"Jag får äntligen på mig byxorna som inte passat mig på många år"

Bostjan är en 42-årig konsult från Slovenien. Under en lång tid kämpade han med extra vikt och fruktansvärd brist på energi. Han bestämde sig slutligen för att prova Hepafar, vilket hjälpte honom att avgifta levern, bli av med 8 kg och återfå sin energi. Fortsätt läsa för att ta reda på hur han lyckades!

image

"Jag kände mig alltid trött och vikten fortsatte öka" 

"Jag ville inte erkänna det, men hela situationen störde mig mycket. När jag kom hem från jobbet kände jag mig ständigt utmattad. Allt jag kunde göra var att ligga på soffan för att vila. Jag behövde ständigt tupplurar."

"Jag hade inte tillräckligt med energi för att tillbringa tid med mina barn eller min partner. Jag var alltid för trött för att göra det jag ville. Mina favoritbyxor passade inte längre. Jag kunde inte leva så längre", suckar han när han tänkter tillbaka på situationen.

Bestämde sig för att testa Hepafar

"Efter 8-10 dagar märkte jag de första resultaten. Plötsligt kände jag mig mer energifylld efter jobbet. Jag kunde äntligen tillbringa mer tid med min familj utan att bli helt slut."

"Jag har gått ned 8 kg sedan jag började använda Hepafar, och jag har minskat ett par centimeter runt midjan också. Jag kan äntligen ha de gamla byxorna på mig igen. De har legat i garderoben många år i hopp om att de skulle passa mig igen någon gång. Nu är stilen desutom på modet igen", skrattar han.

"Jag är verkligen så glad över resultaten"

Bostjan känner sig mycket gladare nu, särskilt eftersom han också lyckats hålla sig till sundare matvanor. Han är fast besluten att upprepa detox-programmet om cirka sex månader. "Jag bestämde mig för att förvandla min mage till ett sex-pack före min semester," säger han med ett brett leende.

"Jag skulle lätt rekommendera Hepafar till alla, särskilt om du ofta kämpar med brist på energi, vill gå ner i vikt eller komma i favoritbyxorna igen. Med Hepafar är framgång garanterad och väl beprövad."

Testa paketet Hepafar Leverdetox

Testa Bostjans favoritprodukter med vårt paket Hepafar Leverdetox. Hepafar Forte avgiftar, regenererar och stärker levern medan Hepafar Tea boostar processen samtidigt som det ger en ökning av energi.

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-54%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 696,99 kr
Visa produkt