Kosttillskott för att lindra matsmältningsbesvär

ButiFar Biotic Drink – psylliumfröskal

Contents: 1x ButiFar Biotic Drink – psylliumfröskal 210 gs/ dagar

-25%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Kosttillskott för att lindra matsmältningsbesvär

ButiFar Biotic Drink – psylliumfröskal

Nuförtiden är matsmältningsproblem som uppblåsthet, förstoppning och oregelbundna toalettbesök regel snarare än undantag, vilket har stor inverkan på livskvaliteten. För att råda bot på detta har vi utvecklat ButiFar Biotic Drink, ett naturbaserat kosttillskott som utgör ett gott och enkelt sätt att få ordning på matsmältningen.

  • Har positiv effekt på matsmältningen
  • Innehåller Megaflora 9 Evo, en patenterad blandning av 9 supereffektiva bakteriekulturer
  • Med 5 typer av matsmältningsenzymer
  • Hjälper till att bekämpa trötthet och utmattning
  • 90* gånger mer effektivt än vanliga bakteriekulturblandningar
  • Dämpar hungerkänslor
  • Rikt på fibrer
  • Med specialmatrisen ProbioAct® som garanterar 90% överlevnadsgrad, så att bakterierna når tarmen levande och kan göra nytta där vi behöver dem
  • Boostar fettmetabolismen och främjar viktkontroll
  • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Sensilab har över 3 miljoner nöjda kunder runt om i Europa!

Contents: 1x ButiFar Biotic Drink – psylliumfröskal 210 gs/ dagar

-25% rabatt
Specialpris 358,99 kr Ordinarie pris 479,00 kr

Välj önskat antal

Spara 25%
1x 358,99 kr per styck
Spara 29%
från 2 340,99 kr per styck
Spara 33%
från 3 322,99 kr per styck

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 17% via prenumeration

Engångsköp
Prenumerera på den här produkten och få den skickad hem varje månad med ytterligare 17% rabatt vid varje återkommande beställning.
(Få varje månad för 297,96 kr)
38% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen

Billigaste valet

 
Loading...
I lager
SKU
101307
4.60 214

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Lindra matsmältningsproblemen en gång för alla

Med bara ett glas ButiFar Biotic Drink om dagen

Har du problem med matsmältningen?

Tarmen är värd för ett stort ekosystem av mikroorganismer, som kollektivt går under namnet mikrobiota. Detta intrikata nätverk spelar en mycket viktigare roll i kroppen än vi kanske tror. Det hjälper oss inte bara att smälta maten vi äter, utan stöttar även vårt immunförsvar och bidrar till vårt psykiska välbefinnande.

Men när den känsliga balansen i mikrobiotan rubbas kan det få betydande konsekvenser för vår matsmältning och vår allmänna hälsa. Obalans i tarmfloran kan leda till en rad olika problem, så som:

  • Uppblåsthet

  • Förstoppning

  • Oregelbundna tarmrörelser

  • Dålig matsmältning

  • Trötthet och utmattning

  • Viktuppgång

image

Nu kan du balansera tarmens mikrobiota på ett varsamt sätt!

ButiFar Biotic Drink – för förbättrad matsmältning och allmänt välbefinnande

image

Reducerar uppblåsthet

image

Motverkar förstoppning

image

Förbättrar matsmältningskanalen

image

Ökar fiberintaget

image

Främjar sunda kolestrolnivåer

image

Främjar sund blodcirkulation

ButiFar – stötta tarmen med hjälp av fibrernas naturliga kraft

Fiberrikt kosttillskott med fibrer från psylliumskal!

Allt börjar med matsmältningsenzymerna

image

Matsmältningsenzymer produceras naturligt i munnen, magen och tunntarmen. De hjälper oss att ta upp näringsämnen från maten genom att bryta ner kolhydrater, fetter och proteiner. Tyvärr kan vissa hälsotillstånd försämra kroppens förmåga att producera vissa matsmältningsenzymer, vilket kan leda till matsmältningsproblem.

ZyMate® Max är ett multienzymkomplex som innehåller amylas, cellulas, proteas och lipas, som är nödvändiga för att smälta kolhydrater, fett och proteiner. Det innehåller även laktas, ett enzym som hjälper till att bryta ner mjölksockret laktos, vilket gör det oumbärligt för personer som är känsliga mot mejeriprodukter.

Att komplettera sin kost med matsmältningsenzymer är inte bara gynnsamt för personer med mag- och tarmproblem, utan även för idrottare och fysiskt aktiva personer som vill få ut maximalt med näringsämnen och energi från maten, öka sin prestationsförmåga och påskynda återhämtningen.

Mängder av fördelar i varje glas

Låt dig imponeras av vår expertutvecklade formula och dess naturliga smak. Varje parti av ButiFar Biotic Drink innehåller ett unikt komplex av essentiella fibrer. Huvudingrediensen, psylliumskal, har visat sig hjälpa mot mag-tarmproblem och främja viktkontroll i kombination med andra kostföreskrifter och fysiska åtgärder.

  • Natural-tasting flavors
  • Easy to prepare and use daily
  • No artificial sweeteners
  • No added sugar
  • Non-GMO
  • Low-calorie
  • Vegan-friendly
  • Gluten-free

Vikten av prebiotika

Prebiotika förekommer naturligt i en mängd olika fiberrika livsmedel. Eftersom kroppen inte kan smälta dem fullständigt tillför de mycket lite näringsvärde när de konsumeras. Istället passerar de intakta genom matsmältningssystemet tills de når tjocktarmen.

Väl i tjocktarmen ger de näring åt och stimulerar tillväxten av goda bakterier som främjar tjocktarmens celler och deras välbefinnande. Resultatet är en rad olika fördelar, till exempel förbättrad matsmältning, minskade matsmältningsbesvär och ett starkare immunförsvar.

ButiFar Biotic Drink är berikad med två olika typer av prebiotika: akaciafiber och psylliumpulver. Dessa prebiotika spelar en avgörande roll för att avsevärt öka andelen goda tarmbakterier och inverka positivt på matsmältningen.

image

Formulan skulle inte vara komplett utan bakteriekulturer

image

Beräkningar visar att endast upp till 1**% av bakteriekulturerna i vanliga probiotikablandningar överlever resan genom matsmältningskanalen och når tarmen levande. Det är därför som ButiFar Biotic Drink innehåller Megaflora 9 Evo, en patenterad blandning av 9 supereffektiva bakteriekulturer. De skyddas av en speciell matris som går under namnet ProbioAct® och som garanterar hela 90% överlevnadsgrad. Det innebär att bakterierna når tarmen levande och kan göra nytta där vi verkligen behöver dem.

Drick dig till sundare matsmältning

Om kapslar och piller inte är din grej så har du hittat helt rätt. Den smidiga drycken ButiFar Biotic Drink kommer snart att bli ditt nya favorittillskott för att bekämpa matsmältningsproblem. Blanda bara ut en skopa pulver i 250 ml vatten och njut av alla de fördelar som den uppfriskande svartvinbärsdrycken har att erbjuda. Du kan dessutom anpassa sättet som du serverar den för att passa just din livsstil och dina önskemål. Här är tre enkla sätt att njuta av den!

Starta dagen med en hälsosam solskenssmoothie

Ingenting går upp emot en riktig vitaminbomb till smoothie för kicka igång dagen och fylla kroppen med energi.

Kör en halv mango, 50 g ananas, 250 ml valfri växtbaserad mjölk och 1 skopa ButiFar Biotic Drink i en mixer. Tillsätt is och några droppar limejuice och mixa en stund till på hög hastighet. Servera och njut!

image
image

Svalka dig med iste med smak av mynta och svarta vinbär

Mynta och svarta vinbär är en himmelsk kombination. Koka lite myntate och låt det svalna. Blanda med en skopa ButiFar Biotic Drink och lite honung för sötma och servera i ett glas fyllt med rikligt med is. Ljuvligt!

Varva ner med en ros- och svartvinbärsspritz

Ingenting slår en uppiggande mocktail efter en lång och hektisk dag. Och nu kan du njuta av en uppfriskande drink som dessutom gynnar din matsmältning!

Blanda 5 ml rosensirap, 250 ml kolsyrat vatten och en skopa ButiFar Biotic Drink i ett glas. Rör om väl och tillsätt lite is. Garnera med en citronskiva och krossade torkade rosenblad.

image

Endast de bästa ingredienserna för maximala fördelar!

Aktiva ingredienser

ButiFar Biotic Drink 
Förpackning (1 enhet)30 portioner
Daglig dos1 slätstruken skopa (7 g)
Nettovikt (1 enhet)210 g

Ingredienseri 1 skopa (7 g)%DRI*
Akaciagummi2900 mg**
 - Lösliga kostfibrer2610 mg**
Megaflora 9 Evo pulver - Bakteriestammar: Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W191000 mg (1x109 CFU***)**
Guaranaextract750 mg**

- Koffein67,5 mg – 82,5 mg**
Psylliumpulver500 mg**
Rödbetssaftpulver125 mg**
Vitamin C40 mg50
ZyMate® Max - Alfa-amylas amylolytisk aktivitet ≥ 360 SKB u, Proteas (pH 4,5) proteolytisk aktivitet ≥ 600 HUT u, Proteas (pH 3,0) proteolytisk aktivitet ≥ 0,6 SAPU u, Glukoamylas stärkelsenedbrytande aktivitet ≥ 0,9 AGU u, Lipas lipolytisk aktivitet ≥ 21 FIP u, Papain 3000 PU u, Bromelain 12000 PU u, Laktas ≥ 30 ALU u, Cellulas cellulolytisk aktivitet ≥ 30 CU u, Alfa-galaktosidas 2,4 GAL u15 mg**
*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej fastställt | ***CFU = kolonibildande enheter

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 slätstruken skopa.

1 slätstruken skopa (7 g)

1 gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 slätstruken skopa)

Akaciagummi (Acacia senegal (L.) Willd.) med 90% lösliga kostfibrer 2900 mg (lösliga kostfibrer 2610 mg); Megaflora 9 Evo pulver [majsstärkelse, majsmaltodextriner, fruktooligosackarider, inulin, majsdextrin, kaliumklorid, hydrolyserat vegetabiliskt protein, magnesiumsulfat, bakteriestammar (Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus plantarum W21, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19), enzymet amylas, vaniljarompulver, mangansulfat] 1000 mg (1x109 CFU); fruktsaftkoncentratpulver av svarta vinbär; fröextrakt av guarana (Paullinia cupana Kunth) med 9-11% koffein 750 mg (koffein 67,5-82,5 mg); naturlig arom; fröskalspulver av vitt loppfrö (Plantago ovata Forssk.) (psylliumpulver) 500 mg; rotsaftpulver av betor (Beta vulgaris L.) 125 mg; kalcium-L-askorbat (vitamin C 40 mg – 50% DRI*); ZyMate® Max 15 mg [multi-enzym-komplex med: alfa-amylas amylolytisk aktivitet ≥ 360 SKB u, Proteas (pH 4,5) proteolytisk aktivitet ≥ 600 HUT u, Proteas (pH 3,0) proteolytisk aktivitet ≥ 0,6 SAPU u, Glukoamylas stärkelsenedbrytande aktivitet ≥ 0,9 AGU u, Lipas lipolytisk aktivitet ≥ 21 FIP u, Papain 3000 PU u, Bromelain 12000 PU u, Laktas ≥ 30 ALU u, Cellulas cellulolytisk aktivitet ≥ 30 CU u, Alfa-galaktosidas 2,4 GAL u].

ANVÄNDNING

Blanda 1 slätstruken skopa (7 g pulver) med 250 ml vatten i en shaker och skaka i 30 sekunder. Drick efter en måltid.

VARNING

Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller använder läkemedel, rådfråga din läkare före användning. Innehåller koffein. Rekommenderas inte för barn, gravida och ammande kvinnor (koffeininnehåll: 67,5-82,5 mg/1 slätstruken skopa). Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

FÖRVARING

Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.

Källor**

Drouault, Sophie, et al. “Survival, Physiology, and Lysis of Lactococcus Lactis in the Digestive Tract.” Applied and Environmental Microbiology, vol. 65, no. 11, Nov. 1999, pp. 4881–4886., https://doi.org/10.1128/aem.65.11.4881-4886.1999