-67%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Hepafar Fibers 1+2 GRATIS

45 dagars förbrukning

Frisk citrondryck med högt fiberinnehåll för komplett detox av levern.

  • Tar hand om den slutgiltiga elimineringen av gifter
  • Rik på fibrer som binder gifter och avlastar din lever
  • Uppfriskande naturlig citronsmak
  • Leder inte till uppblåsthet eller gaser
  • Enbart naturliga aktiva ingredienser
  • Lämplig för vegetarianer och veganer

Contents: 1x Hepafar Fibers 1+2 GRATIS 45 nones/45 dagar

Räcker till 45 dagar

-67% rabatt
Specialpris 212,00 kr Ordinarie pris 636,88 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(45 dagars förbrukning)
67% rabatt
636,88 kr
212,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 45 dagars förbrukning varje månad)
73% Rabatt + Fri frakt
 
636,88 kr
169,60 kr
Loading...
I lager
SKU
902105
5 1

Hepafar fibers är uppfriskande citrondrycker med ett högt innehåll av akaciafibrer. Det talas mer och mer om den enorma vikten av fibrer i vår dagliga kost men få inser att fibrer dessutom är väldigt viktiga för en frisk lever.

Fiber och leveravgiftning

Det räcker inte med en effektiv avgiftning av levern med Hepafar Forte. Vi måste också se till att gifterna lämnar kroppen för alltid för annars kommer de snart tillbaka till levern. Vattenlösliga fibrer i Hepafar fibers spelar en viktig roll i processen.

Vattenlösliga fibrer i Hepafar fibers med trippelverkan, som bidrar till den slutgiltiga elimineringen av gifter från kroppen och förbättrad leverfunktion:

1.     Binder gifter

När du dricker en Hepafar fibers-dryck binder akaciafibrerna gifter och kolesterol som levern har eliminerat under avgiftningen. Fibrerna se till att gifterna lämnar kroppen helt och förebygger att få en överansträngd lever.

2.     Borgar för effektiv matsmältning

Eftersom fibrer sväller upp i tarmarna (de absorberar vatten), mjukas avföringen upp och bidrar till regelbunden avföring och eliminering vilket också innebär regelbunden avgiftning.

3.     Har prebiotisk effekt

Fibern göder den goda bakterien som förhindrar att det ska bli för många dåliga patogena bakterier (och deras skadliga gifter). På så sätt stärks tarmarnas slemhinnor och giftiga ämnen förhindras från att komma in i levern.

Utöver vattenlöslig akaciafiber, innehåller Hepafar fibers dessutom:

  • Extrakt av cikoriaroten som stimulerar utsöndring av galla och därmed nedbrytning av fettet,
  • Rosmarinextrakt som förbättrar blodcirkulationen och därmed stimulerar rengöringen av levern,
  • Och citronjuicekoncentrat som stimulerar utsöndring av magsaft och dessutom bidrar till nedbrytningen av mat och även skyddar mot vissa skadliga magbakterier.

Dessa 4 ingredienser i kombination med den naturliga citronsmaken arbetar tillsammans för att göra elimineringen av gifter effektivare och förbättra leverfunktionen.

Aktiva ingredienser

Hepafar Fibers
Förpackning (1 enhet)15  påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)135 g

Aktiva ingredienseri 1 påse
 FibregumTM [Akaciagummi]7100 mg
- Lösliga kostfiber6390 mg
Citronsaftkoncentrat1000 mg
Cikoriainulin1000 mg
 - Lösliga kostfiber880 mg
Rosmarinextrakt500 mg
Rosmarinsyra25-35 mg

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse.

1 påse

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 påse)

FibregumTM [akaciagummi med 90% lösliga kostfiber] 7100 mg (lösliga kostfiber 6390 mg), citronsaftkoncentratpulver 1000 mg, cikoriainulin med 88% lösliga kostfiber 1000 mg (lösliga kostfiber 880 mg), bladextrakt av rosmarin med 5-7% rosmarinsyra 500 mg (rosmarinsyra 25-35 mg), naturlig smak av citron, surhetsreglerande medel: citronsyra, klumpförebyggande medel: riskoncentrat, sötningsmedel: sukralos.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Töm påsens innehåll i 250 ml vatten och rör om ordentligt tills pulvret är helt upplöst. Drick efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för barn, gravida och ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.