Britta: "Jag är mycket lugnare och har mycket mer energi"

Britta drabbades av problem som många av oss säkert kan känna igen: övervikt, trötthet, uppblåsthet och sömnstörningar, för att bara nämna några. 

Är det något du kan relatera till? Vi tänkte nästan det...


image

Hjälp, jag är inte längre i harmoni med mig själv! 

Britta beskriver sig själv som medellång med normal figur. Hon led under en längre tid av humörsvängningar, ständig trötthet och en oförmåga att somna, samt tilltagande stress till följd av besvären.

Britta visste att sundare kost och träning skulle kunna hjälpa henne att lösa många av problemen, men hittade helt enkelt inte tid och energi för att göra något åt ​​saken. Som försäljare med en hektisk vardag och väldigt lite fritid hade hon svårt att hitta den inre balansen.

Hormonerna bar skulden

Vad Britta inte visste var att hormonell obalans låg bakom besvären. Orsaken till detta ligger i det faktum att våra kroppar är belastade med östrogen. Tillståndet där det finns ett överskott av östrogen i kroppen kallas östrogendominans.

Östrogendominans kan orsakas av xenoöstrogener, eller hormonstörande ämnen. Dessa konstgjorda kemikalier har en kemisk struktur som liknar östrogen och efterliknar dess funktion i kroppen.

Hormonstörande ämnen – var finns de? 

Hormonstörande ämnen finns runt omkring oss i saker som du förmodligen aldrig tänkt på: i konventionellt framställda kött och mejeriprodukter, schampon, tvålar, sköljmedel samt mikroplaster som numera finns överallt i vår omgivning – från dricksvattnet till maten vi äter.

Vilka är konsekvenserna av östrogendominans? 

Till symptomen på östrogendominans räknas alla de problem som Britta brottades med: bukfetma, uppblåsthet, celluliter, trötthet och en allmän brist på motivation.

De första resultaten kom redan efter 2 veckor* 

Lyckligtvis snubblade Britta över EstroLux på sociala medier och bestämde sig för att testa. Hon har nu använt produkten i flera månader, men började märka skillnad redan efter 2 veckor*: "Jag vaknar utsövd om morgonen och är mycket mer avslappnad på jobbet."

Dessutom känner hon sig mycket lugnare och har mycket mer energi, allt tack vare EstroLux, en naturlig hormonell detox med 3-i-1-effekt som hjälper till att återställa hormonbalansen. "Jag skulle definitivt rekommendera det", tillägger Britta.

Hormonell obalans är ett utbrett problem

Efter år av forskning kunde Sensilab stolt lansera en lösning på detta utbredda problem, som orsakas av förhöjda östrogennivåer. EstroLux blockerar, inaktiverar och driver ut överflödigt östrogen.

En 100% naturlig lösning

Glandline EstroLux är en produkt med naturliga aktiva ingredienser som balanserar östrogennivåerna och stöttar leverns hälsa och avgiftning. Den är fri från hormoner och soja, och innehåller aktiverat broccoliextrakt, blåstång, chlorella (detoxalger) samt vitamin B6!

Nu till paketpris!