Glukomannankapslar berikade med krom

Essentials Glukomannan (Konjac), hög dos - veganskt, 180 kapslar

180 kapslar | 30 dagars förbrukning

Contents: 1x Essentials Glukomannan (Konjac), hög dos - veganskt, 180 kapslar 180 capsules/30 dagar

-50%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Kosttillskott

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Kosttillskott

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Glukomannankapslar berikade med krom

Essentials Glukomannan (Konjac), hög dos - veganskt, 180 kapslar

180 kapslar | 30 dagars förbrukning

Glukomannan – den ultimata, vetenskapligt bevisade viktminskningsingrediensen som hjälper till att dämpa aptit och hungerkänslor!

 • Optimal dosering: 3000 mg per daglig dos
 • Standardiserat till 95% fibrer för över 4 timmars mättnadskänsla och minskad aptit
 • Berikat med krom
 • Intensiv 30-dagarskur
 • 180 små kapslar som är lätta att svälja
 • Glutenfritt, laktosfritt, GMO-fritt och lämpligt för vegetarianer och veganer
 • Tillverkas i EU i enlighet med kvalitetsföreskrifterna för god tillverkningssed (GMP)
 • 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Sensilab har över 3 miljoner nöjda kunder runt om i världen.

Contents: 1x Essentials Glukomannan (Konjac), hög dos - veganskt, 180 kapslar 180 capsules/30 dagar

Räcker till 30 dagar

1,11 kr / Kapsel

-50% rabatt
Specialpris 199,99 kr Ordinarie pris 398,99 kr

Välj önskat antal

Spara 50%
1x 199,99 kr per styck
Spara 52%
från 2 189,99 kr per styck
Spara 55%
från 3 179,99 kr per styck

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 17% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
Prenumerera på den här produkten och få den skickad hem varje månad med ytterligare 17% rabatt vid varje återkommande beställning.
(30 dagars förbrukning varje månad för 165,99 kr)
58% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen

Billigaste valet

 
Loading...
I lager
SKU
101282
4.20 145

Glukomman – ett supertillskott för viktminskning!

Det är vetenskapligt bevisat att glukomannan är mycket effektivt för att bekämpa övervikt, och det används därför ofta för att dämpa hungerkänslor och öka mättnadskänslan. Kosttillskott med glukomannan är särskilt populära bland dem som kämpar med att kontrollera sin överskottsvikt på ett hälsosamt sätt som inte leder till några skadliga biverkningar. Denna vattenlösliga fiber utvinns ur roten från konjakknölkallan, en växt som härstammar från Sydostasien, och är en oumbärlig ingrediens i många bantningspiller och fibertillskott.

Glukomannankapslarna från Sensilab Essentials är berikade med krom och kombinationen av de två ingredienserna fungerar i synergi för att hjälpa till att reducera aptiten och hungerkänslorna.

Så fungerar viktminskningsformulan med glukomannan och krom från Sensilab Essentials

Glukomannan är en naturlig, löslig fiber som absorberar vatten och expanderar i magen, vilket främjar mättnadskänslan. I kombination med att du minskar ditt dagliga kaloriintag kan det hjälpa dig att tappa några kilo och nå din målvikt. Att lägga till glukomannan i din kost kommer att förenkla viktminskningsprocessen, eftersom det hjälper dig att kontrollera matsuget och förlänga mättnadskänslan.

 • Glukomannan absorberar vatten och expanderar i magen – genom att ta det före maten ökar du din mättnadskänsla.

 • Det bidrar till att fördröja tömningen av magsäcken och hjälper till att motverka återkommande hungerattacker.

Förutom glukomannan innehåller vår formula även krom, ett viktigt mineral som bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen (kolhydrater, protein och fett) och till att bibehålla normala blodsockernivåer. Makronäringsämnen kan ofta lagras i kroppen som fett, så ett tillskott av krom är särskilt värdefullt för personer med långsammare takt och i allmänhet för alla som är medvetna om sin viktkontroll. Kort sagt tillhandahåller kombinationen av glukomannan och krom allt stöd du behöver för att nå dina mål om hälsosam viktminskning.

Fördelarna med Essentials Glucomman

 • Optimal dosering: Vi använder optimala 3000 mg glukomannan per dos, vilket i kombination med en kalorisnål kost bidrar till viktminskning.
 • Hög andel fibrer: Majoriteten av de glukomannantillskott som finns på marknaden innehåller mindre än 50% fibrer, vilket innebär att mättnadskänslan varar i endast en timme. Vår formula är standardiserad till 95% fibrer, vilket dämpar aptiten och får dig att känna dig mätt i över 4 timmar!
 • Berikat med krom: Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen och till att bibehålla en normal blodsockernivå.
 • Små kapslar: Våra små och lättsvalda kapslar utgör ingen kvävningsrisk och orsakar inga blockeringar.
 • 100% veganskt: Istället för att använda skadliga fyllnadsmedel som titandioxid och bovint gelatin har vi valt att använda ett växtbaserat fyllnadsmedel.
 • Förstklassig kvalitet: Produktserien Sensilab Essentials har utvecklats för att erbjuda dig ingredienser av högsta kvalitet, som ger utmärkt stöd åt hela din kropp. Alla våra produkter tillverkas i enlighet med kvalitetsföreskrifterna för god tillverkningssed (GMP).
 • Rent och fritt från allergener: Vår produkt är laktosfri, glutenfri, sojafri och fri från bekämpningsmedel. Den innehåller INGA allergener, konstgjorda färgämnen (TiO2-fri) och konserveringsmedel och är garanterat fri från genmodifierade substanser (GMO-fri).
 • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om du av någon anledning inte skulle vara helt och hållet nöjd med produkten behöver du bara returnera den tomma förpackningen inom 30 dagar för att få pengarna tillbaka.

Prenumerera och få 20% extra rabatt! 

Vuxna rekommenderas att ta Glucomannan under en längre tid för att säkerställa ett optimalt intag av glukomannan.   

Prenumerera på Essentials Glucomannan och få din månatliga förbrukning hemskickad automatiskt varje månad – till 20% extra rabatt! 

Egenskaper

 • Veganskt
 • Gelatinfritt
 • Glutenfritt
 • Laktosfritt
 • GMO-fritt
 • Inga aromer eller färgämnen
 • Innehåller inga allergener
 • Fruktosfritt
 • Inga artificiella sötningsämnen
 • Ingen mikrokristallcellulosa 
 • Fritt från konserveringsmedel
 • TiO2-fritt
 • Tillverkat inom EU
 • Inget tillsatt socker/sockeralkoholer 


Aktiva ingredienser

 Essentials Glucomannan capsules

Förpackning (1 enhet)180 kapslar
Daglig dos6 kapslar
Nettovikt (1 enhet)129,3 g

Ingredienseri 6 kapslar%DRI*
Glukomannan3000 mg**
- Krom204 µg510%

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej tillgängligt

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 6 kapslar

2 kapslar

3 gånger om dagen

INGREDIENSER

(i 6 kapslar): Rotknölsexktrakt av konjakknölkalla (Amorphophallus konjac K. Koch) med 95% glukomannan (glukomannan 3000 mg), fyllnadsmedel: akaciagummi, kapselskal (struktur): hydroxypropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel: cellulosa, krompikolinat (krom 204 µg – 510% DRI*). 

*DRI = dagligt referensintag 

ANVÄNDNING

Ta 2 kapslar 3 gånger om dagen, 30 minuter före dina måltider tillsammans med 1-2 glas vatten. 

VARNING

Får inte tas omedelbart före sänggåendet. Drick mycket vatten för att säkerställa att substansen når magen. Produkten kan orsaka kvävning om den intas av personer med sväljningssvårigheter eller otillräckligt vätskeintag. Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rkommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet. 

FÖRVARING

Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25° C. 

Kvalitet. Säkerhet. Expertis.

Vi har över 2,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen och finns representerade i över 40 länder i Europa. Vi ser det därfär som vårt uppdrag och ansvar att utveckla och tillverka produkter med utgångspunkt i högkvalitativa, effektiva, kliniskt testade och natur-baserade aktiva ingredienser. Våra toppmoderna produktionsanläggningar driv i enlighet med stränga läkemedelsstandarder: GMP och HACCP.

image

Få tillgång till din gratis e-bok idag och lär dig hur man avgiftar levern naturligt och håller levern frisk genom optimala livsstilsval.