Vitamin K2 droppar MK7 20 µg per droppe veganska, 50 ml

50 ml | 170 dagars förbrukning

Contents: 1x Vitamin K2 droppar MK7 20 µg per droppe veganska, 50 ml 50 mls/170 dagar

Glutenfritt

GMO-fritt

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Glutenfritt

GMO-fritt

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Vitamin K2 droppar MK7 20 µg per droppe veganska, 50 ml

50 ml | 170 dagars förbrukning

För skelett och artärer (daglig dos: 200 µg vitamin K2)

Contents: 1x Vitamin K2 droppar MK7 20 µg per droppe veganska, 50 ml 50 mls/170 dagar

Räcker till 170 dagar

Specialpris 209,99 kr

Välj önskat antal

1x 209,99 kr per styck
Spara 5%
från 2 199,99 kr per styck
Spara 10%
från 3 189,99 kr per styck
Loading...
I lager
SKU
450012
4.70 3

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Vitamin K2 droppar, 20 µg per droppe, 50 ml (daglig dos 200 µg)

K2-vitamin är ett viktigt vitamin som bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normalt skelett. Naturligt K2-vitamin finns främst i gröna bladgrönsaker. Det tas ofta inte upp tillräckligt för att täcka det dagliga behovet. Vitamin K2-droppar (högkvalitativ all-trans-form: > 99 %) kan hjälpa till att balansera vitamin K2-hushållet optimalt tack vare sin höga biotillgänglighet - med Vitamaze-kvalitet.

Vitamin K2 i korthet

  • Fördelar: Vitamin K2 för skelett och blodkoagulation.
  • 10 droppar per dag: motsvarar en daglig dos på 200 µg vitamin K2.
  • Bra storlek: 50 ml motsvarar ca 1 700 droppar K2-vitamin (högkvalitativ all-trans-form: > 99 %).
  • Lätt att använda: Tack vare den praktiska pipetten av naturgummi (BPA-fri) kan du enkelt dosera ditt vitamin K2.
  • Du får inte i dig något annat: Tillskottet tillhandahåller de nödvändiga aktiva ingredienserna, utan onödiga tillsatser.

Effekt & användning av vitamin K2

Gröna bladgrönsaker är den viktigaste källan till vitamin K2 och vi äter vanligtvis för lite av dem. Bristsymtom kan därför inte alltid uteslutas. Det är därför viktigt att balansera K2-vitaminbalansen optimalt, eftersom K2-vitaminet är viktigt för den mänskliga organismens funktioner: Det bidrar till att upprätthålla normalt skelett och bidrar till normal blodkoagulation.

Vitamin K2-dropparna innehåller 20 mikrogram vitamin K2 (MK-7 menakinon) per droppe (högkvalitativ all-trans-form: > 99 %). I motsats till den gynnsamma cis-formen är naturens egen all-trans-form den aktiva formen av K2-vitamin med den högsta biotillgängligheten.

Tillverkning av vitamin K2

Tillverkad i Tyskland enligt det officiella HACCP-konceptet (Hazard Analysis Critical Control Point). Det står för en riskanalys och tjänar till hygienisk säkerhet i livsmedel. Produkterna är helt fria från GMO, bekämpningsmedel, svampdödande medel, konstgödsel, magnesiumstearat och andra skadliga ämnen. Lämplig för allergiker och veganer/vegetarianer.

Köp Vitamin K2 droppar med 20 µg per droppe nu.

Vitamaze | Amazing life

Att hålla sig till en hälsosam och balanserad kost i vardagen är inte alltid enkelt. Att kompletera med ett kosttillskott hjälper dig att uppnå din bästa form varje dag och därmed nå dina personliga mål.

I många års tid har Vitamaze stått för hälsa, balans och välbefinnande. Tusentals kunder visar förtroende för Vitamazes kvalitet varje år, vilket gör att vi idag kan erbjuda ett brett produktsortiment till ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda.

I nära samarbete med forskare och experter utökar vi ständigt vårt breda utbud av kosttillskott. Högkvalitativa råvaror och de bästa ingredienserna garanterar en hög kompatibilitetsnivå. Genom att medvetet avstå från att använda magnesiumstearat som klumpförebyggande medel ser vi till att kroppen absorberar och bearbetar de aktiva ingredienserna snabbt och effektivt. Vitamaze strikta riktlinjer garanterar också högsta möjliga kvalitet - med tillverkning i Tyskland - som kontrolleras enligt det förebyggande HACCP-konceptet. Självklart är alla våra produkter fria från skadliga tillsatser, gluten, laktos och andra allergener.

Oavsett om det gäller fitness, hälsa, prestanda eller välbefinnande erbjuder vi dig professionella produkter som systematiskt kan bidra till det naturliga bevarandet av många kroppsfunktioner.

Aktiva ingredienser

Vitamaze Vitamin K2 droppar
Förpackning 50 ml = ca 1 700 droppar
Daglig dos10 droppar

Ingredienseri 1 droppe*i 10 droppar*%DRI**
Vitamin K220 µg200 μg 266,67
*Rekommenderad daglig dos 
**Procentuell andel av referensmängden enligt förordning (EU) nr 1169/2011 (LMIV) per daglig dos

Användning

Ta 10 droppar om dagen.

10 droppar

Dagligen

INGREDIENSER

Olivolja, menakinon MK7 (vitamin K2)

ANVÄNDNING

Ta 10 droppar om dagen.

VARNING

Den rekommenderade dosen får inte överskridas. Kosttillskott utgör inte ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Ej lämplig för barn och minderåriga. Förvara produkten oöppnad, svalt, torrt och utom räckhåll för barn. Rådfråga din läkare före användning om du använder antikoagulativa (blodförtunnande) läkemedel.

Bäst-före-datum / Partinummer: se botten.

TILLVERKNING

Obegränsad säljbarhet bekräftad av en oberoende inspektör.