-53%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Hepafar Forte PREMIUM 1+1 GRATIS

Naturlig och supereffektiv leverrensning med patenterat mjölktistelextrakt för en grundlig detox av levern. Nu med ingefära som främjar inflammationsresponsen!

 • Innovativ patenterad formula med högkvalitativt mjölktistelextrakt i fytosom form (silybin-fosfatidylkolin-komplex) för maximal biotillgänglighet och effekt
 • Vetenskapligt bevisad att erbjuda 10* gånger högre biotillgänglighet än andra produkter på marknaden
 • 5-i-1-effekt:avgiftar, återställer och skyddar levern, stöttar leverns fettomsättning och boostar energinivån och vitaliteten
 • Främjar elimineringen av toxiner från kroppen
 • Endast naturliga aktiva ingredienser
 • Lämpligt för vegetarianer och veganer
 • Över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott
 • Innehåll: 2 förpackningar Hepafar Forte Premium (30 dagars användning)

Sensilab har över 2 miljoner nöjda kunder runt om i Europa!

Contents: 1x Hepafar Forte PREMIUM 1+1 GRATIS 0 none/30 dagar

Räcker till 30 dagar

-53% rabatt
Specialpris 188,00 kr Ordinarie pris 398,00 kr

Välj paket:

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
53% rabatt
398,00 kr
188,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 30 dagars förbrukning varje månad)
20% extra rabatt
 
398,00 kr
150,40 kr
I lager
SKU
902186

En fjärdedel** av alla européer lider av överansträngd lever

Stress, sömnbrist, fet mat, alkohol, rökning och brist på motion är alla faktorer som kan belasta vår lever. Problemet är bara att de flesta inte inser att de har en överansträngd lever.

Vad gör du om du får ont i huvudet? De flesta av oss tar en värktablett. Men vad gör du om du har en överansträngd lever? Troligen ingenting. För när vi drabbas av huvudvärk, så känner vi smärta. Vi förstår att något inte står rätt till och kan agera därefter. Men en överansträngd lever gör inte ont, och får därför inte samma omsorg.

Ett organ vi inte kan leva utan

Vi inser inte hur viktig levern faktiskt är. Alla vet var hjärtat sitter och att vi inte kan leva utan det. Men vet du var levern sitter, och vad den gör? Visste du att vi inte kan leva utan den? Eftersom levern har över 500 livsviktiga funktioner i kroppen, så behöver den stundtals hjälp med avgiftningen.

Lär känna symptomen – och agera direkt

Över 1 av 4 personer runt om i världen** lider av överansträngd lever! Här är några av symptomen:

 • seghet, trötthet och utmattning
 • viktuppgång, speciellt kring magen
 • svårighet att gå ner i vikt
 • brist på energi
 • långsam matsmältning
 • hudblemmor

Det bästa för din lever – en effektiv och naturlig detox!

För att kunna erbjuda det allra bästa för din leverhälsa har vi utvecklat Hepafar Forte PREMIUM – förstklassiga mjölktistelkapslar med 5-i-1-effekt:

 • främjar avgiftningen och bidrar till effektiv nedbrytning och eliminering av toxiner från levern och resten av kroppen
 • hjälper till att regenerera leverceller och bidrar till normal leverfunktion
 • hjälper till att skydda levern mot toxiner, så att den kan hantera dem mer effektivt
 • stöttar fettomsättningen i levern vilket främjar viktminskning
 • boostar energinivån och vitaliteten

Vetenskapligt bevisad effekt

Hepafar Forte PREMIUM innehåller patenterat mjölktistelextrakt med silybin bundet till ett fosfolipidkomplex, vilket gör det upp till 10* gånger mer biotillgängligt! Man kan föreställa sig det som en mikroskopisk oljedroppe som gör att levern bättre kan ta till vara på mjölktisteln och därigenom erbjuder mycket starkare effekt än vanliga mjölktistelkapslar.

I tillägg till mjölktistelextrakt och fosfolipider innehåller Hepafar Forte PREMIUM även:

 • Kronärtskocka som stöttar avgiftningen och främjar viktminskning
 • VitaCholine® som bidrar till normal fettomsättning och främjar normal leverfunktion
 • Maskros som bidrar till normal funktion i levern och mag-och tarmsystemet, samt skyddar mot oxidativ stress
 • Ingefära som främjar matsmältningen, bidrar till normal funktion i mag- och tarmsystemet, kan hjälpa till att reglera inflammationsresponsen, samt boostar energinivån och vitaliteten
 • Vitamin E och selen som skyddar levercellerna från oxidativ stress
 • Zink som fyller en funktion i celldelningsprocessen och hjälper till att skydda cellerna från skada orsakad av fria radikaler
 • Svartpeppar som förbättrar upptagningen av andra växtextrakt med minst 30%*

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

Våra kunder har varit Hepafar trogna i över ett decennium!

Hepafar har övertygat många av våra kunder genom åren, och vi jobbar ständigt för att förbättra den ursprungliga formulan i enlighet med de senaste studierna, forskningsresultaten och vetenskapliga upptäckterna.

En av alla våra nöjda kunder är Jasmin, som lyckades bli kvitt överflödigt magfett med hjälp av Hepafar. Han berättar att han lagt på sig en hel del vikt de senaste åren. Han blev väldigt förvånad av resultaten efter några månaders användning av Hepafar och förändrad kost. "Jag skulle speciellt rekommendera de här produkterna till män som kämpar med bukfett. Om du har problem med vikten, speciellt runt magen, så är Hepafar en otroligt effektiv lösning. Det är jag levande bevis på!”

Fyrtiofyraåriga Sanja fick veta att hon hade förhöjda kolesterolnivåer. I sin jakt på en naturlig lösning upptäckte hon Hepafar Forte. Inom några månader hade hennes blodfettnivåer normaliserats, och hon hade dessutom gått ner i vikt.

"Jag gillar sötsaker", berättar Zvonko. Han kämpade med vikten, kände sig uppblåst och hade ont om motivation. Han sökte på nätet efter orsaken till problemet. Eftersom han inte dricker alkohol hade det aldrig slagit honom att det kunde bero på levern. Han märkte betydande skillnad efter några veckor med Hepafar. "Först försvann uppblåstheten, jag fick mer energi och gick dessutom ner i vikt", berättar han med ett leende.

Klemen är imponerad av Hepafar Forte: "Hepafar Forte hjälpte mig att komma i form igen efter en lång sommar med onyttig mat. Jag har fått tillbaka min energi och koncentration och känner mig mycket gladare".

Källor**

Mitra, Souveek et al. “Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 Apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08

Aktiva ingredienser

Hepafar Forte PREMIUM
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet)20,8 g

Ingredienseri 2 kapslar%DRI*
Kronärtskockaextrakt  350 mg  **
VitaCholine®200 mg**
- Kolin82,5 mg** 
PHOSPHOcomplex™ silybin160 mg**
Maskrosextrakt80 mg**
Ingefäraextrakt70 mg**
Vitamin E12 mg100
Zink10 mg100
ACTAMIDE® [Svartpepparextrakt]10 mg**
Selen55 μg100 

*DRI = dagligt referensintag │** = DRI saknas

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 2 kapslar.

2 kapslar

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapslar)

Bladextrakt av kronärtskocka med 2,5% cynarin 350 mg (cynarin 8,75 mg), fyllnadsmedel: akaciagummi, VitaCholine® [kolinbitartrat] 200 mg (kolin 82,5 mg), silybin-fosfatidylkolin-komplex med 29-37% silybin (innehåller sojalecitin) 160 mg (silybin 46,4 – 59,2 mg), rotextrakt av maskros med 11% inulin 80 mg (inulin 8,8 mg), jordstamextrakt av ingefära med 5% gingeroler 70 mg (gingeroler 3,5 mg), zink-bisglycinat (zink 10 mg – 100% DRI*), klumpförebyggande medel: risfibrer,D-alfa-tokoferylsyrasuccinat (vitamin E 12 mg – 100% DRI*), CleanSel® [L-selenmetionin] (selen 55 µg – 100% DRI*), ACTAMIDE® [fruktextrakt av svartpeppar med 95% piperin] 10 mg (piperin 9,5 mg), kapslar: hydroxipropylmetylcellulosa.

*DRI = dagligt referensintag.

Innehåller allergener: sojalecitin.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 2 kapslar tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Åldersgräns 14 år!

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.