Den värsta fienden för en platt mage!

Gör du framsteg på din viktresa, men lyckas ändå inte få den där platta magen som du alltid har drömt om? Tänk om vi berättade att putmagen inte alls beror på envist fett, utan på uppblåsthet?

image

Svullna fötter, uppblåst mage, puffigt ansikte... Besvär som dessa kan ge upphov till en hel del frustration när man försöker att forma kroppen. Problemen uppstår när kroppen börjar hålla på vätska. Det kan sätta avsevärda käppar i hjulet för viktminskningen och kännas enormt omotiverande. Dessutom är det väldigt obehagligt!

Uppblåsthet – den platta magens värsta fiende

Uppblåsthet är något som många av oss tampas med, men vad beror det på? Vad är det som orsakar den där obehagliga känslan i magen som kan ha så stor påverkan på vardagen?

De främsta orsakerna kan faktiskt delas in i två kategorier – tarmhälsa och vätskeöverskott – och båda två kan göra det svårt att komma vidare med viktminskningen.

1. Tarmhälsa

Gaser. Ja, den främsta orsaken till uppblåsthet är gaser. Det kan ha att göra med vad och hur man äter och dricker – till exempel att man äter för fort, inte tuggar ordentligt, äter baljväxter, dricker kolsyrade drycker m.m. Hur mycket gas tarmarna producerar beror även på dina matsmältningsenzymer och bakterierna i din tarm, eftersom gas är en biprodukt av matsmältningen.

Viktigast i allt detta är bakterierna – eftersom dåliga bakterier skapar ett överskott av gas är just uppblåsthet det vanligaste tecknet på att tarmens mikrobiota är i obalans, det vill säga att det finns fler dåliga än goda bakterier.

Inte undra på att det kan kännas som om man har svalt en ballong!

2. Vätskeöverskott

Vätskeöverskott är supervanligt, men det kan vara väldigt obehagligt – det leder inte bara till uppblåsthet utan även till svullnad. Ett sätt att avgöra om din kropp håller på extra vätska är att granska ditt ansikte. Är du svullen om kinderna och i området under ögonen? Det är ett första tecken!

Vätskeöverskott kan bero på en rad olika faktorer, inklusive högt saltintag, uttorkning, långvarigt stillasittande eller stillastående, hormonella svängningar och torr luft.

Tänk att det kan vara så lätt hänt att inte längre få på sig sina favoritjeans!

Bli kvitt uppblåstheten med WaterAway Biotic

Att förändra sin livsstil och lägga om kosten kan verka som rätt väg att gå, men det ger inte nödvändigtvis lika snabba resultat som du önskar dig. Vi rekommenderar att du gör WaterAway Biotic till en del av din dagliga rutin – hela 87*% av användarna är nöjda med resultatet!

WaterAway Biotic är en naturlig vätskedrivare med probiotisk effekt för att motverka uppblåsthet och bekämpa vätskeöverskott. Det stöttar din mage genom att:

  • Förse kroppen med tarmvänlig probiotika

  • Öka elimineringen av överskottsvätska med upp till 27*%

  • Reducera uppblåsthet med 60*%

  • Boosta viktminskningen

Bli kvitt uppblåsthet på ett kick! Testa WaterAway Biotic idag och få ett paket gratis.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,99 kr Ordinarie pris 1 253,99 kr
Visa produkt