Jag hade ingen aning om att jag hade hormonella problem och hur mycket det påverkade min vardag

Tanya befann sig i ett stressigt skede i sitt liv. Hon kände sig seg, trött och fick snabbt extra kilon att bära på. Hon bestämde sig för att prova en naturlig produkt som kunde hjälpa henne med hennes problem: "Efter bara två månader med Estrolux såg jag stora förändringar."

image

Tanya bestämde sig för att prova Estrolux efter flera misslyckade viktminskningsförsök. Efter 2 månaders användning känner hon sig lättare, gladare och har mer energi. Hon har till och med lyckats bli av med en hel del fett.

“Jag försökte se efter vad jag åt men vikten fortsatte upp”

Jag var mycket stressad då jag startade mit eget företag. Jag hade helt enkelt inte tid att ta hand om mig själv, förklarar hon. ”Jag har alltid varit försiktig med vad jag äter, men kilorna fortsatte samla på. Jag började märka mer och mer fett runt midjan, på höfterna och magen.

“Jag förstod att det var hormonerna som spökade”

”Jag tog blodtest, men resultaten var normala. Trots detta kämpade jag fortfarande med samma problem och gick upp vikt. Jag upptäckte så småningom att hormoner spökade.”

”Jag såg en annons för en helt naturlig produkt - Estrolux. Jag hade inget att förlora så jag bestämde mig för att prova. Efter bara två månaders användning märkte jag av stora förändringar.”

“Inte varit så glad på länge”

"Mindre fett, mycket snabbare matsmältning, massor av energi, jag känner mig som en helt ny människa."

“Trots stress och brist på tid mår jag bra!"

Tanya är extremt nöjd med hur hon känner sig mentalt och fysiskt. ”Trots stress och brist på tid mår jag bra! Jag rekommenderade Estrolux till en vän och hon älskar den också.”

Estrolux är en naturlig lösning

Estrolux är en 100% naturlig produkt som effektivt hjälper till att eliminera överskott av östrogen. Den reglerar hormonbalansen, avgiftar levern och hjälper till med de obekväma effekterna av höga östrogennivåer.

Kombinationen av 7 naturliga ingredienser - citronmeliss, blåstång, rosmarin, linfrö, broccoli, vitamin B6 - har en unik synergistisk effekt.