Högdoserade macakapslar

Maca 4000 hög dos + L-arginin + vitaminer + zink, 240 kapslar

240 kapslar | 60 dagars förbrukning

Contents: 1x Maca 4000 hög dos + L-arginin + vitaminer + zink, 240 kapslar 240 capsules/60 dagar

Glutenfritt

GMO-fritt

Laktosfritt

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Glutenfritt

GMO-fritt

Laktosfritt

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Högdoserade macakapslar

Maca 4000 hög dos + L-arginin + vitaminer + zink, 240 kapslar

240 kapslar | 60 dagars förbrukning
 • Högdoserat: 4000 mg macarot (extrakt 4:1) per daglig dos
 • Optimal kombination med den högdoserade aminosyran L-arginin, zink och vitaminerna B6, B12 och C
 • Utan tillsatser
 • Bästa biotillgänglighet
 • 240 kapslar
 • Tillverkas i Tyskland i enlighet med det officiella HACCP-konceptet

Contents: 1x Maca 4000 hög dos + L-arginin + vitaminer + zink, 240 kapslar 240 capsules/60 dagar

Räcker till 60 dagar

1,08 kr / Kapsel

Specialpris 259,00 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 17% via prenumeration

Engångsköp
(60 dagars förbrukning)
259,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 60 dagars förbrukning varje månad)
17% Rabatt + Fri frakt
 
259,00 kr
214,97 kr

Billigaste valet

Loading...
Ej i lager
SKU
450001
4.30 31

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Maca-kapslar högdoserade + L-arginin + vitaminer + zink, 240 kapslar för 2 månader

Macarot är förmodligen världens mest mångsidiga superfood. Hur gör man den ännu bättre? Genom att berika den med L-arginin, C-vitamin, vitaminerna B6 och B12 samt spårämnet zink. Tillsammans kan kombinationen stötta din vitalitet och ditt immunförsvar och bekämpa fria radikaler.

Maca-komplexet i korthet

 • Vad är Maca? Macaroten som vi använder kommer från Anderna i Peru. Maca som sådan högaktades redan av inkafolket för sina många användningsområden.
 • Bättre tillsammans: Macaextraktet kombineras med aminosyran L-arginin, C-vitamin, vitaminerna B6 och B12 samt zink. Varför då? Därför att de kompletterar varandra perfekt.
 • Hög dos för ökad effekt: Hög daglig dos av superlivsmedlet maca med 1 000 mg macaextrakt, vilket motsvarar 4 000 mg macapulver i förhållandet 4:1. Dessutom innehåller det allt från antioxidanter till sekundära växtämnen.
 • 2 månaders kontinuerlig användning: Med den rekommenderade doseringen om 2 x 2 kapslar per dag räcker en förpackning i två månader.
 • Naturligt naturlig: Detta superfood är i sig självt en utmärkt källa till näringsämnen. Därför används inga onödiga tillsatser.

Effekt & användning av de högdoserade macakapslarna

Vitamaze Maca framställs genom extraktion av macarot från de peruanska Anderna. Men det räcker inte för oss. Vi har därför kompletterat denna superfood från Sydamerika med andra viktiga ämnen.

Maca kombineras optimalt med en hög dos av aminosyran L-arginin och förfinas med zink och vitaminerna B6, B12 och C.  Allt detta i en lättsvald kapsel i normal storlek.

L-arginin anses ha många fördelar. Den semiessentiella aminosyran är särskilt populär bland idrottare.

Zink bidrar till normal fertilitet, normala testosteronnivåer i blodet och normal reproduktion. Likaså bidrar zink även till normal kognitiv funktion och normal omsättning av makronäringsämnen. Zink bidrar även till att upprätthålla normalt skelett, hud, hår och naglar och bidrar till normal syn och till immunsystemets normala funktion.

Vitamin B6, vitamin B12 och C-vitamin har många roller och bidrar till normal energiomsättning, nervsystemets normala funktion, normal mental funktion, immunförsvarets normala funktion samt minskad trötthet och utmattning. Vitamin B6 och B12 bidrar även till normal bildning av röda blodkroppar. Vitamin B6 bidrar även till regleringen av hormonaktiviteten.

Zink och C-vitamin kan hjälpa till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Hur mycket behöver vi av dessa ämnen? Du hittar svaret i dessa kapslar. Mikronäringsämnena är exakt anpassade till det genomsnittliga dagliga behovet. Maca och L-arginin är till och med högdoserade.

Maca-produkten innehåller 1 000 mg macaextrakt per daglig dos i förhållandet 4:1 och motsvarar därmed 4 000 mg macapulver.

Tillverkningen av Macakapslar hos Vitamaze

Alla som köper kosttillskott bör läsa det finstilta. Det är viktigt att inte använda magnesiumstearat, eftersom det hämmar ingrediensernas absorption och biotillgänglighet. Macakapslarna består av mikrokristallin cellulosa som är fri från nanopartiklar. Och självklart bör tillsatser såsom bekämpningsmedel, svampdödande medel och andra skadliga ämnen inte ingå. Kvalitetsproduktion i Tyskland enligt HACCP-konceptet garanterar att dessa kriterier uppfylls. Maca-produkten är lämplig för allergiker eftersom den är fri från allergener. Endast nötköttsgelatin används.

Vitamaze | Amazing life

Att hålla sig till en hälsosam och balanserad kost i vardagen är inte alltid enkelt. Att kompletera med ett kosttillskott hjälper dig att uppnå din bästa form varje dag och därmed nå dina personliga mål.

I många års tid har Vitamaze stått för hälsa, balans och välbefinnande. Tusentals kunder visar förtroende för Vitamazes kvalitet varje år, vilket gör att vi idag kan erbjuda ett brett produktsortiment till ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda.

I nära samarbete med forskare och experter utökar vi ständigt vårt breda utbud av kosttillskott. Högkvalitativa råvaror och de bästa ingredienserna garanterar en hög kompatibilitetsnivå. Genom att medvetet avstå från att använda magnesiumstearat som klumpförebyggande medel ser vi till att kroppen absorberar och bearbetar de aktiva ingredienserna snabbt och effektivt. Vitamaze strikta riktlinjer garanterar också högsta möjliga kvalitet - med tillverkning i Tyskland - som kontrolleras enligt det förebyggande HACCP-konceptet. Självklart är alla våra produkter fria från skadliga tillsatser, gluten, laktos och andra allergener.

Oavsett om det gäller fitness, hälsa, prestanda eller välbefinnande erbjuder vi dig professionella produkter som systematiskt kan bidra till det naturliga bevarandet av många kroppsfunktioner.

Aktiva ingredienser

Vitamaze Maca + L-arginin + vitaminer + zink
Förpackning (1 enhet)240 kapslar
Daglig dos4 kapslar
Nettovikt (1 enhet)206,4 g

Ingredienseri 1 kapseli 4 kapslar*% DRI**
L-arginin450 mg1800 mg/
Macaextrakt 4:1250 mg1000 mg/
Vitamin C20 mg80 mg100
ZinK2,50 mg10 mg 100
Vitamin B60,35 mg1,4 mg100
Vitamin B120,625 µg2,5 µg100

*Rekommenderad daglig dos 
**Procentuell andel av referensmängden enligt förordning (EU) nr 1169/2011 (LMIV) per daglig dos

Användning

Ta 4 kapslar om dagen tillsammans med en tillräcklig mängd vatten.

2 kapslar

Två gånger om dagen

INGREDIENSER

L-Argininhydroklorid, macaextrakt 4:1 (Lepidium meyenii, stamknöl), kapselskal (nötköttsgelatin), askorbinsyra (vitamin C), zinkglukonat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), cyanokobalamin (vitamin B12), klumpförebyggande medel (risextrakt).

ANVÄNDNING

Ta 2 kapslar 2 gånger om dgaen om dagen tillsammans med en tillräcklig mängd vatten.

VARNING

Den rekommenderade dosen får inte överskridas. Kosttillskott utgör inte ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Ej lämplig för barn och minderåriga. Förvara produkten oöppnad, svalt, torrt och utom räckhåll för barn.

Bäst-före-datum / Partinummer: se botten.

TILLVERKNING

 • Tillverkad i Tyskland enligt det officiella HACCP-konceptet (Hazard Analysis Critical Control Point). Det står för riskanalys och syftar till att garantera den hygieniska säkerheten i livsmedel.
 • Registrerad hos den tyska federala myndigheten för konsumentskydd och livsmedelssäkerhet.

 • Obegränsad säljbarhet bekräftad av en oberoende inspektör.

 • Den mikrokristallina cellulosan är helt fri från nanopartiklar.