EN DEL GILLAR HETT: 5 SAKER DU INTE VISSTE OM CHILI

Antingen hatar du hettan eller så älskar du den - det finns inget mellanting. Men visste du att man i vetenskapliga studier bevisat att chili hjälper till vid viktnedgång? Läs för att lära dig mer!

image

1. Substansen som gör chilin så stark heter ‘Kapsaicin’.

Det är den som får tårarna att rinna samtidigt som du försöker andas naturligt. Ja, om du nu tog för mycket.

2. Kapsaicin är vad forskare kallar termogen substans.

Termogenisk bestyder värme-skapare. De flesta kalorier som vi förbränner, förbränner vi för att bibehålla vår kroppstemperatur. Den minsta ökning i kroppstemperatur betyder att en hel del extra kalorier förbränns i det långa loppet!

3. Kapsaicin har metabolism-förstärkande krafter

En rapport från Critical Reviews in Food Science and Nutrition visade att Kapsaicin inte bara får din mun att brinna, det bränner även kalorier och fett!

4. Kapsaicin har även en otrolig förmåga att stimulera den bruna fettvävnaden

- den goda sortens fettvävnad, den som ökar antalet kalorier du bränner även när du inte är aktiv. Mängden av brunt fett minskar i takt med att vi blir äldre, och det byts ut mot gult fett (japp, du gissade rätt, det är den sämre sortens fettvävnad).

5. Det finns ett sätt att öka kraften av kapsaicin utan att behöve genomlida tårfyllda ögon eller brännskador i munnen.

Du kan ta AdipoBurn kapslar. De innehåller Kapsaicin -  mer av det än du fått i dig om du bara skulle ätit en riktigt stark maträtt!

De innehåller även extrakt från blodapelsin som har bevisat kunna förhindra att för mycket fett lagras och är känd för att sikta på magfettet. AdipoBurn är berikad med ett grönt te-extrakt - för en ännu större ökning av matsmälningen, och vitamin B6 – vilket är avgörande för matsmältningnen!

Produkter för dig

FETTBRÄNNARE MOT MAGFETT
-50%
Specialpris 329,00 kr Ordinarie pris 658,00 kr
Visa produkt