Edith: "Jag känner mig som en ny människa!"

Edith är 54 år och sjuksköterska. Hon älskar sitt jobb, men ända sedan början av klimakteriet har hon lidit av värmevallningar, humörsvängningar, uppblåsthet och värst av allt, dålig sömn. Men hon hittade en lösning! Läs vidare för att ta reda på mer.

image

Det hade inte varit lätt för Edith: ”Jag fick mellan 2-3 timmars sömn en natt eftersom jag var så varm och svettades, vilket också påverkade mitt vardagsliv.” Detta fick Edith att testa hormonterapi också: "Det gjorde mina symtom mycket värre - jag var tvungen att sluta efter några månader eftersom jag inte kunde hantera biverkningarna."

Edith hittade EstroLux

Det var tufft för Edith tills en dag: "Jag scrollade på Facebook och så såg jag en Sensilab-annons" Det var en annons för EstroLux: "Jag tittade på alla ingredienser och blev glad över att de var naturliga. Jag kollade till och med hela hemsida för att se om studierna var legitima.

“Jösses, förvånansvärt!”

Hon beställde EstroLux direkt och började äta det strax därefter. ”Jag var lite skeptisk i början, men jag hade inget att förlora. Jag var villig att göra allt för att lugna mina värmevallningar och få lite sömn.” Hon märkte skillnaden mycket snabbt!

”Jag blev chockad, jag märkte skillnaden inom en vecka! Mina värmevallningar sjönk till 1 gång per natt. Sedan lyftes mitt humör, jag hade mer energi.” Även hennes man och familjen märkte skillnad, men hon sa inget till en början - först ville hon se om effekterna skulle hålla - det gjorde de!

EstroLux – en naturlig hormondetox

Nu är hon en förändrad person: ”EstroLux har förändrat mitt liv - jag är så glad! Den största förbättringen var min sömn: Jag får minst 6 timmars sömn nu! Mina energinivåer har ökat, och jag känner att jag har fått ett nytt liv! Jag är på min fjärde månad nu och kommer definitivt att fortsätta."

Edith har delat hemligheten med några av sina nära vänner och de kommer att prova EstroLux också. Om du lider av menopausala symtom är EstroLux precis vad du letar efter. Det hjälper till att minska hormonell obalans, samtidigt som den stödjer lever- och reproduktionsorganens hälsa.