"Jag gick ner 20*kg på 1* år!"

För några månader sedan fick vi in en recension från en härlig kund som ville dela med sig av sin fantastiska framgångsberättelse till oss och alla som läser vår blogg. Vi ställde några frågor till henne för att ta reda på mer om henne och hennes stora förvandling.

Nedan följer den personliga intervju som vår medarbetare Eva genomförde med henne.

image

Eva från Sensilab: Berätta lite om dig själv!

"Jag heter Lenka och kommer från Tjeckien. Just nu är jag föräldraledig och på fritiden älskar jag att umgås med mina barn!"

Eva från Sensilab: Trevligt att träffas, Lenka! Tack för att du delar med dig av din berättelse. Kan du berätta varför du bestämde dig för att testa Sensilabs produkter?

Lenka: "Jag gick upp mycket i vikt i samband med mina graviditeter. Förut hade jag en mer atletisk och välsvarvad figur. Men efter att jag fött barn blev kilona kvar, och det ville jag ändra på. Jag var uppblåst och hade till och med svullna, tunga ben." 

"Så när jag fick syn på Sensilab på nätet bestämde jag mig för att ge det en chans, i hopp om att det kanske skulle hjälpa mig. Ingredienserna i produkterna verkade hålla hög kvalitet och var av naturligt ursprung, och överlag verkade recensionerna väldigt lovande!"

Eva från Sensilab: Vilka Sensilab-produkter testade du? Och hur länge använde du dem? 

Lenka: "Jag upptäckte Fat Out! Thermo Burn för över ett år sedan, och jag har använt det regelbundet sedan dess."

Eva från Sensilab: Vad var ditt första intryck av produkten när du började använda den? 

Lenka: "För att vara helt ärlig märkte jag ingen skillnad i början. Det var faktiskt mina vänner som påpekade att något höll på att förändras efter att jag hållit på i ungefär en månad!

"Och sedan insåg jag kort därefter att jag faktiskt hade blivit smalare: mina kläder passade inte längre och föll nästan av kroppen. Jag blev glatt överraskad!"

image

Eva från Sensilab: "Kul att höra! Nu har du använt FatOut! Thermo Burn i över ett år, kan du berätta lite mer om alla förändringar som du har upplevt sedan de första inledande effekterna?"

Lenka: "Det mest uppenbara resultatet under året som jag använt produkten är viktminskningen. Jag gick ner 20*kg! Jag blev tvungen att byta ut hela min garderob, kläderna föll av kroppen och passade inte alls längre." 

"Men jag upplevde även en del andra positiva effekter, förutom viktminskningen. Överlag kan jag definitivt säga att jag mår riktigt bra nu. Jag har inga hälsoproblem och till och med mitt humör har förbättrats! Mina fötter och ben är inte svullna längre, och det hjälper mig att röra på mig och vara mer fysiskt aktiv."

Vi säger stort tack till Lenka för att hon delade med sig av sin otroliga berättelse! Vi blir alltid lika glada att höra våra fantastiska kunders framgångsberättelser. Det gör verkligen vår dag, eftersom vårt huvudsakliga mål alltid har varit att hjälpa människor att förändra sina liv till det bättre, och hjälpa dem att må bättre i sin kropp.

Fat Out! Thermo Burn är den ultimata produkten för att öka fettförbränningen och boosta ämnesomsättningen! Ta del av vårt fantastiska, tidsbegränsade prova-på-erbjudande redan idag!

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

FETTFÖRBRÄNNING DYGNET RUNT
-57%
Specialpris 344,99 kr Ordinarie pris 796,99 kr
Visa produkt