Tomt i varukorgen?
Det kan bara bero på att du inte har sett våra senaste erbjudanden!
*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.
GRATIS GÅVA!
De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!
*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.
Sänka blodsockret – kosttillskott
Contents: 1x glandline GLUCOLUX för glukosbalans 30 capsules/30 dagar
Sänka blodsockret – kosttillskott
Kraftfullt tillskott för förbättrad glukosbalans som hjälper till att sänka blodsockernivåerna och förbättra insulinkänsligheten med hjälp av kraftfulla och vetenskapligt belagda ingredienser som gymnema sylvestre, kanel, bockhornsklöver och krom.
Sensilab har över 3 miljoner nöjda kunder runt om i världen!
Contents: 1x glandline GLUCOLUX för glukosbalans 30 capsules/30 dagar
Räcker till 30 dagar
7,87 kr / Kapsel
Valeria Casaburi
Angy Rodriges
Sofia Trifiro
Med en superstark formula för att uppnå glukosbalans
Prediabetes är ett tillstånd där blodsockernivån (= glukosnivån i blodet) ligger över det normala men under de diagnostiska värdena för diabetes. Upp till 1 av 3 vuxna** i västvärlden har prediabetes, och över 8 av 10** vet inte ens om att de har det! Så många som 70**% av de drabbade kommer att utveckla diabetes under sin livstid.
Prediabetes går ofta oupptäckt, men man kan uppleva:
Uppnå glukosbalans med GlucoLux!
Få extraordinära effekter med hjälp av bara 1 kapsel om dagen
GlucoLux har positiv inverkan på nedsatt glukosmetabolism och erbjuder starkt glykemiskt stöd.
Främjar sunda blodsockernivåer
Forsinker glukoseoptagelsen i blodet for at reducere blodsukkerspidser efter at have spist.
Minskar suget efter socker
Vinka farväl till sötsuget!
Förbättrar insulinkänsligheten
Förbättrar avsevärt förhållandet mellan insulin och glukos efter maten.
Förbättrar den glykemiska kontrollen
Sänker fasteblodsockret med upp till 25**%.
En studie** visar att kanel kan reducera fasteblodsockernivåerna med upp till 25*% hos personer med suboptimal blodsockerkontroll. Längre användning av kanel visade sig vara mer fördelaktig än kortare användning.
*Ansvarsfriskrivning: Resultatet kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon form av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar.
Blodsockretstiger efter varje måltid. Det gäller särskilt för kolhydratrika rätter, eftersom kolhydrater bryts ner till glukos (socker). Högre glukosnivåer i blodet stimulerar insulinutsöndringen, vilket gör att glukoset kan komma in i cellerna och användas som energi.
Hos personer med suboptimal blodsockerkontroll är cellerna mindre känsliga för insulin och tar upp mindre glukos. Därför måste insulinnivåerna öka för att tvinga in det. När insulinkänsligheten minskar blir cellerna resistenta mot insulin och glukos börjar ackumuleras i blodet.
Bukspottkörteln producerar ännu mer insulin för att få cellerna att reagera. Så småningom kan det inte längre hålla jämna steg – blodsockret stiger och bäddar för förhöjda fasteblodsockernivåer. GlucoLux erbjuder komplett stöd för att hjälpa till att balansera blodsockernivåerna och få dem tillbaka till det normala.
Hostalek, Ulrike. “Global Epidemiology of Prediabetes - Present and Future Perspectives.” Clinical Diabetes and Endocrinology, vol. 5, no. 1, 9 May 2019, pp. 5–5., https://doi.org/10.1186/s40842-019-0080-0.
National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion. Diabetes and Prediabetes, https://www.cdc.gov/chronicdisease/pdf/factsheets/diabetes-H.pdf. Accessed 11 May 2022.
“Prevalence of Prediabetes among Adults.” Centers for Disease Control and Prevention, Centers for Disease Control and Prevention, 29 Dec. 2021, https://www.cdc.gov/diabetes/data/statistics-report/prevalence-of-prediabetes.html.
Safdar, Mahpara, et al. “Effect of Various Doses of Cinnamon on Blood Glucose in Diabetic Individuals.” Pakistan Journal of Nutrition, vol. 3, no. 5, 2004, pp. 268–272., https://doi.org/10.3923/pjn.2004.268.272.