Förstklassig dryck för att rena levern

Hepafar Fibers – dryck för leverdetox 1+2 GRATIS

45 dagars förbrukning

Contents: 1x Hepafar Fibers – dryck för leverdetox 1+2 GRATIS 45 nones/45 dagar

-67%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Förstklassig dryck för att rena levern

Hepafar Fibers – dryck för leverdetox 1+2 GRATIS

45 dagars förbrukning

Hej då, toxiner! Ta farväl av oönskade toxiner med Hepafar Fibers, vår bästsäljande dryck för detox av levern. Denna läckra dryck med 3-i-1-effekt hjälper till att eliminera toxiner från kroppen och förbättrar leverns funktion med hjälp av vattenlösliga akaciagummifibrer.

 • Främjar avgiftningen – säkerställer att toxiner elimineras från kroppen
 • Främjar sund matsmältning och tarmhälsa
 • Förhindrar att toxiska substanser tar sig in i levern
 • Hjälper till att regenerera levercellerna och optimera deras funktion
 • Hög andel akaciagummifiber
 • Endast naturliga aktiva ingredienser
 • Uppfriskande naturlig citronsmak
 • Lämpligt för vegetarianer och veganer
 • Vi garanterar att du kommer att älska produkten, annars får du den GRATIS
 • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Sensilab har över 3 miljoner nöjda kunder runt om i Europa.

Contents: 1x Hepafar Fibers – dryck för leverdetox 1+2 GRATIS 45 nones/45 dagar

Räcker till 45 dagar

-67% rabatt
Specialpris 212,99 kr Ordinarie pris 636,99 kr
Loading...
I lager
SKU
902105
4.7 319

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Hepafar Fibers är en uppfriskande citrondryck med ett högt innehåll av akaciafibrer. Det talas mer och mer om den enorma vikten av fibrer i vår kost men få inser att fibrer dessutom är väldigt viktiga för en frisk lever.

Fibrer och leverdetox

Att effektivt rena levern med Hepafar Forte räcker inte. Vi måste även se till att toxinerna lämnar kroppen för gott, annars återvänder de förr eller senare till levern. De vattenlösliga fibrerna i Hepafar Fibers spelar en viktig roll i denna process.

Tack vare sin trippelverkande formula hjälper det till att eliminera toxiner från kroppen och förbättrar leverns funktion:

1.     Binder toxiner

När du dricker Hepafar Fibers binder akaciafibrerna de toxiner och det kolesterol som levern eliminerar under avgiftningen. Fibrerna se till att toxinerna lämnar kroppen och förebygger en överbelastad lever.

2.     Främjar effektiv matsmältning

Fibrerna sväller i tarmen när de absorberar vatten, det mjukar upp avföringen och bidrar till regelbundna tarmrörelser och stolgång, vilket bidrar till regelbunden eliminering av toxiner.

3.     Har prebiotisk effekt

Fibrerna ger näring åt de goda bakterierna som förhindrar att de dåliga patogena bakterierna (och deras skadliga toxiner) blir för många. Det kan stärka tarmarnas slemhinnor och förhindra att toxiska substanser kommer in i levern.

Förutom vattenlösliga akaciafibrer innehåller Hepafar Fibers även:

 • Extrakt av cikoriarot som stimulerar utsöndring av galla och därmed nedbrytningen av fett
 • Rosmarinextrakt som förbättrar blodcirkulationen och därmed stimulerar rengöringen av levern
 • Citronsaftkoncentrat som stimulerar utsöndring av magsaft, bidrar till nedbrytningen av mat och skyddar mot vissa skadliga magbakterier.

Dessa 4 ingredienser i kombination med den naturliga citronsmaken arbetar tillsammans för att boosta elimineringen av toxiner och förbättra leverfunktionen.

Aktiva ingredienser

Hepafar Fibers
Förpackning (1 enhet)15  påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)135 g

Aktiva ingredienseri 1 påse
 FibregumTM BG [akaciagummi]8080 mg
- Lösliga kostfiber7272 mg
Citronsaftkoncentrat1000 mg
Rosmarinextrakt500 mg
- Rosmarinsyra25-35 mg
Cikoriaextrakt20 mg
 - Inulin4 mg

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse.

1 påse

1 gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 påse)

FibregumTM BG [akaciagummi (Acacia seyal Delile) med 90% lösliga kostfiber] 8080 mg (lösliga kostfiber 7272 mg), citronsaftkoncentratpulver 1000 mg, bladextrakt av rosmarin (Rosmarinus officinalis L.) med 5-7% rosmarinsyra 500 mg (rosmarinsyra 25-35 mg), naturlig citronarom, surhetsreglerande medel: citronsyra, rotextrakt av cikoria (Cichorium intybus L.) med 20% inulin 20 mg (inulin 4 mg), sötningsmedel: sukralos.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Töm påsens innehåll i 250 ml vatten och rör om ordentligt tills pulvret är helt upplöst. Drick efter en måltid.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.

image

Få tillgång till din gratis e-bok idag och lär dig hur man avgiftar levern naturligt och håller levern frisk genom optimala livsstilsval.

image

"Som nutritionist är jag djupt imponerad av mjölktistelkapslarna Hepafar Forte Premium. Sedan jag gjort dem till en del av min dagliga rutin har jag upplevt en märkbar boost i min energinivå. Den unika kombinationen av mjölktistel, fosfolipider och ytterligare kompletterande ingredienser har utan tvekan bidragit till att jag fått bättre uthållighet, vilket gör dem till ett utmärkt inslag bland de kosttillskott som jag rekommenderar. "

Mona Rasi

Certifierad klinisk nutritionist