Eva: "Jag trodde att jag skulle vara uppblåst, trött och irriterad för alltid"

Efter att Eva fyllt 42 började hon få problem med sömnlöshet, vilket gjorde att hon kände sig jämt irriterad och trött. Hon började även gå upp i vikt, speciellt runt magen. Till råga på allt var hon konstant uppblåst, vilket fick henne att se mycket tyngre ut än hon egentligen var.

Efter flera månaders kamp upptäckte hon äntligen orsaken till problemen. Idag ser hennes liv helt annorlunda ut: "Jag sover som ett barn och känner mig inte uppblåst, tung, trött och lynnig längre. Jag önskar att jag hade känt till de här växtbaserade kapslarna tidigare!"

Eva's Testimonial

"Blodproverna visade att mina hormoner strulade"

"När problemen började försökte jag först att lösa dem på egen hand. Men efter två månader med misslyckade försök och motgångar gav jag upp och bokade en tid hos läkaren.

När läkaren hörde om mina problem misstänkte hon direkt att jag hade problem med hormonell obalans. Så hon ordnade ett blodprov och resultatet var chockerande – mina östrogennivåer var helt uppåt väggarna!"

"Äntligen fick jag svar på alla mina problem"

"Jag fick reda på att jag hade något som kallas östrogendominans, en typ av hormonell obalans som kännetecknas av viktuppgång, sömnproblem, uppblåsthet, irritabilitet och trötthet. När jag fick veta det kändes det som att en sten föll från mitt bröst eftersom jag äntligen fick svar på alla mina problem.

När jag kom hem började jag söka på nätet efter en lösning och hittade en naturlig produkt som heter EstroLux."

Kan man verkligen återställa hormonbalansen på naturlig väg?

"Innan jag började förändra hela min livsstil bestämde jag mig för att testa EstroLux. Jag gillade verkligen att det var en natulig produkt – den innehöll bara örter, alger och vitaminer. Men samtidigt var jag skeptisk. Kan man verkligen återställa hormonbalansen på naturlig väg? Det verkade för bra för att vara sant."

"Sömnproblemen och extrakilona försvann!"

"De första resultaten var ganska subtila – jag började sova bättre för varje natt och hade mer energi om dagarna. Jag började långsamt att bli mitt gamla, glada jag igen. Efter en månad var min biorytm tillbaka till det normala igen – jag fick hela åtta timmars sömn!

Jag började även att tappa mina extrakilon och kände mig inte lika uppblåst längre. Jag hade inte tänkt på att magfettet kunde ha med östrendominansen att göra, men när jag började bli av med magen förstod jag hur det hängde ihop!"

"Jag fick mitt svar – det går att balansera hormonerna naturligt!"

"Efter att ha tagit EstroLux i 2 månader var mina problem borta. Eftersom jag hade mycket mer energi började jag till och med att cykla igen! Det gjorde att jag började bli kvitt fettreserver som jag inte hade lyckats bli av med på flera år.

Jag bestämde mig även för att ta ett nytt blodprov, och det visade sig att mina hormoner var i perfekt balans. Nu är det officiellt – hormonbalansen går definitivt att återställa på naturlig väg!"

Östrogendominans – vår tids epidemi

Orsaken bakom Evas sömnproblem, magfett, uppblåsthet och trötthet var östrogendominans – en av de vanligaste typerna av hormonell obalans hos moderna kvinnor.

Det beror på att vår miljö är full av xenoöstrogener, eller hormonstörande ämnen. Dessa konstgjorda kemikalier har en kemisk struktur som liknar östrogen och härmar östrogenets funktion i kroppen. Xenoöstrogener finns i mikroplast, konventionellt framställda kött- och mejeriprodukter, kosmetika, smink med mera.

Tusentals kvinnor har redan återställt hormonbalansen med EstroLux

EstroLux bygger på naturliga och kraftfulla aktiva ingredienser som arbetar tillsammans för att återställa hormonbalansen och motverka obehagliga symtom på högt östrogen. Det är den enda trippla östrogendetoxen på marknaden, vilket innebär att den inte bara balanserar överflödigt östrogen utan även bryter ned det och driver ut det genom levern och tarmen.

Om du misstänker att du lider av hormonell obalans så är EstroLux ett perfekt val för en naturlig hormonell detox. Det rekommenderas av läkare och nutritionister och stöttas av mängder av recensioner från kvinnor som Eva, som har lyckats få ordning på sina hormoner och få tillbaka livslusten med hjälp av EstroLux.

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt
HORMONBALANS
-36%
Specialpris 409,99 kr Ordinarie pris 637,99 kr
Visa produkt