Anja: "De är inte medvetna om konsekvenserna av stress."

Över 22% av vuxna i Europa är under konstant stress, varje dag Denna situation kan bli ansträngande för kropp och själ och konsekvenserna kan bli allvarliga och bestående. Anja, ekonom, zonterapeut och mor till två barn i skolåldern, berättade om sin historia och den metod hon använde för att bekämpa konsekvenserna som stress har haft på hennes liv.

image

Anja började känna sig helt överväldigad för ungefär tre år sedan när hon började utforska hälsa, karriär och personliga relationer: "Jag kände att livet gick i fel riktning och att min allmänna livsenergi hade förändrats. Drastiskt. Den största utmaningen för mig var de dagliga sysslorna och att ta hand om mina barn."

"En ständigt utmattad person klarar inte av att vara en bra förälder"

Anja kände sig förlorad: "Jag gömde mina problem under mattan länge och det var den främsta anledningen till att jag nådde den punkten: Jag tog helt enkelt inte hand om mig själv så som jag borde ha gjort. Jag hade ingen verklig vilja att göra de saker jag älskade."

Påverkan av daglig stress manifesterar sig i alla delar av livet: "En utmattad person klarar inte av att vara en bra förälder eller en bra anställd eller en framgångsrik affärsman. Ingenting fungerar som det ska när man är utmattad."

Den ultimata lösningen: AdrenaLux!

Anja hittade AdrenaLux: "Jag upptäckte AdrenaLux tack vare en kär vän till mig som berättade om hur effektiv produkten var mot stress och att den var gjord av naturliga ingredienser."

Det är aldrig lätt att prata om denna typ av svårigheter: "Tyvärr är det fortfarande lite tabu att prata om emotionella och stressrelaterade svårigheter, som att fråga om kosttillskott som kan vara lämpliga för problemet. Människor är inte riktigt medvetna om vad de långsiktiga konsekvenserna av stress är och hur svårt det faktiskt är att återhämta sig."

“AdrenaLux gav mig lättnad”

Strax efter att hon började använda AdrenaLux märkte Anja förbättringar:

"På en fysisk nivå märkte jag att mitt hår blev friskare och håravfallet slutade. På en känslomässig nivå var det som om en enorm vikt lyftes från mitt samvete och min kropp kunde hantera de dagliga utmaningarna mycket bättre."

Hur fungerar det?

AdrenaLux är ett naturligt, hormonfritt kosttillskott som hjälper till att reglera nivån av kortisol, stresshormonet, och hjälper till att lindra symptomen på fysisk och psykisk stress. Innehåller ett patenterat extrakt av ashwagandha, Sensoril® och ginseng. Forskning har visat att det hjälper till att minska sömnlöshet, effekterna från stress och förbättrar koncentrationen.

Baserat på sin underbara upplevelse av AdrenaLux säger Anja: "Jag rekommenderar AdrenaLux till alla som känner att de inte längre har energi och styrka att klara av vardagen."

Produkter för dig

STRESSLINDRING
-50%
Specialpris 339,99 kr Ordinarie pris 679,99 kr
Visa produkt