4 steg till den perfekta hudvårdsritualen

Varje ansiktsmink bör börja med hudvård, och det viktigaste är vård inifrån. För att upprätthålla en ungdomlig glöd måste du förse huden med tillräckligt med vatten och nödvändiga näringsämnen. Välj bara lämpliga produkter för extern hudvård.

image

Hos vissa kvinnor är symtomen allvarligare, medan i andra är de knappt synliga eller mycket svåra att märka.

Rengöring av huden

Rengöring är ett av de viktigaste stegen i din hudvårdsritual. Genom att göra det blir du av med det tråkiga och trötta utseendet som vi alla försöker undvika. Det är alltid nödvändigt att börja med en grundlig och fullständig borttagning av smink och rester av skönhetsprodukter. För detta är oljebaserad sminkborttagning din bästa vän. Detta är det enklaste sättet att ta bort smink.

Nu när du har tagit bort sminket kan du använda ett lättare rengöringsskum, som tar bort resterande smuts och olja och förbereder huden för ytterligare vård. Var försiktig och ta bort överskott av vatten med en handduk när du har sköljt ansiktet.

Ytterligare tips: Om ditt rengöringsskum är skonsamt kanske du inte behöver använda toner senare för att balansera ditt Ph. Se till att du läser etiketten på produkten noggrant.

image

Fuktgivande av huden

Efter rengöring avlägsnas de naturliga oljorna från huden , så det är viktigt att återfukta huden och återställa balansen. Om du hoppar över detta steg kommer din hud att kännas torr eller så börjar den överproducera olja för att kompensera. Vi vill varken ha det första eller det andra resultatet.

För att upprätthålla ett ungdomligt utseende så länge som möjligt, använd en rik, fuktgivande formula, men kom ihåg att konsistensen bör vara lätt. UNDO-kräm ger båda! Dessutom innehåller den UNDO complex™, som stimulerar bildning av kollagen, hjälper till att stärka hudstrukturen och gör den mer elastisk. Krämen har även tillsatt vitamin A, C och E.

Ytterligare tips: Du kan använda vår unika formula som både dag- och nattkräm tack vare den starka formulan och den ljusa känslan som den lämnar på huden.

Ögonkräm - en effektiv strategi för alla åldrar

För ungdomar är ögonkräm ett av de mest försummade stegen i hudvård, och i vuxen ålder vill vi börja använda det. Om du undrar - när ska jag börja använda ögonkräm? Svaret är - igår! Den känsliga huden runt ögonen är en av de första platserna som visar rynkor och trötthet, så den behöver extra vård.

Ögonkrämer är ett underbart sätt att försiktigt fukta huden i detta område, men ögonserum är verkliga mirakelarbetare. Med sin starka men lätta fomula, absorberas de i huden på några sekunder och ger ännu bättre resultat.Om du vill göra ditt ögonområde en tjänst, använd UNDO Eye Serum. Det hjälper dig att bli av med synliga tecken på åldrande och:

  • fuktar den känsliga huden runt ögonen,
  • förbättrar blodcirkulationen för att främja hudförnyelse och ta bort gifter,
  • stimulerar bildningen av kollagen och skyddar det från skador,
  • erbjuder skydd mot föroreningar och yttre påverkan som orsakar mörka cirklar och svullnad runt ögonen.

Ytterligare tips: Använd UNDO Eye Serum i kombination med din vanliga ögonkräm för en ännu bättre effekt.

Solskydd - alltid, hela året

Och sist men inte minst - solkydd är ett av de mest uppskattade elementen i en bra hudvårdsrutin. Hudexperter håller med om att undvikande av skadliga UV-strålar kan göra underverk i hudens långvariga ungdomliga utseende . Oavsett om du väljer mineral- eller kemiskt solskydd ska du tänka på skyddsfaktorn, ju högre, desto bättre

Använd solskyddsmedel varje gång du förväntar dig att din hud kommer i kontakt med solens strålar (även om det bara är ett ögonblick!) Och applicera det regelbundet. Hoppa inte över detta steg om du vill behålla ett ungdomligt utseende och skydda din hud från eventuella problem. Din hud kommer att vara tacksam.

Ytterligare tips: Om du använder smink kan du isället använda en spray eller puder som har solskyddsfaktor.

Produkter för dig