Den här fettförbrännaren är den bästa av de bästa och här varför

För tre decennier sedan framställdes den för professionella kroppsbyggare som behövde skära ner maximalt med fett. Nu, finns den tillgänglig för alla och det är fantastiskt!

image

Varför T5 fettförbrännaren tillverkades från första början

Växla upp och köra ämnesomsättningen genom taket, raketstarta energi nivåerna och elda igång termogenesen maximalt. Därför skapades speciella, ”nästa generations” fettförbrännaren – kallad T5.

Professionella kroppsbyggare som behövde skära ned kroppsfettet extremt snabbt (i det sista steget före en tävling) använde den för att göra deras redan vältränade kroppar ännu mer perfekta.

Eftersom den var en extremt stark fettförbrännare och aptitdämpande produkt blev T5 en massivt populär fettförbrännare bland professionella kroppsbyggare.

Med utvecklingen av medicin och livsmedelssäkerhetsföreskrifter blev T5 ännu bättre.

Trots att den första generationen T5 aldrig skulle tillåtas nu för tiden –  har dessa fettförbrännare nu förbättrats till perfektion och blivit ett ojämförligt hjälpmedel för viktnedgång.

De kan användas som pre-workout för att boosta energin, men de är effektiva även utan träning. 

Varför den nya generationen T5 är bättre:

  • T5 är helt säker och regulerad
  • Bevisad att fungera genom dubbelblinda studier och metaanalyser
  • Naturliga fettförbrännande medel och nootropa har lagts till kärnformulan - för att förbättra humör och fokus, fysisk prestanda och växla upp ämnesomsättningen ännu mer
  • De bästa kombinerar koffein (huvudingrediensen i T5) och L-teanin - även känd som "SMART KOFFEIN"

Smart koffein i T5 gör viktminskning superlätt

  • Naturligt koffein och L-teanin visade sig tillsammans minska fettcellnivåerna: "[...] koffein och teanin var ansvariga för den undertryckande effekten av grönt te på kroppsviktsökningen och fettansamlingen" visade en studie från 2004.
  • Det förbättrar även sömnkvaliteten. Det har visat sig att personer som sover för lite gör dåliga matval och att de tenderar att äta för mycket - upp till 1000 extra kcal.
  • L-teanin förbättrar humör och stressnivåer. Mycket viktigt för känslomässiga ätare!
  • Det viktigaste av allt, är att smart koffein ger dig en kraftfull och långvarig energi-boost och driver termogenesen maximalt!

Thermogenesis sker när din kropp använder sitt fettlager för att hålla dig varm. Med smart koffein avtar inte den här processen utan den pågår hela dagen.

Sensilab Fat Out T5 Superstrength - En extrem fettförbrännare som har ditt välbefinnande i åtanke

8 naturliga ingredienser i vår T5

  • Kaffein och grönt te-extrakt (med L-teanin) för mega termogenes och snabb fettförlust
  • En patenterad form av järn (Lipofer ™) för att höja energinivåerna
  • Bruntångsextrakt med jod och L-tyrosin för hormonell balans
  • B3 och krom för att hämma matsuget ännu mer
  • L-taurin för skydd mot fria radikaler och stress

Om du är känslig eller allergisk mot något av ingredienserna i denna produkt, eller om du tar medicin, kontakta din läkare innan du använder den. Produkten rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

Produkter för dig

FETTFÖRBRÄNNING
-50%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 636,99 kr
Visa produkt