I september vägde jag nästan 100 kg – idag klär jag mig i storlek M!

Jonas är en mycket optimistisk och kommunikativ 45-åring som älskar fotboll - den tidigare fotbollsspelaren är nu tränare för en ungdomsfotbollsklubb. Efter slutet av sin aktiva fotbollskarriär började han gå upp i vikt och magen blev större och större. Han hade smärta i ryggen och kunde inte böja sig ordentligt. Snart hade han inte heller uthållighet och kunde inte längre spela fotboll med ungdomarna.

En fet mage och övervikt är bara två av de många möjliga konsekvenserna av fettlever. Problemet är att levern inte gör ont, så många inser inte att deras lever är överbelastad. Konsekvenserna kan vara saker som övervikt, svårigheter att gå ner i vikt, uppblåsthet och matsmältningsproblem, fläckig eller kliande hud, trötthet, irritabilitet...

Varför gick Jonas upp 30 kilo?

"I september vägde jag nästan 100 kg", säger Jonas. På 13 år har han ökat 30 kilo: "Långa arbetsdagar, stress, ohälsosam mat... på grund av allt detta har jag ökat mer och mer och orsaken var min överbelastade lever." Det var därför Jonas, som många andra, hade svårt att gå ner i vikt.

"Jag trodde att jag skulle explodera"

Jonas beslutade sig att förvandla sin kropp av två skäl. "Jag var ofta tvungen att böja mig på jobbet och bära olika tunga saker, så jag blev snabbt trött, magen var mitt största problem och jag hade ryggsmärta, och varje dag arbetade jag i cirka 12 timmar - på kontoret och som fotbollstränare.
Min fotbollsklubb gjorde till och med narr av mig på grund av min vikt, jag visste att det var ett skämt, men när du tänker på efteråt känner du dig rätt låg."

Jonas hittade en lösning - Hepafar forte

Jonas säger att han inte märkte de stora förändringarna förrän han köpte en ny jacka. "Jag blev riktigt förvånad när jag köpte storlek M, jag kunde inte tro det! Det var första gången på 13 år som jag kan ha den här storleken igen! Vid den tiden vägde jag 70, 72 kilo," förklarar han.

"Alla frågar mig hur jag gjorde det!"

Jonas liv har förändrats på alla sätt: han är inte så trött längre och kan delta mer utan problem under träningen.

"Alla på jobbet har märkt att jag har blivit smalare", säger Jonas. Till en början gjorde vissa människor narr av mig, men nu frågar de mig hur jag gjorde det, och min fru kramar mig mer än någonsin, "skrattar Jonas.

Jonas rekommenderar Hepafar

"Jag skulle rekommendera Hepafar till alla som har liknande problem som mig och förmodligen inte vet att orsaken till en stor mage och övervikt kan bero på levern." Med Hepafar kommer du att bli av med den irriterande magen, du kommer att bli gladare och piggare - precis som jag! "

Tack vare Hepafar har Jonas på bara 3 månader:

  • Gått ner 9 kilo,
  • Blivit av med 4% fett
  • Minskar 7 cm kring midjan,
  • Fått bättre matsmältning och mer energi.

Om du vill uppnå samma resultat som Jonas kan du prova en 3-månaders leverdetox med Hepafar:

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-53%
Specialpris 279,00 kr Ordinarie pris 597,00 kr
Visa produkt