Kosttillskott mot förklimakteriella och klimakteriella besvär

glandline M-PAUSE FORTE 3-pack

90 dagars förbrukning

Contents: 1x glandline M-PAUSE FORTE 3-pack 90 capsules/90 dagar

-62%
image

Gelatinfritt

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Gelatinfritt

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Kosttillskott mot förklimakteriella och klimakteriella besvär

glandline M-PAUSE FORTE 3-pack

90 dagars förbrukning

Under klimakteriet kan kvinnor uppleva svår hormonell obalans. Vissa drabbas av symptom på förklimakteriet redan i 30-årsåldern! M-pause är ett helt naturligt och hormonfritt tillskott som är utformat för att lindra besvär i förklimakteriet och klimakteriet.

 • Minskar värmevallningarnas förekomst, allvarlighetsgrad och varaktighet med 61%
 • Minskar antalet nattliga svettningar med 70%
 • Minskar mensbesvärens allvarlighetsgrad med 50%
 • Gör det lättare att gå ner i vikt och hålla en hälsosam vikt
 • 77% av kvinnorna kände sig mer optimistiska
 • 69% av kvinnorna kände sig mer zen
 • 75% av kvinnorna kände att deras känslomässiga balans förbättrades
 • Minskar irritabilitet, huvudvärk och humörsvängningar och främjar viktminskning
 • Förbättrar koncentrationen, höjer energinivåerna och bidrar till bättre sömn
 • Hormonfritt och sojafritt
 • Bli helt nöjd eller få pengarna tillbaka
 • Över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott
 • Förlängd leveranstid på grund av hög efterfrågan

Sensilab har över 3,5 miljoner nöjda kunder runt om i världen!

Contents: 1x glandline M-PAUSE FORTE 3-pack 90 capsules/90 dagar

Räcker till 90 dagar

3,56 kr / Kapsel

-62% rabatt
Specialpris 319,99 kr Ordinarie pris 839,97 kr
Loading...
 • Aktuell tillgänglighet: Begränsat antal
 • Risk för utförsäljning: hög
4.6 446

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

85% av alla kvinnor upplever symptom med koppling till (för)klimakteriet

Under klimakteriet och förklimakteriet (en övergångsperiod som kan vara i upp till 10 år) upplever kvinnor en påtaglig obalans i sina hormonnivåer, speciellt könshormonet östrogen, vilket kan leda till svåra eller till och med funktionsnedsättande symptom. Och det kanske mest chockerande är att de kan dyka upp så tidigt som i 30-årsåldern.

Följande är några av tecknan på (för)klimakteriet:

 • värmevallningar

 • nattliga svettningar

 • sömnproblem och sömnlöshet

 • humörsvängningar

 • ökad aptit

 • viktuppgång, speciellt kring magen

 • vaginal torrhet

 • minskat libido

image

Vi presenterar M-Pause – den ultimata lösningen vid klimakteriebesvär!

Är du trött på att kämpa mot klimakteriets alla utmaningar? Låt inte hormonell obalans ta kontroll över ditt liv! Vi har den perfekta lösningen på dina problem: M-Pause, ett 100% naturligt och hormonfritt kosttillskott som fullständigt kommer att förändra hur du upplever klimakteriet.

image

Visste du att vissa symtom på förklimakteriet kan dyka upp så tidigt som i 30-årsåldern? Det är dags att vidta åtgärder och vinna tillbaka ditt välbefinnande. M-Pause är speciellt utformat för att motverka symtomen på klimakteriet och förklimakteriet och ge dig den lindring som du så väl förtjänar.

Upplev de otroliga fördelarna med M-Pause på egen hand. Vår revolutionerande formula är bevisat effektiv för att reducera nattliga svettningar med hela 2* gånger och värmevallningar med otroliga 4* gånger! Ta farväl av de obehagliga besvären och njut av en nyfunnen känsla av lugn och ro.

Men det är inte allt.

M-Pause kan göra ännu mer för att förbättra din upplevelse av klimakteriet. Våra kvinnliga användare uppger att de upplevt hela 2* gånger mindre klimakteriebesvär på bara 6* korta veckor! Tänk dig att äntligen återfå kontrollen över din kropp och ditt sinne och att kunna leva livet fullt ut igen.

M-Pause är ett ultimat hjälpmedel för att få bättre sömn, hålla en sund vikt och boosta energinivåerna. Det är hormonfritt och sojafritt, för att på ett säkert och naturligt sätt hjälpa dig att hantera dina klimakteriebesvär. Ingen mer irritabilitet, huvudvärk eller humörsvängningar – bara ren och skär lättnad och en behaglig känsla av balans.

M-Pause har även kognitiva fördelar, då det förbättrar koncentrationen och den mentala skärpan. Ingen mer hjärndimma eller glömska – få det skarpa sinne som du förtjänar, för att enkelt kunna ta dig an alla livets utmaningar.

Vi är så övertygade om produktens effektivitet att vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti och pengarna tillbaka. Med över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott kan du lita på vår expertis när det gäller att leverera en produkt som verkligen fungerar.

Bli en av våra över 3 miljoner nöjda kunder runt om i världen och upplev den omvälvande kraft som M-Pause besitter.

image

Låt inte klimakteriet styra ditt liv. Upplev den lindring och glädje som M-Pause kan erbjuda. Ta ditt välbefinnande i egna händer och återupptäck den starka, självsäkra och ostoppbara kvinnan inom dig. Beställ M-Pause redan idag och upplev skillnaden!

Klimakterietillskottet M-Pause ger en välbehövlig lindring

image

M-Pause använder sig av kraften från humle- och rödklöverextrakt, som båda är rika på fytöstrogens (växtbaserade östrogen-liknande substanser), för att balansera östrogennivåerna och erbjuda den lindring som kvinnor i (för)klimakteriet så desperat behöver. Studier visar att enbart humleextraktet Lifenol® kan reducera värmevallningar med upp till 4* gånger och nattliga svettningar upp till 2* gånger! Men det är inte allt...

Det kan också avsevärt reducera andra plågsamma tecken som kvinnor upplever dagligen, så som irritation, sömnproblem, huvudvärk, viktuppgång, humörsvängningar, koncentrationsproblem och låga energinivåer. Faktum är att dess superstarka effekt har hjälpt användare att uppnå 2* gånger färre förklimakterie- och klimakteriesymptom på bara 6* veckor!

4* gånger större reducering av värmevallningar

En randomiserad, dubbelblind och placebokontrollerad studie1 bekräftar att kvinnor upplever 4* gånger mindre värmevallningar efter bara 6* veckors användning!

1Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

image
image

2x* större reducering av nattliga svettningar

På bara 2* månader kan M-Pause inte bara reducera antalet värmevallningar och deras intensitetutan även reduceranattliga svettningar – med upp till 2x*!

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

Kvinnors berättelser

Autentiska berättelser från kvinnor som valt att dela med sig av sina upplevelser och känslor i samband med klimakteriet.

Effekterna av klimakteriet tog mig på sängen. Att höra om andra kvinnor som har upplevt samma sak och lyckats ta sig igenom det är otroligt inspirerande och hoppingivande.

- Amy, London

image
image

Värmevallningarna drabbade mig mycket hårdare än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. De var så intensiva att det kändes som om jag skulle självantända, även om jag bara satt stilla på en stol.

- Darlene, Dublin

Den här lilla krabaten var minst sagt oväntad. Vid 47 års ålder blev hon min lilla klimakteriebebis. Det är viktigt att komma ihåg att man fortfarande kan bli gravid ända fram till menopausen.

- Kourtnee, Berlin

image

Klimakterietillskottet M-Pause är precis vad du behöver för att:

image
image

Få lindring vid klimakteriesymptom

image

Främja god sömn

image

Minska värmevallningar, nattliga svettningar och andra klimakteriesymptom

image

Främja viktnedgången

Hormon- och sojafria ingredienser av högsta kvalitet!

Aktiva ingredienser

Glandline M-Pause Forte
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos1 kapsel
Nettovikt (1 enhet)21,6 g

Aktiva ingredienseri 1 kapsel% av DRI*
Kalcium120 mg15
Citronmelissextrakt150 mg**
Salviaextrakt75 mg**
Kryddnejlikeextrakt50 mg**
Saffransextrakt30 mg**
- Krokiner≥ 1,2 mg**
- Safranal≥ 0,6 mg**
Svartpepparextrakt2 mg**
- Piperin1,9 mg**
Vitamin B61,4 mg100
Vitamin A800 μg100
Biotin50 μg100
Folat50 μg25
Krom40 μg100
Vitamin K211,25 μg15
Vitamin D32,5 μg50
Vitamin B122,5 μg100
*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej fastställt

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är  1 kapsel.

1 kapsel

1 gång om dagen

INGREDIENSER

(i 1 kapsel): kalciumkarbonat (kalcium 120 mg – 15%*); bladextrakt av citronmeliss (Melissa officinalis L.) med 2,5% rosmarinsyra 150 mg; hypromellos (kapselhölje); bladextrakt av salvia (Salvia officinalis L.) 75 mg; blomknoppsextrakt av kryddnejlika (Syzygium aromaticum (L.) Merr. & L.M. Perry) 50 mg; fyllnadsmedel: cellulosa; märkesextrakt av saffran (Crocus sativus L.) med 12% safromotiviner, 3% krokiner och 2% safranal 30 mg; klumpförebyggande medel: cellulosa; retinylpalmitat (vitamin A 800 μg – 100% DRI*); D-biotin (biotin 50 µg – 100% DRI*); pyridoxal-5'-fosfat (vitamin B6 1,4 mg – 100% DRI*); fruktextrakt av svartpeppar (Piper nigrum L. ) med 95% piperin 2 mg (piperin 1,9 mg); vitaMK7® [menakinon-7] (vitamin K2 11,25 μg – 15% DRI*); kolekalciferol [veganskt] (vitamin D3 2,5 μg – 50% DRI*); krompikolinat (krom 40 µg – 100% DRI*); metylkobalamin (vitamin B12 2,5 μg – 100% DRI*); Quatrefolic® [(6S)-5-metyltetrahydrofolsyra, glukosaminsalt] 0,12 mg (folat 50 μg – 25% DRI*).

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VIKTIGT

Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller använder läkemedel, rådfråga din läkare före användning. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25 °C.

**Källor

Heyerick, Arne, et al. “A First Prospective, Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Use of a Standardized Hop Extract to Alleviate Menopausal Discomforts.” Maturitas, vol. 54, no. 2, 2006, pp. 164–175., https://www.maturitas.org/article/S0378-5122(05)00282-3/fulltext