Ioana: "Jag har gått ner ner mer på 1 månad än vad jag gjort med dieter och träning sammanlagt de senaste 6 åren!"

Jag heter Ioana. Jag har ett stillasittande jobb, och på fritiden är jag resebloggare! Redan innan pandemin kämpade jag konstant med dieter och viktminskning. Jag jobbar långa dagar och har svårt att hålla mig till ett normalt matschema.

image

Som motvikt, så tränar jag varje dag. Jag går på gym, springer, tränar pilates och yoga. Jag har nog testat nästan alla träningsformer. Jag har försökt att gå ner i vikt de senaste 6 åren, men har alltid nått en viktminskningsplatå. Siffran "73 kg" har hemsökt mig på vågen.*

"Frustrationen följde med hem"

Under pandemin blev det ännu svårare. Jag tillbringade mer tid hemma och mer tid i närheten av kylskåpet. Det enda jag tyckte var avkopplande var att laga mat. Efter ett par månader märktes konsekvenserna, och jag vägde 75 kg.*

"Träning är en viktig del av mitt liv"

Jag är en aktiv person och det som hjälpte mest för att hitta tillbaka var ett regelbundet träningsschema. Men det hjälpte vara till viss del – siffran på vågen stannade runt 72 eller 73 kg.*

"Jag hittade lösningen på Facebook"

Till slut hittade jag lösningen genom att söka på internet... Jag hittade Sensilab. Jag visste att jag behövde något extra för att boosta mina resultat, så jag beställde FatBurn 2000 och WaterOut EXTREME.

"FatBurn 2000 är till för alla som vill ha snabba resultat"

När jag testade FatBurn 2000 för första gången, så märkte jag skillnad direkt. Jag tog den precis före träning och efter bara 15 minuter svettades jag mer än jag vanligtvis gör efter en timme. Det är fantastiskt! Jag fortsatte att använda den under hela månaden och mitt fettindex gick från 28,8 till 27,1.*

"Uppblåstheten och svullanden i mina händer försvann på 2 dagar"*

Jag visste att jag hade vätskeöverskott. Det märktes mest när jag åt salt mat och dagarna före mens. Så det är inte undra på att WaterOut EXTREME blev min dagliga följeslagare! Den hjälpte mig att reducerauppblåstheten, och jag fick dessutom i mig ordentligt med vätska genom att dricka den varje dag! Efter 2 veckor hade mitt midjemått minskat från 86 cm till 78 cm.* Det känns som att WaterOut och jag är som gjorda för varandra! 

"Mina extrakilon började sakta men säkert att smälta bort"

Jag är en stor kaffedrickare, framför allt för smakens skull, så jag blev nyfiken på Skinnyccino. Jag rekommenderar den till alla som hela tiden är sugna på en andra kopp kaffe, men som vill undvika de extra kalorierna – en kopp innehåller bara 8 kalorier! Den hjälper dessutom till med viktminskningen. Jag gillar speciellt att dricka den på varma dagar med kall mjölk, direkt från kylen.

"Jag har mycket mer självförtroende och vet att jag kommer att lyckas nå mina mål"

Tack vare de här produkterna har jag blivit vän med badrumsvåden igen. I slutet av månaden visade den 69,9 kg!* Jag känner mig mycket mer självsäker. Jag kommer definitivt att fortsätta använda tillskott från Sensilab under sommaren, speciellt eftersom de är så praktiska och lätta att ta med sig på resa!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten av produkterna kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota medicinska besvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

DETOX & VIKTMINSKNING
-60%
Specialpris 273,99 kr Ordinarie pris 688,99 kr
Visa produkt
KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,99 kr Ordinarie pris 1 253,99 kr
Visa produkt

Annat som kan intressera dig