CELLULITER FÖRALLTID?

Utan att gå in för mycket i detaljer så är celluliter något som påverkar 90% av kvinnor och 10% av män, olika mycket. Vi vet alla hur det ser ut och var de sitter, och vi hatar dem.

image

Varför jag?


Det bildas på grund av olika livsfaktorer, såsom förhöjda östrogenivåer, ålder, stillasittande livsstil, brist på träning, dålig kost - mer eller mindre vad vi alla möter i vår vardag.


Så det är inte bara du. Det är jag också. Och Amina från jobbet. Och Maria från tvärs över gatan. Men inte Alice, av någon anledning.


 

 

Alla ovanstående faktorer bidrar till minskad lymfcirkulation. Det innebär att du får mindre syre och näring till problemområdena och det leder till en minskning av kollagenproduktion.


När fettceller börjar bli större börjar de flytta upp genom det försvagade kollagenet blir till det fett som kallas celluliter.


OK jag bryr mig inte, men säg mig: Hur blir jag av med dem?

 
Okej, det är vad vi är här för. Läkare och forskare är överens om att en framgångsrik cellulitbehandling måste göra tre saker:
  1. Stödja produktionen av kollagen.
  2. Påverka hudens undre fettceller.
  3. Det måste öka blodcirkulationen.
Vi har har den perfeka kombinationen som gör alla de sakerna och dessutom mer (förhindra lagring av fett, tona huden och detoxa). 
 

BootyGel ger:

  1. tightare hud över lår, rumpa och mage
  2. kollagenboost och vitaliserade kapillärer
  3. färre fettceller och ett förebyggande mot att de kommer tillbaka

Slimmium Massageverktyg:

  1. förbättrar blodcirkulationen
  2. påskyndar effekterna av Booty Gel