Riktiga personer, riktiga berättelser!

Sensilab har över 3,5 miljoner nöjda kunder runt om i Europa – män och kvinnor i alla åldrar som är måna om sin hälsa, och som gärna delar med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra att uppnå samma fantastiska resultat. Låt dig inspireras, du också!

image

Gaetana

Verifierad

Under kalla dagar är en varm kopp te från Slimmium ett måste.

...Läs mer

image

Sara

Verifierad

Jag dricker väldigt mycket te (cirka 90% av mitt dagliga vätskeintag). Jag tränar däremot ganska lite så jag testade dessa produkter från Slimmium.

...Läs mer

image

Kamila

Verifierad

Kalla mornar kräver varmt kaffe. Visste du? Detta kaffe från Slimmium är en riktig energikick. Den har en 4-i-1 effekt. Jag tycker om denna varma kopp kaffe! Den är både bra för & snabbar upp matsmältningen.

...Läs mer

image

Ana

Verifierad

Jag har bytt ut mitt vanliga kaffe mot Slimmiccino från Slimmium!

...Läs mer

image

Inga

Verifierad

Den gör allt som produkten lovar! Den har en termogenisk effekt, hämmar känslan av hunger och ger en riktig energikick, vilket passar mig perfekt eftersom jag använder den innan träning. Jag har ingenting att klaga på med denna fettförbrännare.

...Läs mer

image

Pilar

Verifierad

Jag har en ny allierad inför "Uppdrag: slut på sommaren!" 2000 mg av L-karnitin i perfekta shots som inte behöver blandas ut och som dessutom har en god smak av röda frukter! Med Slimmium vid min sida kan jag träna med entusiasm!

...Läs mer

image

Federica

Verifierad

3 av de populäraste fettförbrännarna kombinerade för att ge viktnedgången en superboost, praktiskt förpackade och lätta att ta med dig.

...Läs mer

image

Denis

Verifierad

Fungerar perfekt för mig eftersom flaskan är riktigt liten, så jag kan ta med mig den vart jag än ska, till exempel när jag ska ut med min cykel. Jag rekommenderar den verkligen, resultaten har varit mycket effektiva.

...Läs mer