Hydrolyserat kollagenpulver för huden och lederna

UNDO Collagen Drink 1+2 GRATIS – förstklassigt marint kollagen

45 dagars förbrukning

Contents: 1x UNDO Collagen Drink 1+2 GRATIS – förstklassigt marint kollagen 45 bags/45 dagar

-67%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Hydrolyserat kollagenpulver för huden och lederna

UNDO Collagen Drink 1+2 GRATIS – förstklassigt marint kollagen

45 dagars förbrukning

Åldrandeprocessen börjar redan i 20-årsåldern, men nu finns ett sätt att bromsa tidens framfart! Kvalitativt havskollagen med hyaluronsyra förbättrar hudens elasticitet på bara 2* månader! Det stärker även hår och naglar och återfuktar huden inifrån!

 • Det patenterade havskollagenet Naticol️® reducerar rynkorna med 16,5*%
 • Hela 74*% av kvinnorna som testat Naticol️® upplevde att rynkorna reducerades betydligt
 • Hyaluronsyra återfuktar huden i flera veckor efter avsultad behandling
 • 3-i-1-effekt: förbättrar hud, hår och naglar
 • Med hydrolyserat havskollagen typ I som gör huden ungdomlig och strålande
 • Med tillsatt C-vitamin som täcker 100% av ditt dagliga C-vitaminbehov
 • Med blåbärsextrakt, en rik källa till antioxidanter som smakar fantastiskt
 • Vi garanterar att du kommer att älska produkten, annars får du den GRATIS

Sensilab har över 3,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen!

Contents: 1x UNDO Collagen Drink 1+2 GRATIS – förstklassigt marint kollagen 45 bags/45 dagar

Räcker till 45 dagar

7,09 kr / Påse

-67% rabatt
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 956,97 kr
Loading...
 • Aktuell tillgänglighet: Begränsat antal
 • Risk för utförsäljning: hög
4.80 179

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Expertutlåtande från dr. Rosmy Barrios

Hej, jag är dr. Rosmy Barrios. Jag är specialist på anti-ageing-medicin och expert på regenerativ estetik.

I mitt arbete tillgodoser jag internationella VIP-klienters behov inom hälsa och skönhet. På vår mottagning är vi stolta över att använda den bästa toppmoderna tekniken och de senaste framstegen inom estetisk medicin.

Även om de flesta kosmetiska behandlingar till stor del fokuserar på utsidan, så är det viktigt att även ta hand om kroppen från insidan. Här spelar näringsintaget en viktig roll. Men det kan vara svårt att få i sig alla näringsämnen enbart via kosten. Därför rekommenderar jag alltid att komplettera med högkvalitativa kosttillskott.

image

UNDO Collagen Drink är just en sådan produkt. Den innehåller alla viktiga verktyg som din kropp behöver för att "nära" huden från insidan, vilket får den att se slätare och fastare ut.

Den perfekt balanserade formulan med hydrolyserat patenterat marint kollagen, hyaluronsyra, C-vitamin och blåbärsextrakt innehåller en blandning av ingredienser som kompletterar varandra sinsemellan. Var och en gör de andra bättre, och tillsammans besitter de övertygande anti-aging-kraft.

Jag rekommenderar regelbunden daglig användning av UNDO Collagen Drink till alla som vill förbättra hudens allmänna hälsa och utseende.

Ingredienserna i produkten ger synliga resultat, som alla kommer att märka! Innehåller hydrolyserat kollagen typ I Naticol®, hyaluronsyra, C-vitamin och blåbärsextrakt som återfuktar huden, reducerar rynkor, gör huden fastare och regenererar hud, hår och naglar.

Varför behöver jag kollagen och hyaluronsyra i min dagliga hudvårdsrutin?

Har du någonsin funderat på hur huden kan vara så mjuk och elastisk när man är ung?  Det är enkelt: ungdomar har högre nivåer av hyaluronsyra och kollagen i huden. I takt med att vi åldras, avtar kroppens egen produktion av hyaluronsyra och kollagen – denna föråldringprocess börjar redan i 20-årsåldern.

Det ger bland annat upphov till rynkor, livlöst hår och spröda naglar. Huden förlorar sin elasticitet och blir torr och slapp. Men lyckligtvis finns det ett sätt att förhindra detta och till och med återställa strukturen i ansiktet, håret och huden!

image

UNDO Collagen Drink är lösningen! Innehåller två viktiga ingredienser som säkerställer ett yngre utseende: kollagen och hyaluronsyra.

 • Kollagen är nyckeln till frisk hud - det är det vanligaste proteinet i vår kropp, det protein som ligger bakom hudens täthet. Att komplettera din kost med högkvalitativt kollagen gör din hud yngre och jämnare, ditt hår och dina naglar starkare. Dessa tillskott hjälper till att regenerera huden från insidan och hjälper den att återfå sin elasticitet och fasthet.
 • Hyaluronsyra produceras av epidermala celler och är en del av bindvävnaderna i huden. En av de grundläggande funktionerna hos hyaluronsyra är hydrering - 1 gram hyaluronsyra kan binda upp till 1 liter vatten. Det hjälper till att återfukta huden vilket gör att rynkor försvinner!
 • Unik kombination av kollagen och hyaluronsyra för friskare hud, naglar och hår
 • Över 70% av användarna säger att vår produkt luktar och smakar bättre än andra kollagenprodukter på marknaden

Varför dricka UNDO Collagen Drink?

UNDO Collagen Drink kombinerar den patenterade formen av hydrolyserat kollagen - Naticol® - med hyaluronsyra, vitamin C och blåbärsextrakt. En unik kombination av ingredienser som ger dig välhydrerad hy, starkare naglar, färre rynkor och ålderstecken.

Drycken innehåller hydrolyserat kollagen i form av peptider. Peptider har visat sig förbättra kvaliteten på hår och naglar, ge stöd för att upprätthålla friska leder, stödja hälsan i matsmältningskanalen och hjälpa till med matsmältningsproblem.  

Vi  har även tillsatt hyaluronsyra i en form som är lättabsorberad.


C-vitamin är en antioxidant som spelar en avgörande roll i kollagensyntesen. Vår formula tillhandahåller 100% av den dagliga dosen av C-vitamin.

Vi har även tillsatt blåbärsextrakt som är rikt på antioxidanter och har en utsökt naturlig blåbärsmak - ingen fisksmak!

Synliga resultat på bara två månader!

En klinisk studie visar att Naticol® (den patenterade formen av marint kollagen typ I) ger synliga resultat efter 8 veckor även när de konsumeras i små doser (2,5 g per dag). Efter att Naticol® har konsumerats i 12 veckor har användarna märkt en minskning av rynkdjupet med 16,5%!

Studier har visat att kvinnor som tog 120 mg hyaluronsyra ökade hudens fuktighet avsevärt, som varade flera veckor efter avslutad behandling.

Hur används UNDO Collagen Drink?

Den rekommenderade dagliga dosen är 1 påse upplöst i ett glas vatten (250 ml).

Aktiva ingredienser

UNDO Collagen Drink
Förpackning (1 enhet)15 påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)81 g

Ingredienseri 1 påse% DRI*
Naticol® HPMG [Typ I fiskkollagenpeptider]2500 mg**
Fibregum™ BG [Akaciagummi]1915 mg**
- Lösligt kostfiber1723 mg**
Blåbärspulver1000 mg**
Hyaluronsyra120 mg**
Vitamin C80 mg100

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej fastställt

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse.

1 påse

En gång om dagen

INGREDIENSER

(i 1 påse): Naticol® HPMG [typ I fiskkollagenpeptider] 2500 mg, bärare: FibregumTM BG [akaciaggummi (Acacia senegal, Acacia seyal) med 90% lösligt kostfiber] 1915 mg (lösligt kostfiber 1723 mg), koncentrerat fruktsaftpulver av blåbär (Vaccinium myrtillus L.) 1000 mg, naturlig smak av blåbär, natriumhyaluronat (hyaluronsyra 120 mg), surhetsreglerande medel: citronsyra, L-askorbinsyra (vitamin C 80 mg – 100% DRI*), sötningsmedel: sukralos.

*DRI = dagligt referensintag

Innehåller allergener: fisk.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Töm påsens innehåll i 250 ml vatten och rör om ordentligt tills pulvret är helt upplöst. Drick efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25 ° C.