klart. När du börjar känna dig utbränd, har det verkligen pågått för länge.

”Jag behöver något som funkar direkt för att hålla motivationen uppe“

Petra bestämde sig för WaterOut Strong NIGHT efter en rekommendation från en vän, som från tidigare erfarenhet kunde berätta att det fungerar bättre än något annat hon hade testat. Jag behövde något som funkar direkt och dessutom är enkelt att använda, annars klarar jag det inte, jag har testat så många gånger tidigare. “

Även Petra blev glatt överraskad: “Nog hade jag ju hört från min vän om hur tacksam hon var över WaterOut, men jag blev ändå förvånad över att de första skillnaderna visade sig så pass snabbt!

”Siffrorna på vågen blev en överraskning!”

Petra är allra mest glad över att ha blivit av med all uppblåsthet, “det innebar att mina arbetskläder inte satt åt så mycket längre.- Det är just dem tydliga förändringarna, som gör att man vill fortsätta! Jag kände vätskan försvinna från kroppen, kilona blev färre och färre. Jag mådde fantastiskt!”

Det var inte bara uppblåstheten som blev bättre, utan även matsmältningen. “Det var länge sedan jag kände att allt fungerar som det ska.

”Med hjälp av dessa kapslar var jag även mindre hungrig och irriterad”

Varje gång man ska försöka gå ner i vikt, blir man lite extra känslig och hungrig, säger Petra, men med WaterOut Strong NIGHT kändes det lättare. “Med WaterOut Night kände jag att jag tog hand om mig och kroppen på kvällarna - och jag mådde bättre direkt efter.”