3 steg för enklare viktnedgång i vår

Vintern går mot sitt slut. Skulle du vilja städa kroppen från allt skräp och toxiner som vinterns festligheter har försett med, gå ner i vikt när du ändå är igång? Våren är den perfekta tiden för att städa upp och finna nya, sunda vanor.

image

För att få kroppen redo för sommaren så ska du följa följande 3 steg.

Steg 1: Detox

Detta hjälper kroppen att stärka enzymerna i levern, vilka är viktiga proteiner i vår cellmetabolism.Enzymerna neutraliserar toxinerna eller omvandlar dem till andra former och försvinner i de andra 2 stegen.

Ge kroppen en kick av Hepafar Forte Premium - ett 100% naturligt kosttillskott för effektiv detox.


Step 2: Dränering

Målet med en dränering är att spola ur vätskeöverskott och toxiner. Dränerande växter som fikonkaktus, hibiskus, morrhårsmynta och kronärtskocka är alla perfekta för att hjälpa kroppen med dräneringen. De aktiva ingredienserna i dessa plantorna befriar levern från fett och socker (glykogen) för snabbare viktnedgång.

Vi rekommenderar WaterOut EXTREME, en otroligt effektiv dränerande dryck med 8 olika växter, samtliga med vätskedrivande egenskaper.


Steg 3: Viktnedgång

Det tredje steget handlar om att bränna fett som samlats på sig under vintern. Antocyanin, katekiner and kapsaicin hjälper dig förbränning av kalorier! De stimulerar även produktion av Adipocytokiner - vilket är ett hormon särskilt vanligt bland smalare personer.

Hitta alla naturliga ingredienser i AdipoBurn Extreme, som går till attack mot fettet!


Tips

För att optimera viktnedgång, undvik småätande, skär ner på mat med mycket fett och socker i. Se till att bli fysiskt aktiv i 45 minuter, helst 3 gånger i veckan.

VARNING: Välj säkra och naturliga kosttillskott som är kliniskt testade och godkända.Vi är så säkra på kvaliteten av våra produkter att vi erbjuder 100% garanti på pengarna tillbaka.