7 tips för att slippa dölja kroppen på stranden i sommar

Vi vet inte hur det är med dig, men så fort våren anländer brukar vi börja bäva inför strandsäsongen. Men det finns hopp! Vår nutritionist har delat med sig av sina bästa tips på hur man kan gå ner upp till 10 kilo utan att behöva avstå från sina favoriträtter. Nyfiken? Här kommer 7 tips för att fixa figuren och slippa dölja kroppen på stranden i sommar. 

image

1. Promenera!

Skippa hissen och ta trapporna istället. Parkera bilen lite längre bort än vanligt och gå lite längre! Det är ett bra sätt att bränna kalorier utan att behöva ta sig till gymmet. 

2. Låt inte kroppen somna

Om du har ett stillasittande arbete, sätt en timer var 20:e minut för att resa på dig och röra på kroppen, om så bara i några sekunder. Efter 20 minuters stillasittande börjar nämligen antalet kalorier som kroppen förbränner att minska, så det är viktigt att röra på sig var 20:e minut för att hålla kroppen aktiv. 

3. Håll koll på kalorierna

Var uppmärksam på det höga kaloriinnehållet i söta livsmedel – de är dina värsta fiender på vägen mot ett smalare liv. Skippa söt yoghurt och söta frukostflingor och ersätt dem med en fräsch smoothie. Ett smart sätt att få i sig färre kalorier och fler vitaminer på en och samma gång. 

4. Drick ordentligt med vatten!

Det kanske verkar som att vi upprepar det uppenbara, men det är alltid viktigt att dricka ordentligt för att kroppen ska hålla sig på topp. Du kan även testa att dricka ett glas ljummet vatten före maten, det är inte bara bra för vätskebalansen, utan hjälper dig även att känna dig mätt mycket snabbare.

5. Lite motion gör stor skillnad

Genom att hoppa hopprep i 10 minuter kan du förbränna upp till 135 kalorier och samtidigt forma och tona din kropp. Oslagbart! 

6. Mättande näringsämnen

Håll dig mätt längre genom att tillsätta fibrer (spannmål som havre) i dina smoothies. Det hjälper till att stabilisera blodsockret, så att du blir mindre frestad att småäta och stoppa i dig onyttigheter. 

7. Tänk positivt! 

Tro på dig själv och din skönhet, oavsett vilken form du är i just nu! Genom att vara beslutsam och fira dina framsteg kommer du garanterat att lyckas! Musik kan göra mycket för motivationen – skapa en spellista med dina favoriter att lyssna på medan du promenerar eller tränar, så kommer tiden och kalorierna att flyga förbi snabbare än någonsin. ;) 

Kom igång redan idag!

Om du känner dig bombarderad med idéer om hur du ska komma i form i sommar, så oroa dig inte. Upptäck vår bästa lösning och kom igång redan idag! 

Produkter för dig