Hur Nina gick ner otroliga 65 kg

Nina, finalist i Kroatiska The Biggest Loser, berättar om hur hon gick ner 65 kg genom regelbunden träning, omlagd kost och en stark vilja.

"Jag vägde 150 kilo"

Jag heter Nina, jag är 26 år och kommer från Zagreb. Jag är en av finalisterna i kroatiska The Biggest Loser.

Som 18-åring nådde jag toppen när det gäller min vikt - jag vägde 150 kilo. Jag började märka att jag tyckte synd om mig själv och att jag började må dåligt omkring andra. Någon gång då förstod jag att det inte var den typen av liv jag ville ha. Jag bestämde mig för att börja kämpa mot min övervikt och efter ha kommit en bra bit på vägen blev jag bara mer och mer nöjd med mig själv. Jag blev gladare. Jag har kämpat länge och nu är jag äntligen på rätt väg. Jag är så otrolig glad, tacksam, säker och jag mår bättre än någonsin.

“Jag använder WaterOut Strong varje dag”

Jag använder SlimJOY WaterOut Strong varje eller varannan dag och det funkar fantastiskt. Jag märkte skillnad efter 2 påsar. Jag känner mig inte längre uppblåst, mina ben är mindre svullna, magen är mindre eftersom överskott av vätska kommer ur kroppen. Jag är verkligen nöjd. Detta är den största skillnaden jag har märkt sedan jag började använda den. Jag skulle verkligen rekommendera SlimJOY-produkter till vem som helst.

"Jag är lyckligare nu, jag har blivit mer säker i mig själv och tycker om livet"

Jag gick ner mer än 65 kilo. Min diet är nu sundare och balanserad, jag tränar nästan dagligen, eller 5-6 gånger i veckan. Min nya livsstil hjälper mig att må fantastiskt! Efter varje träning har jag mer energi, jag är gladare och mer självsäker - och jag njuter av livet varje dag. Dessa produkter är fantastiska, och att ha en hälsosam kost och träna regelbundet kommer att göra effekten produkterna ännu bättre. Du måste vara disciplinerad, så ser och känner du snart resultatet.

"Du måste kämpa och tro på dig själv"

Till slut skulle jag tillägga att det är väldigt svårt att gå ner i vikt, men att känna sig missnöjd med sig själv är mycket värre. Att skapa nya vanor är inte lätt, men för att börja leva bättre måste du göra ändringar och acceptera vissa avsked. Idag är mitt liv underbart bara för att jag har bestämt mig för att fokusera på mig själv, mitt välbefinnande, hälsa, lycka och tillväxt. Du måste kämpa och tro på dig själv oavsett hur svårt det känns ibland, din kropp och ditt sinne kommer att belöna dig.