Lindring vid ledvärk

Lederna utgör kontaktpunkter mellan olika ben i kroppen, erbjuder dem stöd och hjälper oss att utföra olika rörelser. Alla typer av ledbesvär, oavsett om de beror på skada eller sjukdom, riskerar att orsaka mycket smärta och kan ha stor inverkan på vår livsstil.

image

Ledvärk är mycket vanligt. En studie på vuxna visar att så många som en tredjedel av deltagarna hade upplevt ledsmärtor under de senaste 30 dagarna.

Värk i knäna är vanligast, följt av värk i axlar och höfter. Och besvären blir vanligare med åldern.

Graden av smärta kan variera från milt irriterande till funktionsnedsättande, och det kan röra sig om både akut och kronisk smärta.

Ett naturligt och icke invasivt sätt att lindra ledvärk är att använda högkvalitativa kosttillskott med kollagen, kondroitin eller hyaluronsyra. De hjälper till att reducera ledvärk, förbättra ledernas funktion och öka rörligheten.

De ovan nämnda ämnena utgör en del av normalt brosk och har inga biverkningar om de intas via kosttillskott av god kvalitet. Det tar ungefär 3 månader innan man börjar märka skillnad och upplever fördelarna.

Vi rekommenderar FlexiForce

Upptäck produkten som kan förhindra att slitningarna på brosket förvärras, lindra symptomen och därigenom bidra till ökad livskvalitet! ​Regelbunden användning av FexiForce Forte bidrar till ledernas hälsa, så att vi kan äga oss åt våra favoritaktiviteter – utan smärta!

  • Tre aktiva ingredienser i en och samma produkt (nativt kollagen typ II + omega-3 + vitaminer & mineraler)
  • Vetenskapligt bevisad att förbättra ledernas rörlighet med upp till 61,5%*
  • Innehåller 800 mg högkvalitativ fiskolja, rik på omega-3-fettsyror
  • Med kapsel-i-kapsel-teknologin DUOCAP® för effektiv administrering

Testa nu till rabatterat pris!

Annat som kan intressera dig