Maria Cristina: "Jag har gått ner 2* kg den senaste månaden"

Maria Cristina är bioenergetisk naturläkare, studerar homeopati och är väldigt förtjust i naturprodukter. För några år sedan drabbades hon av allvarliga hälsoproblem som fick henne att gå upp i vikt och må dåligt. Läs vidare för att ta reda på hur Sensilab hjälpt henne att få tillbaka hoppet och bli kvitt de extra kilona.

image

Maria Cristina brottades tidigare i livet med viktrelaterade problem, men lyckades övervinna dem och mådde därefter bra i sin kropp: "Jag mådde riktigt bra, jag älskade min kropp. Jag var stolt över att vid 55 års ålder fortfarande ha en ung, sportig flickas fysik".

Tyvärr förändrades allt detta när hon för några år sedan drabbades av allvarliga hälsoproblem som påverkade hennes utseende.

Hälsoproblem och viktuppgång

Till följd av sin sjukdom kände sig Maria Cristina inte längre bekväm i sin kropp: "Jag var tvungen att börja ta mediciner som ledde till att jag blev 5-7 kg överviktig. Det har gått 3 år nu och jag kan fortfarande inte bli av med de extra kilona." Samtidigt minskade hennes aktivitetsnivå: "Jag var tvungen att sluta promenera så mycket som förut, vandra i bergen, vandra längs vattendrag. Nu är jag alltid hemma, framför datorn eller TV:n".

Viktuppgången fick henne att må dåligt och skadade hennes sjölvkänsla, något som hon kämpar med än idag. "Jag gillar inte att se mig själv i spegeln, jag gillar inte mig själv", säger hon. Men som tur är finns ett ljus i tunnelns slut.

“Hepafar gav mig hopp”

Saker och ting började förändras för Maria Cristina när hon upptäckte Sensilab: "Hepafar Forte fångade genast min uppmärksamhet eftersom min lever inte är bra. Jag bestämde mig för att testa, eftersom det verkade perfekt anpassat till mina problem – det stimulerar levern och främjar viktminskning".

"Jag är väldigt förtjust i naturprodukter och genom att regelbundet använda Hepafar Forte märkte jag en förbättring i energin, vilket gav mig hopp. Hittills har jag använt Hepafar Forte i ungefär 9 månader och nyligen började jag även använda Metabolism Boost".

“Jag har gått ner 2* kg den senaste månaden”

Förutom att produkterna har hjälpt till att förbättra Maria Cristinas leverhälsa och välbefinnande har de hjälpt henne att äntligen gå ner i vikt: "Jag har gått ner 2* kg den senaste månaden, främst runt rumpan och låren".

"Jag kunde verkligen känna hur min ämnesomsättning kom igång igen med Metabolism Boost, vilket gjorde mig oerhört glad".

“Jag mår bättre i min kropp”

De positiva resultaten har förbättrat Maria Cristinas självbild: "Jag mår bättre i min kropp, men jag är inte nöjd än. Fettet runt midjan, magen, rumpan och låren får mig att må dåligt. Det finns fortfarande en hel del kvar att göra".

Medan hon går vidare med sin hälsoresa fortsätter Maria Cristina att förlita sig på Sensilab för effektiva produkter som hjälper henne att nå sina mål: "Jag har upptäckt ett seriöst företag vars produkter faktiskt motsvarar produktbeskrivningarna".

Upptäck Maria Cristinas favoritprodukter!

Maria Cristina använde en kombination av våra bästsäljande detoxkapslar Hepafar Forte och den vetenskapligt baserade viktminskningsformulan Metabolism Boost för att naturligt förbättra sitt välbefinnande och gå ner i vikt:

  • Hepafar Forte –Naturliga mjölktistelkapslar med kronärtskocka, maskros och ingefära för att öka vitaliteten och främja levern, vårt viktigaste fettförbrännande organ
  • Metabolism Boost –Kraftfulla 3-i-1-kapslar med tång och papaya för att påskynda ämnesomsättningen, stimulera fettförbränningen och blockera fettabsorptionen

Beställ dem till specialpris och påbörja din hälsoresa redan idag!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-67%
Specialpris 158,99 kr Ordinarie pris 474,99 kr
Visa produkt
LEVERHÄLSA
-50%
Specialpris 399,99 kr Ordinarie pris 796,99 kr
Visa produkt