När min vän berättade om det nya kosttillskott som hjälpt henne att gå ner i vikt och övervinna sin trötthet trodde jag att hon skämtade. Men några veckor senare hade jag också gått ner 10* kg och fått mitt liv tillbaka – vid 45 års ålder.

image

Räck upp en hand om du kan relatera:

Det var måndag morgon, jag släpade mig ur sängen och kände mig mer utmattad än någonsin tidigare.

Jag betraktade mig själv i spegeln och tyckte INTE om det jag såg. En överviktig 45-årig kvinna, märkt av ålder, trötthet och envist fett kring höfter, rumpa och lår.

"Vad har jag gjort för att se ut så här?!", tänkte jag.

Jag var inte bara synligt överviktig, jag var dessutom konstant utmattad, utan någon uppenbar anledning. Strax efter att jag fyllde 40 kändes det som om hela min kropp bara gav upp.

Alla mina problem – övervikten, tröttheten, hjärndimman, problemen att slappna av – började samtidigt, som om de gemensamt gaddade ihop sig mot mig. Den där morgonen var jag ett känslomässigt och fysiskt vrak och önskade att jag kunde återvända till mitten av tjugoårsåldern, när allt var så enkelt.

image

Hej! Jag heter Petra Kohler, jag är 45 år gammal och i den här artikeln tänkte jag berätta hur en smärtsam insikt fick mig att gå ner över 10* kg med fett på bara några veckor, utan några drastiska dieter eller intensiva träningsprogram.

Efter åratal med värdelösa dieter och otaliga koppar kaffe för att hålla mig vaken, så gjorde jag en överraskande upptäckt som helt och hållet har förändrat hur jag ser ut och hur jag mår.

Jag fick reda på att nästan alla mina problem – hjärndimman, viktuppgången och celluliterna, för att bara nämna någran – berodde på hormonell obalans. Det kanske kommer som en överraskning för dig, precis som det gjorde för mig, att hormonell obalans är ett väldigt vanligt 2000-talsproblem, och inte något oskyldigt sådant.

Som tur är har jag upptäckt en enkel lösning som alla kan inkludera i sin dagliga rutin för att återställa hormonbalansen. Jag var väldigt skeptisk när jag först hörde talas om det här hälsotipset, eftersom jag redan hade testat så många olika saker utan att lyckas.

Men efter att jag gjort det till en del av min dagliga rutin under några veckors tid märkte jag att jag fick betydligt mer energi, och det blev naturligt lättare att gå ner i vikt. Tack vare min nya vana lyckades jag gå ner över 10* kg med envist fett, och jag kan stolt berätta att jag känner mig mer levande, starkare och mer fokuserad än jag gjort på flera decennier.

Eftersom det fungerade så bra för mig tror jag att det även skulle kunna hjälpa andra kvinnor som är trötta på att känna sig missnöjda med hur de ser ut, utmattade och omotiverade. Det kanske visar sig att vanan jag kommer att berätta om inte är något för dig, men tro mig, det är definitivt värt att fundera på.

Dagen då jag insåg att jag MÅSTE få tillbaka mitt liv på rätt köl igen

image

Jag skulle beskriva mig själv som en helt vanlig kvinna. Jag har ett bra jobb, en fantastisk man och två döttrar som jag älskar mer än något annat i världen. Jag har allt jag behöver för att vara lycklig.

Men då och då hör jag en elak röst som säger att jag är för fet, för lat och inte tillräckligt hälsosam. Jag hatar den där rösten, men samtidigt vet jag att den har rätt.

Fram till trettioårsåldern var jag alltid i toppform: platt mage, fin hy, full av energi – och det utan någon större ansträngning.

Men efter att min andra dotter Emilia föddes var det något som förändrades. Jag började gå upp i vikt, särskilt runt höfter, rumpa och lår, och jag lyckades inte bli av med det överflödiga fettet hur mycket jag än försökte.

Samtidigt var min energi som bortblåst. Jag kände mig totalt utmattad från det ögonblick jag vaknade till det ögonblick jag gick till sängs. Det enda som höll mig vaken var de otaliga kopparna kaffe jag hällde i mig varje dag.

Det kändes som om jag var fast i en ond cirkel av viktuppgång, sömnproblem och utmattning: Att känna mig överviktig och energilös gjorde mig olycklig, vilket fick mig att äta mer än jag borde, vilket gjorde mig ännu tjockare och trött på alltihop.

Vissa dagar lyckades jag hålla modet uppe genom att fokusera på livets ljuspunkter: min kärlek till naturen, trädgårdsarbete och min underbara familj. Men allt jag kunde se i spegeln när jag vaknade för att gå till jobbet den där måndagsmorgonen var en utmattad kvinna som vägde 10 kg för mycket och inte hade någon som helst viljestyrka.

Det var där och då som jag bestämde jag mig för att jag hade fått nog. Jag var tvungen att göra något för att förändra mitt liv.

Därför är de flesta viktminskningslösningarna värdelösa – den bittra sanningen som viktminskningsindustrin döljer

image

Om du försöker att gå ner i vikt, så vet du lika väl som jag att internet fullkomligen svämmar över av olika "mirakelkurer" för att gå ner i vikt.

Reklamen utlovar 20 kilos viktminskning på två veckor, utan behöva avstå från god mat, och utan att behöva gå till gymmet.

Det säger sig självt att de flesta av dessa "lösningar" inte fungerar. Och jag har själv fallit offer för de uppenbara lögnerna. Jag har testat dussintals olika metoder för att gå ner i vikt och förbättra min hälsa.

Jag har testat ketodieten, vegansk, kolhydratsnål och kolhydratfri kost, Dukan, Atkins och mycket annat. Jag började springa tre gånger i veckan och hoppade över måltider och körde periodisk fasta för att minska mitt kaloriintag med hjälp av appar.

Men det var samma sak varje gång – jag gick ner ett par kilo de första två till tre veckorna, för att sedan gå upp i vikt igen under de följande veckorna. Den berömda jojo-effekten, som alla pratar om, och som du säkert har råkat ut för själv någon gång.

Det stora problemet med alla dessa dieter och viktminskningsmetoder är att de inte håller i längden. Efter ett tag tröttnar kroppen på de drastiska restriktionerna.

Efter några veckor på en strikt diet drabbades jag alltid av oemotståndliga hungerattacker. Och inte nog med det, jag blev dessutom illamående, fick huvudvärk, kände mig svag, och kände mig inte alls lyckligare – snarare tvärt om.

Visst kan man gå ner i vikt på kort sikt med hjälp av dieter och olika produkter som utlovar snabba resultat. Men tyvärr är de flesta av dessa produkter bara en kortsiktig lösning och är kanske inte de allra bästa för vår hälsa och våra energinivåer.

Och vad är det för poäng med att gå ner 15 kg om man bara känner sig svag och deprimerad? Det meningslöst.

En dag berättade jag för en vän som jag lärt känna på yogan hur frustrerad jag var, och då fick jag reda på något mycket märkligt.

Det visade sig vara ett "trick" för att förbättra min hälsa. Det jag tänker berätta kanske kommer att låta lite märkligt till en början, men det är ingen fara, så kände jag också.

Jag upptäckte att nästan alla mina hälsoproblem hade att göra med östrogenöverskott

image

Min yogavän berättade att även hon fram till nyligen hade haft problem med vikten och känt sig konstant trött och irriterad. Jag frågade henne hur hon tog sig ur den onda cirkeln.

Hon svarade:

"Jag försökte göra mina egna efterforskningar, men blev så överväldigad av all information, så jag bestämde mig för att gå till en nutritionist.

Vi pratade ingående om mina symptomviktuppgång, uppblåsthet, sömnproblem och trötthet – och hon förklarade att jag hade det experterna kallar för östrogendominans."

Jag höjde på ögonbrynen när hon sa det.

"Jag vet att det låter konstigt, men när man förstår hur hormonerna fungerar förstår man varför alla dessa problem dyker upp samtidigt. Hon förklarade att hormonerna fungerar som budbärare i kroppen och talar om för cellerna vad de ska göra. Så du kan ju föreställa dig att saker och ting inte fungerar som de ska om hormonerna är helt ur balans."

Jag hade aldrig hört talas om "östrogendominans" tidigare. Jag vet att jag skulle ha kunnat göra mer för att leva mer hälsosamt, men ändå... Jag kunde inte förstå hur något som hormoner kunde ha så stor inverkan på vår hälsa. Min vän tröstade mig och berättade att östrogendominans inte är den enda sortens hormonell störning och att många av dem beror på yttre faktorer som föroreningar, kemikalier, mikroplaster m.m.

Men jag ville veta mer och frågade hur hon hade löst problemet.

"Det är precis vad jag frågade min nutritionist. Hon berättade att nyckeln till balanserade östrogennivåer är att göra sig av med överflödigt östrogen. För att göra det måste man stötta levern och tarmen, två viktiga organ för kroppens avgiftning."

Ett effektivt sätt att göra det är med hjälp av ingredienser som chlorella, rosmarin, citronmeliss och blåstång, som främjar avgiftningen av levern och tarmen och bidrar till reducerade östrogennivåer.

Hon förklarade att hon lyckats balansera sina östrogennivåer med hjälp av en växtbaserad formula som hennes nutritionist rekommenderat 

image

"Menar du att alla mina problem går att lösa genom att inkludera dessa ingredienser i min kost?", frågade jag skeptiskt.

"Nja, det är inte riktigt så enkelt..." sa hon.

"En kopp citronmelisste eller lite rosmarin som krydda på söndagssteken räcker helt enkelt inte. Min nutritionist rekommenderade en fantastisk produkt som heter EstroLux. Formulan är speciellt utformad för att blockera, inaktivera och driva ut överflödigt östrogen. Dessutom hjälper den till att upprätthålla ett positivt humör, förbättra koncentrationen, främja viktminskning och bidra till avslappning och bättre sömn.

"Jag har använt det i 3 månader nu, och jag har aldrig bränt fett snabbare eller mått bättre. Jag har mer energi och mitt fokus har förbättrats. Jag känner mig friskare och i bättre form överlag. Och som du ser har det även gjort skillnad på humöret!"

Jag måste erkänna att jag blev nyfiken. Jag visste att hon hade haft svårt att komma i form, och om det fungerade för henne, så kanske det även skulle fungera för mig.

Jag kollade upp Sensilab, företaget bakom EstroLux, och på hemsidan möttes jag av enastående recensioner och miljontals nöjda kunder.

Det var inte första gången jag testade den här typen av produkt, men jag bestämde mig ändå för att ge det en chans, av ren nyfikenhet. Eftersom företaget erbjöd 100% nöjdhetsgaranti tänkte jag att om det inte fungerar, så får jag i alla fall pengarna tillbaka.

Min vän berättade att man bör använda EstroLux i tre månader för bästa möjliga resultat. Jag valde att teckna en prenumeration för att få en ny leverans med EstroLux varje månad till 20% extra rabatt. Några dagar senare dök det första paketet upp.

Jag började ta en kapsel två gånger om dagen, och jag måste verkligen säga att jag blev glatt överraskad av resultaten.

Jag kan ärligt talat säga att jag har fått mitt liv tillbaka tack vare den här produkten

Så vad tycker jag om produkten? 

image

Jag ska vara ärlig – det hände inte så mycket under de första dagarna. Jag kunde inte känna någon särskild effekt. Men efter en vecka började jag märka rejäl skillnad.

Det första jag märkte var att jag var mycket mer avslappnad och på mycket mer positivt humör än tidigare. Till och med utan kaffe var jag betydligt mindre trött än vanligt, vilket kan tillskrivas bättre sömn, och mitt fokus på jobbet förbättrades. 

Eftersom jag började må bättre i allmänhet blev det även mycket lättare att börja ta hand om mig och äta mer hälsosamt och balanserat.

Efter ett antal månader hade jag gått ner en hel del i vikt utan att ens märka det, tack vare min nya och mer hälsosamma livsstil och min nyfunna motivation. Jag har till och med märkt att min hy ser bättre ut.

Sammanfattningsvis kan jag säga att denna naturliga formula har hjälpt mig otroligt mycket, för sedan jag började ta den varje dag känns det som att jag har fått mitt liv tillbaka.

Missförstå mig rätt – det är ingen mirakelprodukt, för det tar ett tag innan det börjar verka. Men om du har problem med vikten eller svårt att koppla av och fokusera, så kan det vara värt att testa den här produkten.

Det kanske låter fånigt, men ibland kan en liten förändring som denna göra stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande. Så var det i alla fall för mig, och jag hoppas att även du kommer att kunna säga detsamma.

Med vänliga hälsningar,

Petra

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt