Manuela: "Jag gick ner 24 kilo* på bara 3 månader!"

Tjugoåriga Manuela jobbar som kosmetolog och har en bakgrund inom näringslära och cellulitbehandling. Ändå dröjde det länge innan hon påbörjade sin egen viktresa. Här berättar hon om sin inspirerande resa – och hur hon gjorde för att gå ner 24 kilo på bara 3 månader!

image

“Jag visste att jag måste byta livsstil"

Jag visste att jag behövde sätta stopp för mina osunda kost- och livsstilsvanor. Jag var väldigt lat och spenderade för mycket tid fastklistrad framför datorskärmen.

Vi vet alla att genetiken har stor påverkan på kroppsformen, och tyvärr så går "fettgenen" i arv i min familj – fettet runt magen, armarna och på ryggen är så otroligt envist! Jag har inte haft så mycket problem med celluliter, men jag är säker på att det skulle ha varit näst på tur om jag inte hade ändrat mina vanor i tid.

"Att titta i spegeln var irriterande och påverkade mitt humör"

Min vikt har alltid fluktuerat, men vid 19 års ålder visade vågen plötsligt oroande 83 kilo till mina 158 centimeter. Jag blev upprörd varje gång jag såg mig själv i spegeln, och det gjorde mig på dåligt humör. Men jag hade svårt att hitta motivationen att göra något åt det.

Jag fick upp ögonen för produkterna från Slimmium via en annons på Instagram. Jag grävde djupare bland produktbeskrivningarna, läste alla användarkommentarer och bestämde mig för att prova kapslarna AdipoSlim EXTREME**.

Jag använde dem exakt enligt instruktionerna eftersom jag tror att det är det enda sättet att uppnå önskat resultat – inte bara med den här fettförbrännaren, utan med alla produkter. Instruktioner är till för att följas, så är det bara! 

"Jag minskade mitt kolhydratintag och åt mindre socker"

Förutom att använda AdipoSlim EXTREME** försökte jag att i viss mån minska på kolhydrater som sötsaker och söta drycker (t.ex. juice, energidrycker). Jag åt protein (köttprodukter) och grönsaker som jag normalt brukar göra.

Men jag ska vara ärlig – det händer att jag fuskar med kolhydraterna, men bara nån gång då och då. Jag tror inte att man ska vara för hård mot sig själv! Det är viktigt att kunna unna sig lite, så länge fuskdagarna förblir ett undantag! 

"Jag har blivit mycket mer aktiv"

Jag har lärt känna min kropp bättre och förstår lättare när jag har fått tillräckligt mycket mat, det händer inte längre att jag omedvetet äter för mycket. 

Jag har dessutom blivit mycket mer aktiv. Jag började promenera 40 minuter två eller till och med tre gånger om dagen. Efterhand som jag fick bättre kondition och mindre vikt att bära runt på, så kände jag att det inte räckte. Så tro det eller ej, men jag har till och med börjat jogga!

"Jag gick ner 24 kilo på tre månader"

Om jag har nått mitt mål? Jag kan inte säga att jag är riktigt där än, men jag har använt AdipoSlim EXTREME** i tre månader nu och har gått ner 24 kilo!

"Jag är jättenöjd med min nya livsstil"

 Jag är jättenöjd med min nya livsstil och kommer att göra mitt bästa för att fortsätta. Att vara mer aktiv har bidragit enormt till mitt allmänna välbefinnande och även mitt utseende. 

"Tålamod lönar sig"

Mitt meddelande till alla därute som kämpar med sina extrakilon och känner sig nere på grund av detta är att tålamod lönar sig! Jag trodde det skulle vara jättesvårt att gå ner i vikt, men tro mig, det är lättare än det kanske verkar! Det kan kännas tufft i början, men sen går det som på räls

Jag hoppas att min berättelse kan uppmuntra dig att också få till en nystart!

Testa du också!

AdipoBurn EXTREME är en unik fettförbrännare med 2-i-1-effekt som ökar fettförbränningen och motverkar tillväxten av nya fettceller – speciellt utvecklad för att tackla envist magfett.

Bevisat effektiv: Produkten har visat sig kunna minska magfettet med upp till 50%* och minska midjemåttet med upp till 7,5 cm*. I en klinisk studie registrerades en genomsnittlig viktminskning på 3 kg efter 12 veckors användning*.

* Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs i texten. För att gå ner i vikt är det viktigt med en varierad kost och en hälsosam livsstil.

**AdipoSlim Extreme har bytt namn till AdipoBurn Extreme. Alla ingredienser och fördelar är desamma, det är bara namnet som har ändrats.

Annat som kan intressera dig