Tracy: EstroLux har förändrat mitt liv!

Fyrtiotvååriga Tracy från Storbritannien berättar hur EstroLux har förändrat hennes liv till det bättre. Läs vidare för att ta reda på hur Tracy fick bukt med sina endometriosa symtom.

image

"Jag har alltid varit väldigt smal, ända tills de första symptomen på endometrios började dyka upp", säger Tracy. Överskottsvikt och svåra menstruationssmärtor satte sin prägel på livskvaliteten och fick Tracy att aktivt börja leta efter en lösning. Hon stötte av en tillfällighet på en annons från Sensilab och hittade lösningen – EstroLux.

Eftersom den innehåller helt naturliga ingredienser bestämde sig Tracy för att ge det en chans och köpte produkten. 

"Jag började märka skillnad efter en månad"

Efter en månads användning började Tracy att märka skillnad: mindre menstruationssmärtor, mer energi och ett par kilo mindre.

Tracy tog EstroLux i tre månader. Eftersom hon redan mådde mycket bättre slutade hon att använda produkten.

Men bara tillfälligt, för snart var smärtan tillbaka, och hon insåg hur mycket EstroLux hade hjälpt henne. "Det var först då som jag insåg hur effektiv den här produkten verkligen är. Därför dröjde det inte länge innan jag fortsatte ta den".

"Min livskvalitet har förbättrats betydligt"

För första gången på mycket länge kan Tracy säga att hon mår bra och att jobbiga menstruationssmärtor och andra hälsoproblem ligger bakom henne.

Som avslutning tillägger Tracy: "EstroLux har förändrat mitt liv, och jag skulle rekommendera det till alla som har liknande problem".

Produkter för dig

Annat som kan intressera dig