Revolutionerande anti-ageing-kräm

UNDO Ansiktskräm – den ultimata anti-ageing-behandlingen

50 ml | 30 dagars förbrukning

Contents: 1x UNDO Ansiktskräm – den ultimata anti-ageing-behandlingen 50 mls/30 dagar

-45%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Revolutionerande anti-ageing-kräm

UNDO Ansiktskräm – den ultimata anti-ageing-behandlingen

50 ml | 30 dagars förbrukning

Vår ansiktskräm från UNDO hjälper till att förebygga kollagenreduktion, främjar bildandet av nya kollagenfibrer och förbättrar kollagennätverkets struktur. Denna anti-ageing-kräm fungerar inifrån och ut och kan leda till en otrolig reduktion av rynkor.

 • Unik sammansättning
 • Synlig reducering av ålderstecken
 • Reducerar rynkornas synlighet med upp till 25*%
 • Förbättrar hudens skydd med upp till 30*%
 • Ökar kollagenproduktionen med upp till 12*%
 • Förbättrar hudens elasticitet med upp till 10*% och hudens spänst med upp till 17*%
 • Förbättrar hudens återfuktning med upp till 40*% och hudens regenerering med upp till 25*%
 • 44*% antioxidativ effekt på huden
 • Synliga resultat inom 4* veckor
 • Ren och fräsch hy varje dag
 • Passar alla hudtyper
 • Vi garanterar att du kommer att älska produkten, annars får du den GRATIS
 • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Sensilab har över 3,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen!

Contents: 1x UNDO Ansiktskräm – den ultimata anti-ageing-behandlingen 50 mls/30 dagar

Räcker till 30 dagar

-45% rabatt
Specialpris 219,99 kr Ordinarie pris 399,99 kr

Välj önskat antal

Spara 45%
1x 219,99 kr per styck
Spara 48%
från 2 206,99 kr per styck
Spara 52%
från 3 193,99 kr per styck

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 17% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
Prenumerera på den här produkten och få den skickad hem varje månad med ytterligare 17% rabatt vid varje återkommande beställning.
(30 dagars förbrukning varje månad för 182,59 kr)
54% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen

Billigaste valet

 
Loading...
I lager
SKU
900000
4.90 58

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Människor över hela världen älskar UNDO Facial Cream!

UNDO Facial Cream är världens första med medicinskt bevisad effekt

Den unika kompositionen och effekten har bekräftats av välkända dermatologer. UNDO Facial Cream fungerar från insidan och ut, och kan kraftigt reducera rynkor.

RESULTAT DU VERKLIGEN KOMMER MÄRKA!

Från början utvecklades UNDO complex™ för att bekämpa hjärt-kärlproblem, och under studierna visade det sig att att UNDO complex™ är föryngrande och även påverkar huden eftersom kollagen finns i både blodkärlen och huden.

Cremen UNDO har en skyddande och regenererande effekt. Vid regelbunden användning motverkar den att kollagenet kollapsar, stimulerar bildning av nya kollagenfibrer och förbättrar strukturen i kollagenets nätverk. Efter bara 4 veckors användning visade UNDO:

 • 25% mindre rynkor
 • 30% bättre skydd för huden
 • 18% minskad volym på rynkorna
 • 12% högre kollagenhalt
 • 10% högre elasticitet i huden
 • 17% fastare hud
 • 40% högre fuktighet i huden
 • 25% bättre hudregenerering
 • 44% bättre antioxidanteffekt på huden
image

Vi presenterar den ultimata mirakelprodukten för att bekämpa åldrande – den revolutionerande anti-age-krämen UNDO Skincare!

Är du redo att vrida tillbaka klockan och upptäcka hemligheten bakom tidlös skönhet? Gör dig redo att ta farväl av irriterande rynkor, slapp hud och matt hy, för vi har den perfekta lösningen!

image

Tänk dig att vakna varje morgon med strålande och ungdomlig hy som speglar den livfulla och självsäkra person du verkligen är. Vår banbrytande anti-age-kräm hjälper till att göra denna dröm till verklighet.

Vår anti-age-kräm bygger på avancerad vetenskaplig forskning och banbrytande teknik och är resultatet av flera års hängivna studier av framstående hudvårdsexperter. Vi har noggrant sammanställt en kraftfull kombination av åldersbekämpande ingredienser som kommer att transformera din hud och få dig att se flera år yngre ut.

Med vår revolutionerande formula kan du ta farväl av fina linjer och kråksparkar. Se hur krämen slätar ut och stramar åt huden, för en fast och spänstig look som trotsar gravitationen. Upplev glädjen i att se huden återfå sin ungdomliga elasticitet och fyllighet, som om du vridit tillbaka klockan.

Men det är inte allt!

Vår anti-age-kräm sträcker sig längre än till bara ytlig skönhet. Den tränger djupt in i hudlagren, stimulerar kollagenproduktionen och främjar cellförnyelsen. Det innebär långvariga resultat som sträcker sig längre än till bara tillfälliga förbättringar. Du kan se fram emot strålande, motståndskraftig hud som tål tidens tand.

Njut av den lyxiga känslan när vår silkeslena kräm smälter in i huden för att ge den näring, återfukta den och göra den oemotståndligt sammetslen. Vår formula är full av kraftfulla antioxidanter, vitaminer och växtextrakt som inte bara motverkar åldrande utan även skyddar huden mot miljöpåfrestningar och ger den en strålande lyster som varar hela dygnet.

Bli en av alla dem som redan har upplevt den transformerande kraften i vår anti-age kräm, och upplev det förnyade självförtroende som ett revitaliserat och ungdomligt utseende medför. Du förtjänar att se så bra ut som möjligt och må så bra som möjligt, och vår kräm finns här för att hjälpa dig.

image

Yttrande från en anti-age-läkare

Hej, mitt namn är dr. Rosmy Barrios. Jag är specialist på anti-age-medicin och expert på regenerativ estetik.

image

Som specialist på anti-age-medicin och expert på regenerativ estetik har jag ägnat hela min karriär åt att tillgodose mina internationella VIP-klienters behov inom hälsa och skönhet. På vår mottagning är vi måna om att använda banbrytande teknik och ständigt hålla oss uppdaterade om de senaste framstegen inom estetisk medicin.

När det kommer till anti-age-lösningar skiljer den exceptionella krämen UNDO Skincare ut sig i mängden. Jag rekommenderar helhjärtat denna anti-age-kräm från UNDO eftersom den innehåller en enastående kombination av ingredienser som gör den till ett perfekt tillskott i din dagliga rutin.

Låt inte din ålder avgöra hur du ser ut och hur du mår. Upptäck vår magiska anti-age-kräm och frigör din sanna skönhetspotential. Gör dig redo att ta dig an världen med förnyad utstrålning och ett orubbligt självförtroende.

Ren & fräsch hud varje dag

Den unika kompositionen och effekten har bekräftats av välkända dermatologer.

Effektiv mot rynkor

Fungerar från insidan och ut, och kan kraftigt reducera rynkor.

image

Ett överskott av enzymet angiotensin II orsakar obalans i återbildningen av kollagennätverket vilket resulterar i tydliga tecken på åldrande - huden tappar ton, glans och rynkor bildas.

UNDO complex™ stoppar åldrandet på djupet

 • Verkar mot angiotensin II-molekylen och stoppar åldrande på djupet

 • Dess antioxidanta effekter skyddar även kollagenet från fria radikaler.

En formel du kan lita på

De kliniska studier som genomförts visar att UNDO complexTM bidrar till att:

image

Saktar ner synligt åldrande

image

Förbättrad kollagen produktion och regenerering

image

Förbättrad hudfuktighet och mindre rynkor

image

Passar alla hudtyper

image

Återfuktar och lenar huden

Allt i en produkt:

image

24-timmars effekt – Inga andra cremer behövs!

Passande för alla hudtyper

Dermatologiskt testad, utlöser inga allergier

Motverkar rynkor och återfuktar huden

Dubbel anti-ageing effekt- reducerar effekten av angiotensin II och förbättrar resistansen mot fria radikaler

Hur åldras huden?

Kollagenfibrer och elastin är huvudkomponenterna i kollagenätverket i dermis, även kallat läderhuden. Dess regelbundna och solida struktur är nyckeln till en frisk, tonad, elastisk, lysande och ung hud.

När mängden kollagenfibrer som bryts ner är större än mängden som bildas, betyder det att huden inte regenereras - utan åldras.

Forskarna som utvecklat UNDO complex™ har upptäckt att den främsta orsaken till kollagennedbrytning är hormonet angiotensin II. Angiotensin II aktiverar enzymet metalloproteinas, som fungerar som en sax som klipper i kollagenets nätverket och skadar det.

De enzymer som ansvarar för kollagenets nedbrytning, stimuleras också av andra faktorer: UV-strålning, rökning, snabbmat, för mycket socker, förorenad luft, skadliga kemiska ämnen som finns i textilier och kosmetika …

image

Bruk

Applicera 2 gånger per dag.

2 gånger per dag

INGREDIENSER

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glucose, Tocopheryl Acetate, Alcohol Denat., Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, (S)-3-methyl-2-[N-({4-[2-(2H-1,2,3,4-tetrazol-5-yl) phenyl]phenyl}methyl)pentanamido] butanoic acid, Dicaprylyl Ether, Triethanolamine, Stearic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone, Propylheptyl Caprylate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Ethyhexylglycerin, Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Parfum, Disodium EDTA.

ANVÄNDNING

Applicera cremen morgon och kväll på rengjort ansikte och hals. Undvik kontakt med ögonen.

VARNING

Endast för utvärtes bruk. Produkten är inte lämplig för personer som är överkänsliga eller allergiska mot något av ämnena i produkten. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten har inte testats för gravida eller ammande kvinnor. Den rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

FÖRPACKNING (1 enhet)

50 ml